מפגש שבועות?

ogmios

New member
הי, בשביל גלידה זה שווה את זה ../images/Emo8.gif

עבודה, לימודים... תירוצים. אני יודע...

BluePrint

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo35.gif

מקווה שיהיה לי רכב (נראה מבטיח דווקא), אבל לא כדאי להקדים בשעה או שתיים, כדי שתהיה הזדמנות גם לצפות בThe Day After Tomorrow אחרכך? (וחשוב לוודא שאין משחק כדורגל באיזור המפגש)

BluePrint

New member
...the responses are overwhelming

זה הכל, 4 אנשים? אם לא תהיה התפקדות עד מחר אחר הצהריים, אני מבטל את הזמנת הרכב. (או שרק נלך לצפות בסרט האסונות החדש?)

רמץ

New member
אם בארזים נפלה שלהבת...

אתה הולך לראות את היום אחרי מחר? תיכף תגיד שאתה גם הולך ל-ון-הלסינג. פשרנות שכזו לא תעיר את המוזות משנתן דמוית המוות. עידן של רדידות ומיחזור עומד בפתח וההמונים רק מרכינים ראשם בכניעות! תעשיית הבידור הלאה?

DDN

New member
ואן הלסינג סרט אדיר!

הספקתי כבר לראות אותו פעמיים, והוא הבטיח לעצמו מקום על המדף שלי, ברגע שהDVD יצא למכירה. סרט קורע! "אתה תראה לנו את הדרך למגדל!" "לא אני לא!" מכה "כן אני כן!"

Hammerfall

New member
ואן הלסינג ענק!!!

קורע מצחוק לכל הדעות, כבר שנים לא צחקתי כל כך הרבה בסרט כמו שצחקתי בסרט הזה, פשוט יצאתי עם לחיים כואבות לחלוטין מרוב חיוכים וצחוק... וזה לא היה "אתה תראה לנו את הדרך למגדל!" זה היה משהו בסגנון "אתה תיקח אותנו לנוגדן" (נוגדן זו כזו מילה מכוערת!!!) בכל מקרה, עכשיו בהקשר לשירשור, אם יש משהו יום רביעי וDDN יגיע אז יש מצב שגם אני אגיע ואם אני אגיע אז יש מצב שLion_Heart יצטרף אלי ויגיע איתי...

BluePrint

New member
.it's not a movie, it's a ride

Van Helsing בהחלט שווה קולנוע. מה "למה?"?! זה סרט פעולה טוב, עם פעלולים, עם בידור... בשביל זה משקיעים כסף במסך הגדול ואיכות הקול. אני יכול להתעמק בתעלומה מסתורית או לבכות עם סיפור אנושי מרגש גם בבית. אז מה עם מפגש? "?if you'll force them, the will come"

Nihau

New member
סרט נהדר. צחקתי המון ולרוב לא ממה

שאתם הייתם חושבים... אני הייתי בצד של "החבר'ה הרעים" לפחות חצי מהזמן... וגם בסרט הזה הייתה תעלומה מסתורית |דלתות מסתובבות| וסיפור אנושי (טוב למחצה) מרגש. |זאב מילל לירח|

BluePrint

New member
לא הדתיים הפסידו את המפגש?

עד כמה שידוע לי, מותר לאכול מאכלי חלב בשבועות.

snift

New member
ואפילו רצוי, אבל קצת קשה להגיע

ממקום למקום כאשר אסור ליסוע. החג יוצא בסביבות 20:00 ורק אז דתיים יוכלו להתנייע ממקום למקום.

Nihau

New member
אז לא יצא לפועל?

מסתבר ששלושת הרגלים מסרבים לשתף פעולה עם רעיון "מפגשי פורום בשלושת הרגלים" מטעמי רכב, משפחה, ימי קודש ושאר ירקות. אוקי, כאן אני הרמתי ידיים. מי שעדיין רוצה לערוך התקהלות חמושה (לפחות רובה מים אחד טעון חובה ועדיף בסודה לאקסטרה לחץ!) המלווה במיטב החלב המקולקל לסוגיו השונים נא לשרשר כאן בצורה ברורה ונתחיל לראות עד לאיזה גודל אירוע נגיע.

רמץ

New member
../images/Emo45.gif + איפה? + טרמפ למעוניינים

סבבה מצדי רק איזה חוף? הקשתות הרצליה? בקשר לשומרי מצוות ומאותגרים רכבית - אפשר לדחות טיפה או שמקסימום אנשים יאחרו קצת. חשבתי שמדובר על משהו בסגנון מדורה לאור ירח סטייל מפגש פורום עם wolfdragon מלפני הרבה מאוד זמן. אני מגיע מרעננה כנראה עם רכב. אנשים טובים באמצע הדרך יכולים לפנות בפרטי ונראה מה אפשר לארגן.

למעלה