מפגש שני ב KiTARO

SickBar

New member
מפגש שני ב KiTARO

שלום לכולם. אני מתכבד ומאושר להזמין את כולכם למפגש KiTARO השני שמכוון לכל מי שתחום המאגיה, והפאגאניזם על כל זרמיהם נוגעים לו. זהו מפגש שנועד בכדי שאנשים יוכלו להכיר האחד את השני, להחליף רעיונות ולהרחיב את הידע. למי שלא מכיר KiTARO היא חנות העוסקת בתחום המיסטיקה עם דגש על ייבוא של ספרות אנגלית מקצועית וחפיסות טארוט ייחודיות מהחברות המובילות בתחום. המפגש הפעם יעמוד בנושא קריסטלים, מהותם והשימוש בהם, ההרצאה בנושא תתחיל בשעה 15:00 המפגש יתקיים ביום שישי ה 29/08/03 ב KiTARO שבקניון חיפה. בשעה 14:30 ההגעה לחנות למי שבא בתחבורה ציבורית: קווים 910, 921 לבאים מכיוון תל אביב. קווים 99 ו 11 לבאים מחיפה. התחבורה חזרה לכיוון תל אביב פועלת עד 17:00. לפרטים נוספים צרו קשר ב טלפון 04-8503232 או באימייל [email protected] מצפים לראותכם, ניר וזיו קיטרו.

jbu

New member
צריך מעל 10 תווים כדי להקפיץ

צריך מעל 10 תווים כדי להקפיץ, ואם ההודעה בת 72 שעות אי אפשר בכלל. לגבי כול האנשים שרצו מפגש בחיפה, קיבלתם ועוד חנות שעוסקת במאגיה מארגנת את זה, כך שאתם לא צריכים לשבור את הראש. אם מישהוא מב"ש נוסע לשם אני רוצה לקנות ספרים דרכו
.

SickBar

New member
טיפשי מצידי

את ההרצאה אני נותן הפעם. הרצאה על מהות הקריסטלים, שימוש בהם, התאמת קריסטלים למרכזי האנרגיה, קצת סיפורים וכדומה.

למעלה