מפגש

יש לי שאלה???

אני חדשה בכל הנושא הזה (אני גם חדשה בקומונה ולא מתמצת בכלל) ורציתי לדעת אם למפגש הזה כל אחד יכול לבוא?? ומה עושים במפגים כאלה בכלל????

../images/Emo221.gifCharlotte Shannen../images/Emo221.gif

שלום, ברוכה הבאה ! את מוזמנת לבוא בשמחה, במפגשים מהסוג הזה בדרך כלל יושבים איפה שהוא, מדברים על הכל ובין היתר הנושא של הפורום, בפורומים מסוימים עושים גם פעילויות, מעבירים את הזמן בחברותא ונהנים. נשמע לטעמך?

נשמע נחמד...

אבל אני לא מכירה אף אחד. אני עוד בסוף אמצא את עצמי יושבת לבד ומשתעממת כי אין לי מושג מי האנשים האחרים ואז אני מזה אתבאס שבאתי.. אולי כדאי שאני יבוא למפגש הבא ובינתייים שאני אכיר עוד אנשים.

../images/Emo221.gif תראי ../images/Emo221.gif

אני מבין את החששות שלך, האמת שזה יהיה המפגש הראשון לרבים (כולל אותי) של הפורום. (הלכתי אבל למפגשים של פורומים כמו של של מי השורה ועוד אחד) וכתוצאה מזה אני יכול להבטיח לך שאף אחד לא יתן לך לשבת לבד ולהשתעמם. רשמת שאת צריכה להכיר אנשים, אני בטוח שלא מעט הם האנשים שממש מכירים אחד את השני מלבד האינגרציה בפורום עצמו, אלא אם כן הם גרים באותו מקום או לומדים באותו בית ספר. ובהתייחס לטענה שתתבאסי, יכול להיות שתתבאסי בגלל שלא באת, חיים פעם אחת - אפילו הארי יודע את זה והוא לא מחכה שנה שלמה כדי להרוג את וולדמורט הוא ישר קופץ למים ומנסה את מזלו, אני חושב שכדאי לך לבוא ... מה את אומרת?

NetaOnline

New member
ושכחת לציין

שאפאחד לא מכיר אותך אז את יכולה להיות "סוכנת סמויה" ולגלות את עצמך רק אם תראי מישהו מעניין... חח ועכשיו ברצינות זה גם המפגש הראשון שלי וגם אני לא מכירה אפאחד אישית אז אם זה יעזור לך בלך שנדבר במסן או איסי ונקבע משהו? אם כן שלחי לי מסר!

למעלה