מפגש

בל בל

New member
מפגש

טוב אז נכון שהנושא הועלה לפני זמן לא רב אך ההענות לא היתה מרובה, וההודעה נדחקה לה למטה. בכל אופן החלטתי להעלות את האפשרות הזאת שוב לאחר שדיברתי עם מספר מחבריי הפורום שהיו מעוניינים בכך.הכוונה היתה לקיים מפגש כבר בשבוע הקרוב או בשבוע שאחריו על מנת שגם ZACK DA יוכל להשתתף. אז כל מי שבעד שירשום כן ותאריכים שבהם הוא יכול. מקווה שיהיה שיתוף פעולה, אם לא אז חבל, אבל לפחות ניסיתי. לילה טוב

אני בעד!

אבל אם יש אפשרות לעשות את זה באמצע שבוע, ככה שמי שרוצה להגיע מרחוק ותלוי באוטובוסים יוכל לעשות את זה... מה דעתכם?

tygger

New member
שבוע הבא.

אמצע השבוע. משהו בין ראשון לחמישי נשמע לי מצויין. ככה גם יש תחבורה ציבורית. מי שזה לא נוח לו, אז זה אף פעם לא יהיה נוח לו... לי יש זמן פנוי בערב ובצהריים. אני חושב שבשעה 18:00 זה שעה טובה כי אז מסיימים לפני שהאוטובוסים נגמרים. אם יש צורך לאחר את זה אז אין בעיה. שעה גמישה. מיקום צריך להתחשב בכולם גם כן. אני חושב שבאיזור המושבה יש הכי הרבה מקומות ותחבורה מאוד נוחה. - הדר די מגעילה, - ליד אגד אני לא אפקיר את האופנוע שלי ואת עצמי... - להגיע לכרמל זה לא הכי נוח שבעולם לחלקנו שלא משם, ואם כבר מגיעים לכרמל אז הייתי מציע את המקום החדש הזה ליד כבביר. שמעתי דווקא דברים טובים.

MAX D

New member
לא משנה

מתי איפה ואיך... אם יש מישהו/מישהי שיכולים לקחת אותי ולהחזיר אותי- אני מגיע.

tygger

New member
רוצה טרמפ?

טוב טוב די, אני הולך לישון. מחר מגרש. אני הולך להרוג את הכומר על זה. 9 בבוקר?!? פסיכופט. אני בחופש!!! חופש|!!!! מה לכל הרוחות והציפורניים הכסוסות אני מתעורר בשעות האלה?!?

MAX D

New member
בלי יותר מדי גאזזזזזזזים

ביציאה מהשכונה- שלא תפריע לי חס וחלילה לישון...

MAX D

New member
אפשר גם

אבל אם נגיע לשם אז חלק מהאנשים לא יגיעו כי הם מתגייסים

tygger

New member
אפשר להפגש גם עכשיו

וגם אחר כך. ככה יהיה מקום לאנשים שלא יוכלו להגיע אז זמן להפגש עכשיו. באופן כללי אם נמתין כל פעם לאנשים שלא יכול לאיזה פעם אחרת אז פשוט לא יהיה מפגש וזהו. אני מציע את שבוע הבא שוב. יש יום מועדף?

tygger

New member
אה כן.

ואני מסיר את הצעתי בקשר למיקום המפגש הבא. בית הקפה ליד כבביר לא יזכה לראות אגורה שחוקה ממני.

MAX D

New member
מה קרה?

מי העליב אותך? מי פגע בך? מי סתם עשה משהו שלא נראה לך?

בל בל

New member
באמת מה קרה?

זה מקום נורא חמוד, ואני ממש אוהבת שם את כולם חוץ מהשכנה המשוגעת. אז ממש מעניין אותי מה הם עשו?

tygger

New member
אני שונא אותם.

פירוט מלא יבוא בסקירה של המקום בעל הבעלים המסריח המפגר בפוזת היאפי כאילו תל אביבי בקטע של השאנטי... חתיכת זבל, צואת ברווזים נוזלית.

MAX D

New member
נו, מה יהיה?

לא יהיה מפגש? לא תרשמו- לא יהיה... לא קשה, רושמים מקום, יום, שעה ונפגשים. לכו על זה.

בל בל

New member
אנשים!!!! מה נסגר?

שאני אתחיל לשלוח לכולם מסרים בשביל שתבינו שכולם רצויים? גם מי שלא כתב הרבה בפורום ולא מכיר את כולם, זו הזדמנות טובה בשבילו להכיר.וגם הוותיקים יותר בפורום שכבר פחות כותבים. כולם מוזמנים! אז יאללה, דיי עם היובש הזה! אפשר לחשוב מזה? כולה מפגש! רוצים לארגן משהו נחמד אז תשתפו פעולה. גם אני הגעתי למפגש הראשון כשהכרתי בערך רק בן אדם אחד שגם אותו לא פגשתי קודם (חוץ מכשהייתי קטנה, אבל אני לא ממש זוכרת, אז זה לא נחשב) סתם מעצבן שיש הענות כזאת חרא...

אני לא יודעת הם אתם זוכרים

אותי אני לשעבר " מחפשת ולא מוצאת " ואני הייתי בעד מפגש בעבר ואני בעד גם היום אז אם קורא דבר כזה תעדכנו אותי

MAX D

New member
תעדכני גם את...

מתי נוח לך, איפה... אנחנו מחליטים ביחד

tygger

New member
מה זה מאוחר יחסית?

3 בלילה? 10 בלילה? מה זה מאוחר אצלך?

למעלה