מפגש

מפגש

ראשית, אני מתנצלת על החשאיות שאפפה אתכם לגבי המפגש לקח לי זמן להכין מפה ובסוף אני גם לא מצליחה לצרף אותה למסרים אז כדי שהכל יהיה ברור קבענו ל16:30 בביתי (את הכתובת שלחתי במסרים) אם פספסתי מישהי היא מוזמנת לצעוק !!!!!! אני אשלח גם את מספר הסלולר שלי, למי שתסתבך :( כדאי גם להביא סוודר, אולי נרד לפארק בערב נתראה מחר תוקיתות המפוזרת

בנצ100

New member
איזה פארק ואיזה נעליים...

סידרו לנו מזג-אויר ממש לא מתאים לפארק. נקווה שיהיה שיפור עד אחרי הצהריים. אבל למקרה שלא - יש מספיק מקום למתפקדות ולטף בבית?

בנצ100

New member
אצלנו אפרורי היום כל כך...

ירד גשם בבוקר, ויוגי הולבש אחר כבוד בבגדים ארוכים וגרביים. הוא ישב וניסה נואשות להוריד את הדברים המציקים האלו, ואחר כך התייאש וניסה לזחול, וכמובן החליק נורא עם מכנסיים ארוכים וגרביים. זה היה מצחיק...

noaagr

New member
אצלנו יורד מבול...

אני מקווה שיתבהר בהמשך היום. יש לי תכניות בלי סוף ליום הזה...

סינטה1

New member
לצערי אנחנו לא נבוא ../images/Emo10.gif

אני עם כאב ראש נוראי ומחר אנחנו אמורים לנסוע לצימר, אני מקווה שאני לא מפתחת משהו.

טאניוש

New member
מקווה בשבילך שזה כלום, אבל...

אצלי כאב ראש נוראי התפתח לשפעת
. כאב ראש היה בלתי נסבל, בחיים לא היה לי כזה, חום גבוה מאד ובחילות. זאת בדיוק השפעת שמסתובבת עכשיו (לטענת הרופא). חטפתי לפני שהספקתי לעשות חיסון...

happy

New member
גם לי זה היה בראש השנה../images/Emo122.gif

ממליצה בחום על אקמול צינון וללכת לישון. לי האקמול צינון עזר פלאים. תרגישי טוב

טאניוש

New member
בהחלט אקמול צינון

לישון היה קצת (הרבה) קשה. אני לבד עם פיצקי בבית. כולי תקווה שלפחות לא יידבק
.

נעמולה

New member
לצערי גם אנחנו נפקדים מהמפגש

על אף שהוא מטר מהבית שלנו... גם אני כנראה מפתחת משהו, מושכת באף מרגישה זיפת חוץ מזה שאין לי מצב רוח להיפגש עם אנשים

בהחלט נהננו../images/Emo70.gif

תודה למארחים המקסימים. עכשיו, אחי שראינו איזה פארק יפה יש לכם ליד הבית, נשריין אצלכם גם מפגש אביב. תתכוננו!

Tנקר בל

New member
מאוד נהננו../images/Emo70.gif

תודה לאמא של עוברית על האירוח הנעים והנינוח (שוקו מצידה מוסרת תודה על מגוון הצעצועים שלא היה מבייש חנות צעצועים גדולה); ל-noaagr על הטרמפ והחברה הנעימה בדרך הארוכה; ולכל מי שהייתה - על מה שהיא... היה פשוט כיף לפגוש את כולן שוב

תוקיתות

New member
תודה לכל מי שהגיעה

מאוד נהנו ולא נחכה עד האביב אנחנו בישראל ולבטח נכונים לנו עוד ימי שמש חמים להנאה מובטחת בפארק תומר שמח לחלוק את צעצועיו עם חבריו לפורום ואוסיף ואומר שישן טוב (יחסית) בלילה.

happy

New member
היה מאוד כיף

מאוד מאוד נהנו. תודה לתוקיתות על הארוח המקסים.

happy

New member
ליהי כהרגלה אחרי מפגשים עם תומר

"נשפכה" איך שהטנענו את האוטו והמשיכה לישון במיטה אפילו אחרי שהחלפתי לה חיתול!!!

noaagr

New member
תודה על האירוח

נהננו מאוד ואולי את צריכה לסדר לתומר הרבה מפגשי פורום כדי שיתאזן עם השינה...

למעלה