מפגש.

פאפי11

New member
ללירונה...

קודם כל, אני אוהבת אותך מעמקי נשמתי... את קצת קשה מדי אבל אני חייבת לומר שאני קצת מסכימה... גם אני לא חובבת במיוחד ערבים כאלה, במיוחד שצריך להכין דברים ולהקריא... באופן אישי יש לי בעיקר בעיה לעשות זאת בקרבת נשים שאני לא מכירה וכן הייתי רוצה להכיר... הרי לשם כך המפגש... אז אצא בבקשה כן להקים בנוסף מפגש להכרויות (חברותיות/רומנטיות) ובכלל ערב קליל, נעים, ביתי... ואין לנו בעיה בכלל להציע גם את ביתנו הקט והמתוק... אשמח לתגובות...

ר ו מ י 5

New member
חייכת אותי....

ואני מאד מאד אוהבת לחייך... באמת מקווה לראות אותך במפגש

ר ו מ י 5

New member
היי לירון ופאפי

את אף אחת מכן אני לא מכירה, ובכל זאת, אני אומרת כאן שיש מקום לכל מה שרוצות, אם ערב עם "הפעלה" לא נראה לכן מתאים, אז בוודאי שיש נשים שיעדיפו, או יצטרפו גם לערב ללא "הפעלה", ובכל זאת, אין כאן סתירה. אפשר לבוא לערב בשבוע הבא ובמקביל בנוסף לארגן עוד ערב שמטרתו "להיות" בלי תוכן מוכן מראש. ולירון, לך אני רוצה לומר שאולי הסטראוטיפ של ערב נשים מתוכנן עם פינות יצירה ופינות סיפור כמו שכתבת, אולי זה לא כל כך דומה לערב שהולך להיות בשבוע הבא אצל פאמקי, כי , בתור מנחת מעגלי נשים, אני לוקחת אחראיות ואומרת שהקסם שבמפגש בין נשים פשוט קורה מעצמו, ואם ברקע יש שירים או סיפורים אישיים זה יכול להוסיף עוד תיבול מעניין למפגש. זה באמת המקום אולי להשאיר את הטלוויזיה כבויה ולתת למפגש להתרחש ולקסם לקרות... מקווה מאד שתגיעי, גם בלי סיפור או שיר, פשוט תביאי את עצמך עם כל מה שיש לך... תודה ושבת של שלום ונועם

פאפי11

New member
אהה... רומי אני מבקשת...

מה זה מקווה לראות רק אותה במפגש? את מקווה לראות "אותנו", אנחנו יחד... שכחת אותי לרגע?!

פאמקי

New member
מפגש.

שלום נשים יקרות. לפני מספר שבועות ניסיתי להרים מפגש. הייתה הענות מאוד יפה אך בגלל חוסר סינכרון לגביי התאריך, המפגש לא יצא אל הפועל.
הפעם החלטתי ללכת על משהו אינטימי יותר, וספונטני יותר. החורף הגיע,
וחשבתי שיהיה נחמד להיפגש לערב שירים
, סיפורים
ומרקים
. לצערי, המקום מאוד קטן. אוכל רק להבטיח לעשות את כל המאמצים להכיל את כולכן. אך זה מאוד תלוי בהענות. כמובן שאודיע לפחות יומיים קודם, אם ישנו מקום.
הפרטים: נושא: "שירים, סיפורים ומרקים"- כל אחת (כל אחת! בת זוג היא לא חצי!), מביאה/ מספרת/ מקריאה/ שרה.... שיר או סיפור, שמתחבר לה לאהבת נשים. שיר שכתבתן לאהובה, סיפור ההכרות שלכן עם אשה, סיפור ה"הכרות" שלכן עם זהותכן הלסבית, ביצוע שיר שנכתב על אשה מאשה, התמודדות עם חשיפת סיפורכן וכו'. תאריך: 02.01.08, יום שישי הבא, בשעה 19:00 בערב. מיקום: אזור השפלה (פרטים מדוייקים בשלב מאוחר יותר). יקירותיי, התחילו לשרשר (גם מי שהייתה בסוד העיניינים!), אפנה במסרים, לכולן, נדבר בטלפון ומשם נמשיך.

ר ו מ י 5

New member
אהההההההההההההה

היי פאפי, בוקר אור מתוקה, האמת היא שלא ידעתי שאתן יחד, וכל נושאהכוכביות הזה די מבלבל אותי, אז אני לא יודעת מי זאת לירון, ולא מספיק מכירה את ה"משפחתיות" בפורום, כך שלא ידעתי שאתן ביחד, כמובן אני מחכה לראות אתכן, ויש לי רצון גדול לפגוש את הנשים שמאחורי המילים... ואם כך, אני מתחילה כבר מעכשיו לתלתל את התלתלים, לשייף ציפורניים (רק כדי למרוח לק, יקרות אל דאגה, אני לביאה רכה), להוריד שפם, זקן, גבות , ביתשחי, ולעשות את האיפור הקבוע שכל כך רציתי מזמן (חחחחחחחחחחחחחף אני נקרעת מעצמי , זה הדבר הכירחוק שיכול להיות ממני, אבל אם לכן זה מתאים, אז תתחילו - כי המפגש עוד רגע בפתח) אני מאחלת לנו יום של שקט ושלווה, שהאהבה והחמלה הכל כך נשגבים יתקרבו אלינו בצעד אחד היום. תודה פאפי על מה שכתבת כאן...

פאפי11

New member
רומי מתוקה...

אני סתם צחקתי (ד"א גם אני לביאה ומאד רחוקה מזה)... מחכה לראותך ואת כולן שם... שיהיה לך יום מקסים ונפלא

פאמקי

New member
בדבר המפגש...

בעקבות המצב, והתקרבות האיום לכיווננו, ומאחר ואין אצלי מרחב מוגן, לעת עתה, מנסות למצוא מקום חלופי לקיום המפגש. אין לי כל רצון ומצפון לסכן מישהי מכן. ולכן, אם עד מחר לא ימצא מקום כזה, נדחה את המפגש למועד אחר. שיהיה רק טוב. מייקי.

a n a t i 3 3

New member
מקום חלופי

המפגש יכול להתקיים באותו תאריך בביתה של בת זוגתי (האהובה) בפתח תקווה שם הכל בטוח. במידה וזה בסדר מבחינתכן, כתובת מדוייקת תמסר במסרים האישיים.

ר ו מ י 5

New member
היי יקרות

תודה ענת שאת מציעה את בית אהובתך, אני מאד רוצה להפגש עם כל הנשים מכאן, והאמת היא שדי מפחיד לנסוע בימים אלו, כי הדרך נראית פתאום מאד לא בטוחה, אם זה מתאים והמפגש יעבור לפ'ת, לי זה מתאים ומעולה, השאלה היחידה היא מה את אומרת, מייקי? יש לי מקום בבית ואפשר לארח אתכן לישון אצלי (זה קרוב ממש), כך שלא תצטרכו לנסוע הביתה בלילה... טוב כבר נדבר על זה, חיבוק לכולן בטוח ומרגיע

פאמקי

New member
ענתי, h, ורומי יקרות....

ענת ו-"H", ממש תודה על ההצעה. אתן מקסימות! ולך רומי, את אחת ויחידה! נשמע לי רעיון מקסים, רק שאני לא אוכל להצטרף. אני עם כלבה
(נבחנית אך מקסימה, כמו שאתן בטח זוכרות), לא אוכל להשאיר אותה לבד כל הלילה, גם כי זה המון שעות, וגם כי היא מסרבת לגשת לבד למרחב הבטוח, הסוררת.
. כמובן שאתן מוזמנות לקיים את המפגש בכל זאת, ואני, אחכה לרשמים.

פאפי11

New member
איזה באסה מייקי...

קודם כל שגם אני ולירון חשבנו להציע את ביתנו הקט (אנחנו גם ממש נושקות לפ"ת) אבל הבית שלנו ממש קטן ולפי מה שהבנו יש הרבה נשים אז המרחב אצלנו יהיה קצת בעייתי... בכל אופן, תודה לכן ענתי והילה וגם לך רומי, גם אנחנו מאד רצינו להפגש איתכן סוף סוף והיינו מתבאסות אם זה לא היה יוצא לפועל...וחוץ מזה שזה נורא מבאס שלא תבואי (מייקי) הרי כל זה התחיל מהצעה שלך ואם לא תהיי זה יהיה פספוס, חבל... לא תוכלי למצוא סידור כלשהו לכלבה? בכל אופן מבחינתנו זה בסדר גמור בפ"ת... נשמח לעידכונים נוספים ואם צריך להביא דברים גם תיידעו אותנו, נשמח להביא... שיהיה יום מקסים

hila1972

New member
מפגש

טוב בנות הקלפים בידיים שלכן,מה שתחליטו התקבל באהבה. אני לא רואה שום סיבה מיוחדת שלא לקיים את המפגש. פאמקי קצת אכזבת אותי בגישתך. מה שנותר שתעבירו דרך המסרים האישיים אישור שאתן מגיעות על מנת שנערך לערב (על מנת לוודא שאכן יש טעם לקיים את המפגש) המשך ערב נעים ורגוע ענת והילה

פאמקי

New member
"בגישתי"? ../images/Emo13.gif

צר לי על כי אכזבתי, יקירתי. על אף שאין לזה קשר לגישה, הגישה הייתה מאוד חיובית, אחראית... אחראית לא להביא אתכן לכאן, לא לסכן את חיי וחיי זוגתי, ואף לא את חיי כלבתי! גם אני לא רואה סיבה שלא תקיימו מפגש. מקווה שאפצה על האכזבה בדרך כלשהי
. ערב רגוע ושקט.

זאת לא אשמתה

אני אשמה בזה שלא נגיע למפגש. קצת פוחדת במצב של היום לנהוג חזרה אחרי המפגש לאזור מגורינו. יכול להיות שתקבלו, יכול להיות שלא. כן, לא נעים לי המצב הקיים. שיהיה לכולנו לילה שקט

meyrav a

New member
../images/Emo45.gifמאשרת הגעה

יאללה ותיקות וחדשות - תשרשרו ותגיעו !
לשתיכן

למעלה