מפגש צפוני

מפגש צפוני

<ארנבינה / פרמלה תנעצו בבקשה> אז לכל הצפוניות שקינאו בנפגשות במרכז וגם לכל הצפוניות שעשו חייל ונסעו כ"כ רחוק אבל רוצות שוב וגם לאלה שגרות קצת יותר רחוק ושיש להן ויזה לאזור חיוג 04 ולכל מי שרק מעוניינת מתארגן מפגש צפוני, בינתיים נראה שיהיה איפשהו באזור טבעון-יקנעם - אבל כמובן שזה בר שינוי ויותאם לרצון ויכולות הרוב. נתחיל מהתפקדות וציון הימים המתאימים בכללי משמע: שישי בוקר, או יום חול בערב (אפשר לציין ימים מועדפים או לחילופין ימים שהם בגדר בלתי אפשריים) אח"כ נעבור לשלב המיקום: בית קפה / מסעדה / מועדון יישובי כלשהו או אם יש מישהי שמעוניינת להציע את הסלון שלה. אני מציעה שתתפקדו כאן ובנוסף תשלחו לי מייל ובו כל הפרטים אח"כ נדון דרך המיילים בכל הפרטים הנוספים על מנת לא להכביד על הפורום. אני ב: G.raffe.mom בג'ימייל

תמרע2

New member
הייאמאגירפה

אני תמי מבית שאן מתאים לי ימי שישי בכיף בבית קפה מסעדה או איפה שתרצו

h 3

New member
מי-עולה!

לי עדיף שישי בבוקר, אבל יכולה גם להתארגן לאחד הערבים... יקנעם נשמע סביר, לא זוכרת בדיוק מה המרחק לטבעון, אבל סבבה... ואם אתן רוצות - הסלון שלי ישמח לארח
שולחת לך גם מייל... H

g a g a g a

New member
אני! אני!

הכי טוב בבקרים, חוץ מראשון-שני לא משנה איזה... מגיעה עם יונקת שלא מסתדרת היטב מחוץ למיטה שלה בערב
טבעון יקנעם מצוין לי, יותר צפון מזה, אני אצטרך נווט (ממש גרועה בניווט עצמי) יש גם מקום מצוין למפגש באזור בינימינה, אך בתשלום מסוים (אם זה רלוונטי מבחינת המיקום והתשלום אברר)

g a g a g a

New member
שישי בוקר טוב...

ואם לא יתאים לרוב אני אשקול מאמץ הגעה בערב...

maytalb

New member
געגע אנחנו שכנות?

אני מפרדס חנה (אם דיברנו על זה ושכחתי תרגישי חופשי לצחוק עלי - סניליות בגיל צעיר...)

maytalb

New member
עזבי - מפגרת אבל אופטימית!

דיברנו על זה... אמרתי שאני סנילית

maytalb

New member
לגמרי... מצד שני עם כמות השטויות שיש

לי כרגע בעבודה, טוב שאני זוכרת איך קוראים לי (או כמו שידיד בעבודה צחק עלי - עכשיו אני גם מנהלת השיווק...
נו שוין) אז יאללה מפגש?

adip78

New member
אני גם אשמח להצטרף

מעדיפה בערב. יום שישי זה יום לחוץ בד״כ. בינואר רוב ימי החמישי וכל ימי השיש שלי כבר תפוסים, אז זה ממש תלוי מתי זה יהיה.

אם את מגיעה גם אני
אם זה איזור

יוקנעם - טבעון סבבה לי ואז אין לי בעיה להגיע. יותר רחוק- אין סיכוי שאגיע לבד..

hagarrr1

New member
אני

מעדיפה ערב וכמה שיותר קרוב לבית
אבל אל תקחו אותי בחשבון, כי זה גם הרבה תלוי אם החצי במשמרת באותו היום.

למעלה