מפגש..

vered51

New member
חג שמח

תודה חמודה.........שיהיה שבוע מצויין וחג חנוכה שמח..

vered51

New member
קדימה הפועל..

את חייבת לבוא הפעם, אחרת אני ממש אעלב:) אני אקבל אותך כמו שאת...ואפילו תקבלי חיבוק עם כל הג'יפה...

ורד וסקאלי

ורד אני באה ...ו..אני עושה כל מיני ניסויי אפיה אז נראה לי אני אביא עוגה... ועל איזה סרט חשבת?ואם יש לך מספיק שמיכות להתכרבל.... סקאלי דווקא עכשיו החלטת לנקוע רגל?באמת לא יכולת לוותר על התענוג?

לונה..

New member
לבחירתך

את מעדיפה לשלם לי את המשכורת בצ'ק או במזומן? לא, כי פשוט אם נתחיל בתשע נסיים בארבע בבוקר אז... את יודעת..... צריך לקום מתישהו, יש לי ארבעה יתושים לפרנס! <שימו לב איזו רודפת בצע נהייתי. ממש המירוץ אחר הזהב...>

vered51

New member
מפגש..

אהלן אהלן היות וחנוכה באה עלינו לטובה השבוע ואני צריכה להתחיל להכין את הלביבות:), רציתי לבדוק אם אכן המפגש שבוע הבא ביום שני, 10/12 יוצא לדרך אצלי בחולון מי שתגיע אנא תיידעו אותי כדי שנדע אם יש מספיק בנות לעשות את המפגש שיהיה שבוע מצויין לכולכן מכל הלב ורד

אני רוצה לבא

באיזה שעה את מתכננת את המסיבה אני מהצפון צריכה לדעת מתי לסיים את העבודה ותגידי לי מה את רוצה שאני אכין מה אני אביא איתי

vered51

New member
הכנות...

קודם כל שבוע מצויין לכולכן... אני עדיין לא התחלתי לחשוב על תפריט, חוץ מסופגניות שחובה שיהיו:), אני קודם רציתי לדעת אם נהיה מספיק בנות... אני חושבת שכמה שיותר מוקדם ניפגש יהיה יותר טוב כי אנחנו רוצות לראות סרט חמוד לא?:) אז נראה לי בסביבות שש וחצי שבע יהיה נהדר אם ניפגש, אבל כמובן אני אחבק בענק כל אחת שתבוא גם אחריי... הבית תמיד פתוח בשבילכן תודיעו לי שבוע טוב

אני מ אוד רוצה לבוא.

מקווה שאוכל לנהוג עצמאית - כי כרגע נקעתי את הרגל ואני עם קביים. אם כן, אוכל לקחת איתי 2 טרמפיסטיות מפ"ת. אם לא - אזדקק לטרמפ מפ"ת ...

קינגית7

New member
ס ק א ל יייי

אני לא מאמינה שנקעת את הרגל.. מתוקה... אם את צריכה משהו/רוצה משהו, אני אבוא לעזור בכיף. תהיי בריאה מהר!

vered51

New member
וואו.........

ספי, הכיצד??:) איזה באסה...את בסדר? אפשר להיפגש גם בשמונה וחצי, מתי שתרצו בנות, אני איתכן.... נ.ב. מי מכינה מרק בטטות?

למעלה