מפגש #2 !

../images/Emo163.gifזונתי היקרה לא הולך ביחד../images/Emo11.gif

טוב לפי דעתי ככה.. וזה לא הולך כמו שאמרת! זה לא כאילו אנחנו חייבות להכניס את זה לכל משפט שלנו
אנחנו רואות בזה כמחמאה
ולא "כלהכניס את המילה הזו כל שניה"

אני ממש לא חדשה.

ואם אני לא טועה אני גם פה יותר זמן ממך. אני כאן כמעט 3 שנים. ולא התכוונתי שאתן אומרות את זה כל מילה שניה, לא אמרתי את זה בכלל. וברור שלא כולכן אומרות את זה. אבל מילא על תגובה כי אתן מייחסות את זה בתור 'מוכשרת'. אבל להגיד שאת מקווה לראות אותנו כי אנחנו 'זונות'? אני יודעת שאת לא מתכוונת לפעירוש הממשי של המילה. אבל אני פשוט חושבת שזה מיותר. אם את חושבת שזה מגניב וקול, תהני לך. זה הכל.

behind the masc

New member
בכלל לא קשור למגניב וקול../images/Emo3.gif

אני לא מהילדים שאומרים מילים כדי להיות מגניבים וקוליים. אמרתי כי נו זה היה בצחוק, ולא חשבתי שמישהו יעשה עניין מזה... נמ, אז אם אני אומרת זונע זה בכלל לא כדי להיות"קוליץ" wtf זה סתם היה בצחוק... ונמ, סליהח שתעיטי פשוט לא ראיתי אותך הרבה בפורום

GalGul000

New member
חח. באמת שלא ../images/Emo3.gif

אם זה היה ביום ראשון או שני אז יכול להיות שהייתי באה. אבל אני לא פה ב28.

../images/Emo163.gifאז מאד קצת בנות יכולות ../images/Emo7.gif

שכנעו את הוריכם , תדחו אם זה רופא שניים (טעלי
) וכו' וכו' וכו' רק בואו

Blue Pencil

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

מיכל הסכימה שיהיה גמדענק: אבל תהיה רק הגרלה אחת במפגש,וזהו.-כמו הפעם הראשונה. מה דעתכן?

../images/Emo163.gifאפשר להסביר קצת יותר..

למי שאף פעם לא הייתה במפגש ולא יודעת על מה דיברת כרגע? >< אבל יאי איזה כיף יהיה גמד ענק והפעם אני לא אהיה קשת הבנה שלא יודעת מזה ואני כן אשתתף

Blue Pencil

New member
הסבר.

כל אחת מביאה משהו קטן,כמו הסיומת שהייתה שנה שעברה. במפגש עצמו עושים הגרלה עם כל השמות ואז מחליפים אחת עם השניה.

למעלה