מפגש שבועות?

M a n K i n d

New member
מפגש שבועות?

אנשים טובים, וגם אלו שהם סתם טובים, וגם אלו שהם פשוט פה, כמיטב מסורת הרגלים, אנחנו רוצים לראות אתכם בחג השבועות, דהיינו - מפגש פורום שבוע הבא. הרצון עד כה - מפגש על חוף הים. בתוכנית: מזון שבועות - לחם חם, גבינות ופירות. הבידור: מלחמת מים. השאלה - מתי?
יש לנו את ערב החג, שיוצא יום שלישי, ואז המפגש יהיה כנראה בבוקר/צהריים.
יש לנו את החג עצמו, שיוצא יום רביעי, ואז המפגש יהיה כנראה בצהריים/אחר הצהריים.
יש לנו את "אסרו חג" שיוצא ביום חמישי, ואז המפגש יאלץ להיות בשעות הערב. מי רוצה להיפגש, ובאיזה יום הוא/היא מעדיפים? שרשרו בהמוניכם!

iguessgrampy

New member
אוףףףףף ../images/Emo10.gif

כנראה שגם מזה אני אאלץ להבריז. יש מתכונת בספרות
ביום שישי.

אם אני קורא את הפתקית שעל המקרר

נכון אז "ביום ג' יהיו כאן אורחים" אני מניח שזה פוסל מבחינתי את יום ג'. מצד שני אותה בגרות שפוסלת את גראמפי רוב הסיכויים שתפסול גם אותי. אם אני אוכל לבוא (סיכוי קלוש עד אפסי) זה יהיה רק ביום רביעי.

BluePrint

New member
לרגל הארוע...

כנראה שאעדר. אין לי בעיה עם חוף, אבל יש לי בעיה עם ים. (נראה מה יאמרו הרוחות, המנשבות לעת חג)

BluePrint

New member
ולא רק...

ים גם גורם לי לבעיה שכמעט מנעה ממני להגיע למפגש הראשון לפני שנה. (פרוט לא ינתן) אבל אם היום יהיה רביעי, יש סיכוי בכל זאת. עד כמה שידוע לי, יום רביעי מתחזה ליום שבת, ומכיוון שאם יהיו התחייבויות קודמות הם יהיו ביום שלישי... אולי אתגבר גם על הים.

ogmios

New member
אני מסכים שזה עדיף על "חומצי"

אבל זה עדיין אבסולוטית מרושע.

Nihau

New member
אף אחד לא אמר שנכנסים למים...

אני אישית לא אכנס למים בעיקר בגלל שאחרי תואר שני בהנדסה סביבתית המודעות שלי מדוייקת מידי לגבי סוגי האיכס הפוטנציאלים שאפגוש בפנים...

Nihau

New member
כן אבל מה ההבדל אם אתה במרחק

20 מטר מהם או 2000 מטר מהם? אתה עדיין לא נירטב מהם...

רמץ

New member
יום חמישי יש לימודים

אז כל יום אחר החל ממחר ועד יום רביעי בערב.

tarash

New member
יום רביעי מתאים בול

רק תפרסמו איפה זה יהיה בדיוק

SabreRunner

New member
אני אשמח להצטרף הפעם לשם שינוי

אבל כל יום חוץ מחמישי או אפילו שישי בערב פוסל אותי מסיבות "עזה" שכנראה כבר שמעתם בחדשות.

Nihau

New member
זה האירוע השני שאתה מפספס...

אתה יודע מה אומרים..."פעם שלישית גלידה" אם אתה מפספס עוד אירוע אחד את האירוע הבא אתה מארגן! (אם תרצה אני יעזור לך בתור א' אסטרטגיה, צברתי קצת נסיון בתחום)

למעלה