מפגש.

a n a t i 3 3

New member
נבוא בכיף../images/Emo24.gif

אבל רק אחרי שהקטנטנים ירדמו.

ר ו מ י 5

New member
גם אני באה

בטח שאני באה וממש בכייף, מרק, יאמי... סיפורים ושירים, במיוחד אם זה על אהבת נשים, נשמע מעניין ומסקרן, אבל אין לי אף סיפור או שיר...שום דבר לא עולהלי בראש וזה מלחיץ אותי לחשוב שאין לי כלום, אולי תעזרי לי פאמקי? כי הרי את יודעת שיצירתיות לא חסרה לי, אבל אף כלום לא עולה לי... איזה לחץ.....................סתם, לא כזה לחץ, אבל באמת...אפשר לק'בל הנחה? ולהביא סיפור או שיר שנוגע ללב ומרגש גם בלי ההקשר לאהבת נשים? טוב עד יום שישי הבא נמצא משהו... ותודה על היום היה כייף ענק, כמו תמיד אתכן, את יקרה לי ואתן אהובות עליי במיוחד. לילה טוב

פאמקי

New member
רומי יקירתי.

כמה נפלא לחזור בשעה זו של הלילה ולראות הודעה כזו! ראשית, תודה בשם שתינו, על ערב קסום!
ובלי לחץ לגביי יום שישי, זה בדיוק העניין, להירגע... סוף סוף מפגש בו לא באות לשם ההכרות בלבד, אומנם יהיו שם זוגות ויהיו גם רווקות, אך לא זו המטרה! אנו לא נפגשות רק לשם דיבורים סתמיים, בטח לא תהיה טלויזיה ברקע, וכולנו נתחבר לכולן! בכל מקרה, לא חייבות להביא שירים או סיפורים מקוריים (על אף שזה יהיה נפלא, סוף סוף הנשים שכותבות למגירה תוכלנה לבטא את עצמן/ כישרונן). אפשר יצירות שכתבנו, או שנכתבו ע"י משוררים/סופרים מוכרים, אולי יהיו מי שירצו לשיר, לנגן (שוב- משהו מוכר, אולי מקורי)... אז מה שנדרש הוא, לחפש, להתחבר ולהביא כדי להקריא, לשיר, לספר... חלק מהעניין הוא גם תרבות. יהיה מעניין ומפרה. מקווה שקיבלתן רעיונות
.
רומי, מכירה את היכולות שלך ואת עולמך העשיר, יש לי המון רעיונות למה שאת יכולה להביא. את יקרה לליבי לא פחות. והנוכחות הערב היו מקסימות! חיבוק ענק
, מייקי.

למעלה