מתאגן טרמפ לכנפיים מנורווגיה ...
כ כנפיים לבנות New member 4/12/07 #22 ../images/Emo6.gif וואי אין לך מושג בכלל כמה הייתי צריכה את החיוך הזה עכשיו... טנקס
F fox28 New member 3/12/07 #17 צריכה טרמפ מפ"ת היי ארצה לבוא למפגש צריכה טרמפ מפ"ת מישהיא מעונינת לקחת אותי? מיכל
ד דבי111 New member 4/12/07 #19 אני אשמח להגיע.... ../images/Emo9.gif ואגב גם אני צריכה טרמפ מפ"ת........
V vered51 New member 4/12/07 #23 טרמפ.. היי אני עובדת בר"ג בצומת עלית ואני יכולה לקחת איתי מי שתרצה לחולון בסביבות חמש....
י ילדת לימון New member 5/12/07 #28 אשמח לבוא אבל.. ../images/Emo133.gif אני לא מסיימת לפני 18:15.. נראה לי שאתפוס אוטובוס.. ורד, תוכלי להזכיר לי במסר איזה קווי אוטובוס מגיעים אלייך, או מישהי אחרת בבקשה...? תודה.. חיבוקים גדולים לכולן וחג שמח !!!!!!!!
אשמח לבוא אבל.. ../images/Emo133.gif אני לא מסיימת לפני 18:15.. נראה לי שאתפוס אוטובוס.. ורד, תוכלי להזכיר לי במסר איזה קווי אוטובוס מגיעים אלייך, או מישהי אחרת בבקשה...? תודה.. חיבוקים גדולים לכולן וחג שמח !!!!!!!!
V vered51 New member 4/12/07 #26 שעת מפגש... אני בחמש וחצי בבית, אז זה אומר שאתן יכולות להגיע מתי שנוח לכן... אם רוצים להספיק לראות סרט אז חשבתי על סביבות שש וחצי שבע
שעת מפגש... אני בחמש וחצי בבית, אז זה אומר שאתן יכולות להגיע מתי שנוח לכן... אם רוצים להספיק לראות סרט אז חשבתי על סביבות שש וחצי שבע
ש שבויה בנדודי שינה New member 5/12/07 #30 גם אני רוצה לבוא!!! אני אכין עוגה טעימה כלשהי!!! אני אבדוק אם יש אוטובוס שמגיע לי לשם..... אם יש לי אוטובוס הלוך, יש מישהי שנוסעת לת"א ר"ג בחזור ואפשר להצטרף אליה?
גם אני רוצה לבוא!!! אני אכין עוגה טעימה כלשהי!!! אני אבדוק אם יש אוטובוס שמגיע לי לשם..... אם יש לי אוטובוס הלוך, יש מישהי שנוסעת לת"א ר"ג בחזור ואפשר להצטרף אליה?