לא נראה לי... אולי בפעם הבאה.... (הממ... גם בסוכות אמרתי את זה....)
Z ZoHaRoT New member 11/12/06 #31 לא נראה לי... אולי בפעם הבאה.... (הממ... גם בסוכות אמרתי את זה....)
W Winter Blue1 New member 12/12/06 #39 ../images/Emo108.gifלא באה לא יכולה. וגם אני לא ממש מכירה כאן אנשים....
פ פרד וויזלי המקורי New member 13/12/06 #41 הרעיון הכללי מאחורי מפגשי פורום, זה להכיר אנשים שלא מכירים, בגלל זה די מומלץ לדעתי בפגישה הראשונה לבוא אם עוד מישהו, כך שזה עושה את זה ליותר קל ונעים.
הרעיון הכללי מאחורי מפגשי פורום, זה להכיר אנשים שלא מכירים, בגלל זה די מומלץ לדעתי בפגישה הראשונה לבוא אם עוד מישהו, כך שזה עושה את זה ליותר קל ונעים.
W Winter Blue1 New member 13/12/06 #44 ../images/Emo108.gifאני עוד לא מכירה את המישהו שאני אוכל להכיר כדי לבוא איתו למרות שאני יכולה לבוא עם דניאלה. טוב נראה P:
../images/Emo108.gifאני עוד לא מכירה את המישהו שאני אוכל להכיר כדי לבוא איתו למרות שאני יכולה לבוא עם דניאלה. טוב נראה P:
T the ror New member 13/12/06 #40 אם ישחררו אותי חמשוש אז אגיע וגם אז זה כנראה יהיה יחסית מאוחר וכנראה על מדים...
ע ענבאך New member 13/12/06 #45 אני בטח אהיה בת"א אבל אני לא מכירה אף אחד. אם יעל באה אז גם אני אבוא.
ע ענבאך New member 14/12/06 #54 הו, נכון. את לומדת רגיל בחג? אם כן אז אולי נוכל להפגש. את באה למפגש של 414 נכון?
S SuperGirl711 New member 14/12/06 #55 בהחלט בהחלט. יש לי שני ימי חופש, יום ראשון ויום רביעי, ואם המפגש יהיה באחד מהימים האלו אני עדיין אבוא.
בהחלט בהחלט. יש לי שני ימי חופש, יום ראשון ויום רביעי, ואם המפגש יהיה באחד מהימים האלו אני עדיין אבוא.
פ פרד וויזלי המקורי New member 14/12/06 #56 שאלה קטנה בקשר למפגש. ברור שהמפגש יתקיים ביום חמישי הבא בשעה 14:00 במגדל עזריאלי, רק דבר אחד לא ברור לי בתור אחד שזה המפגש הראשון שלו. באיזה מקום בתוך עזריאלי נפגשים? ובאיזו קומה? תודה והמשך יום נעים.
שאלה קטנה בקשר למפגש. ברור שהמפגש יתקיים ביום חמישי הבא בשעה 14:00 במגדל עזריאלי, רק דבר אחד לא ברור לי בתור אחד שזה המפגש הראשון שלו. באיזה מקום בתוך עזריאלי נפגשים? ובאיזו קומה? תודה והמשך יום נעים.