מפגש

תמי ס

New member
היה כל כך כיף

נהנינו מאד. חבל לי על השעה שהוחמצה כשהתברברתי בדרך אבל סוף טוב הכל טוב, הגענו, נהנינו, תודה על הארוח הנפלא, סליחה על הבלגן והלכלוך שהשארנו אחרינו.

בנצ100

New member
מה, גם אתם הייתם?!?

אנחנו כל כך מאוכזבים שלא יצא להגיע. יוגי עם עיניים נפוחות ומלאות דלקת. בבוקר עין שמאל לא נפתחה בכלל, והוא נבהל מזה נורא. רק אחרי הרבה ליטופים של צמר גפן עם מים חמים נאותה העין להראות את עצמה. היינו אצל הרופא, יש אנטיביוטיקה ויש משחה. ובחמישה ימים הקרובים לא נפגוש אף אחד כי אנחנו מאוד מדבקים. אוף! נראה לי שאחרי זה נצטרך מפגש פיצוי...

happy

New member
אוי יוגי כואב לי לראות אותך

תמיד שאני רואה דלקות עיניים אני מתחילה לדמוע. מקווה שהכל יעבור מהר.

1ויוי

New member
יוגי איך נראה הבחור השני?

זה נראה כמו פנס נראה מאד כואב ולא נעים ועדיין הוא פרסומת מהלכת

נעמולה

New member
ואוו - מקווה שהבחור השני נראה רע

יותר... אין כמו תה וצמר גפן להורדת הנפיחות, ותזהרו גם שניכם, זה מאוד מדבק, תקפידי לשטוף ידיים אחרי כל מגע איתו, אני נדבקתי מעומר והעברתי את זה מעין לעין

2קשת

New member
היה נפלא!

נהנינו מאוד... אלא שגיא מרוב אדרנלין הצליח להירדם רק באחת עשרה וחצי בלילה :) בנצית התמונה של יוגי עם הכמו פנס בעין שברה את ליבי. אחרי שיוגי יבריא מפגש חדש לכבודו - אצלי. חסרתם לנו.

בנצ100

New member
ישששש....

רציתי להציע מפגש אצלי, כפיצוי לנו שלא ראינו את כל החברה... אבל אצלכם יהיה נפלא לא פחות.

תמי ס

New member
קודם כל זה לא סותר

אפשר מפגש אצל קשת ואחר כך מפגש אצל בנץ... באמת, אנחנו כל כך נהנות (ונהנים) מהמפגשים שאפשר לעשות עוד ועוד. יוגי, חסרת לנו מאד, הבטחתי ליהלי שהיא תפגוש את החתן המיועד והיא מאד התאכזבה... מקווה שיבריא מהר.

בנצ100

New member
אנחנו כבר במצב יותר טוב!

הודות לאנטיביוטיקה, העיניים נראות כבר ממש בסדר. אפשר אפילו ללכת לפגוש ילדים אחרים בלי שהאמהות שלהם יחשדו בנו... (אבל אני לא כזו רעה. אנחנו בבית). עכשין צריך לטפטף טיפות פעמיים ביום, שתיים לכל עין. מיותר לציין שיוגי "ממש" אוהב את הטיפול, והצרחות שלו כנראה ישלחו אלינו את יצחק קדמן בקרוב לביקור בית... ברגע שאנחנו חוזרים לכושר - מוזמנות אלי גם כן בכיף, ומבחינתי אפשר כל שבוע... מה רע? החתן והכלה צריכים ללמוד להכיר אחד את השני קצת לפני החתונה, לא?

../images/Emo25.gif הנה, אני מנשקת את יוגי

בלי לפחד שידביק אותי. הוא כבר מכוסה אנטיביוטית, לעניות דעתי אתם יכולים לצאת מהבידוד. אויש, התמונה כל כך נוראית שאניממש שמחה לשמוע שאתם כבר יפים כתמיד. אז...מתי המפגש אצלך
(ולמען גילוי נאות, מאחרי סוכות, אני לא פנויה בראשון וברביעי אחרה"צ מטעמי עבודה וברוב הימים האחרים מטעמי חוגים
)

ariane

New member
באמת היה כיף

חבל שבלכתי כל כך מוקדם אבל יש לגברת שלי שעות קבועות ובלי זה, זה ממש בלגן. גם שעם השניים שלה היא קצת פחות חברותית. שמחתי לראותכן, ואת כל המתוקים שלנו שגדלים מהר. התמונות בהקדם, יש לי ימים קצת עמוסים אז טיפ טיפה סבלנות.

רונה 4

New member
כרגיל באיחור, אבל כל-כך נהנינו גם..

מחכים לתמונות. היה מפגש מקסים!

למעלה