מפגש

בל בל

New member
הוא התכוון בערך ב9

אני חושבת שכדאי אבל לעשות את זה בשמונה, בשביל שיהיה יותר נוח מבחינת תחבורה ציבורית (דרך חזרה). בכל אופן עדיין לא בחרנו יום... ואני בעד שכבר נקבע מתי היום או מחר בשביל שזה יהיה נוח

מה דעתכם על...

יום שישי הבא? נכון שזה לא אידיאלי, אבל אולי במהלך היום עצמו? (לפני שבת או משהו) או שאתם יותר בכיוון אמצע שבוע?

בל בל

New member
טוב אז בגלל שאני רואה שאף אחד

לא מציע שעה ויום ספציפיים, אז אני אציע יום ואם למישהו לא נוח אז שיציע יום אחר. יום רביעי שעה שמונה נכון לעכשיו תשעה אנשים אמרו שיבואו מקום עדיין לא נבחר. אפשרויות שעלו: .א באיזור המושבה הגרמנית. .ב ציר מוריה\ מרכז הכרמל. .ג הצעות שאני לא זוכרת אז תציעו במקום. מקווה לראות שיתוף פעולה והמשך יום נעים ביי

בל בל

New member
טוב נזכרתי בעוד שתי הצעות שהיו בעבר

אז .ד מקום ציבורי-גן ציבורי .ה בית של מישהו-אין לי בעיה לנדב את הבית שלי אם זה נראה למישהו. זהו

בל בל

New member
היו שלוש פגישות

בפעם הראשונה נפגשנו בפיצה מטר ובפעם השניה והשלישית נפגשנו בקפאין. כלומר שלושת הפגישות היו באיזור מרכז הכרמל.

עוד לא קבעתם זה הצעה

למה שלא תקבעו בשאלתאלי יום חמשי בערב בכיף חמישי זה יום של בילוי שעות הערב לא חם ולא קר המקום הוא שנטי וכיף

tygger

New member
אכן. השאלתיאלי מקום בעייתי.

התחבורה למקום לנטולי הרכב היא בעייתית עד מאוד. למען האמת, אם להכניס בשיקול את הגורם הסביבתי, אז גם לבעלי רכב (ארבע גלגלי ודו גלגלי כאחד) המיקום הוא בעייתי... ציר מוריה יהיה קל לרובנו להגיע אני מניח, אבל עדיין יש להתחשב באחרים שלא תמיד נוח להם להגיע כמונו לאיזור. אני חושב שצריכים מקום שיהיה נוח ולא מסורבל יותר מדי לאנשים להגיע. (גם לאלה הבאים מרחוק...) לכן עניין המושבה עלה לי. המיקום די נוח מבחינת תחבורה. חניה יש שם באיזור בשפע. יש מספיק מקומות לשבת שם. אין שם בעלים אנטיפטיים של ספק בית קפה ספק קיוסק בפוזה של שינקנאים בשאנטי.

MAX D

New member
../images/Emo12.gif

מה זאת אומרת? אנחנו באמת תמיד מסתדרים... לא קשה למצא מקום... (חניה ולשבת)

Zack DA

New member
חנייה ? במושבה הגרמנית ?!?

* החנייה בתשלום שבסנטר לא נחשבת

MAX D

New member
אל תדאג

כל שבוע עושים שם מפגש אופנוענים- מאז הפציעה אני מגיע עם מכונית (מסיעים אותי) ותמיד אנחנו מוצאים מקום חניה.

Y.G.J

New member
חבר'ה... באיזה יום המפגש

יום רביעי הזה??? ה10.9??? ואיפה?

MAX D

New member
מצידי כן,

לדעתי ציר מוריה- בית קפה חביב, שעה- אחרה"צ שיהיה נוח מבחינת אוטובוסים.

למעלה