מפגש #2 !

ש ר ו נ ע

New member
הא.

אני אוהבתותך הכי הכי מכולם פה. רק אני מסכימה לראות אותך צועקת על גרביל ומצביע לו עלהאגרביליות שלו(והמבין יבין
) XDDDDDDD או הגנעדן לגרביליםO: כןכן אני אעשה לך בושות כןןןןןןןןן "מקפצצת בבהלה" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD את ילדה קרועה. וסליחה על הזיבולי שכל><

AnImE BaBe

New member
../images/Emo15.gif מיאו....

אני יכולה לבוא. בהחלט יכולה, אני כנראה אפילו אהיה בעזריאלי ממילא באותו היום. אבל אתם לא מכירים אותי! 99% מהפורום אפילו לא יודע איך קוראים לי, אז אני אעדיף לחכות קצת, להכיר את האנשים, שהם יכירו אותי ואז לבוא. אני אוכל לבהות בכם במבט מעריץ כי כנראה שאני בעזריאלי אותו יום.

Blue Pencil

New member
../images/Emo45.gifבינתיים אין תכנונים.

למחרת אני יוצאת לקורס,אבל זה לא קשור.

shmeksit

New member
אבלאבלאבל אני לאהוב גמד ענק! :[

אוףף עד שאני באה ואין גמד ענק?... איזה שיטטט גררר כולי בבאסה עכשיו.. אבל אני מנחמת את עצמי שכך שאני אפגוש את הבנות הכי מקסימות בעולם! אין שום סיכוי שיהיה גמד ענק? *מסתכלתעלמיכלבפרצוףפאפיז*

גמד ענק!!

אני לא רוצה לארגן כי אני רוצה להשתתף.. יש כאן מישהי שמוכנה לארגן את זה.. אפילו אחת שלא באה ותשלח למיכל את הרשימה והיא תעשה כמו שהיה במפגש סוכות..טוב אז תארגנו.מתחננת אה ואני באה נראה לי=]

אופס לא ראיתי את מה שמיכל רשמה

מיכלל כל הכייף של המפגש זה הגמד הענק..וגם להיפגש אבל נונווו=] אז תרביצי לי חיחי

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifאת באה?

כי אם כן,זה יהי כיףףףףף רונית. *-* אנחנו צריכות להיפגש.מתישבאלך. [אם כי החברות שלי ממש יפחדו מזה,אבל למי אכפת? DD:]

../images/Emo110.gifחחחחחחח

כרגע כתבתי- למה לשרשר אם אני לא באה?? זה קצת אומר משהו לא? אבל אני אבוא אולי אם אני לא אצא לטיול חנוכה.. חחחח כן.. חברות שלי כבר התרגלו שאני מדברת עם קטינות (חניכות שלי..)

אני לא יכולה לבוא..לאא

נוו תעשו את זה ב30 או ב27 אני לא יכולה לבוא עושים לי פלטה וב-29 יש לי הופעה נוו פליז תדחוו את זה..=[ *מתה* אוףף אני רוצה מפגששששששששש

ינקיפנק

New member
אני רוצה מפגשש../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

ואני רוצה בנות כוסיוט מהפורום! ואני רוצה לחבק את כולן! ואני רוצה עוגייה!|לאקשורה|

למעלה