מפגש צפוני

את מגיעה איתי, לאן שזה לא יהיה

hagarrr1

New member
רוצה מאוד, אבל אם זה נופל על יום שהחצי עובד

אז אין סיכוי. בוקר - גם אין סיכוי. את קצת ימי החופש שיש לי אני שומרת למי אם לא לילדים.... אז ככה שתקבעו, ואני אנסה להתאים את עצמי. וכמו שאמרתי אם זה יהיה כאן, אז הסיכויים עולים פלאים....

פרמלה

New member
אני אשמח להכיר את הפלג הצפוני

מעדיפה שישי בבוקר או חמישי בערב.

כן כן!!!! אני אני!!!!

מעדיפה שישי בוקר. ממש לא בא לי להפיל את החבר'ה על הגבר.. יכולה לנדב את המועדון בבניין שלי (מצריך תיאום מראש). הוא מרווח למדי, עם כיסאות ושולחנות. אני מהקריות :)

מקוקה1

New member
גמני

אשמח אם זה יהיה צפונה מיקנעם אבל גם "לדרום" אשתדל להגיע. מעדיפה ערב על יום שישי מגיעה עם יונק מעדיפה במהלך ינואר או תחילת פברואר. אחרי זה אנחנו באזור הניתוח שלו ולא יודעת מתי אהיה פנויה. כל הכבוד על היוזמה!

maytalb

New member
אני אשמח! רצוי ערב אבל גמישה

אזור טבעון דווקא מתאים לגמרי. אם תרצו משהו יותר דרומי אפשר אצלי (פרדס חנה) או בזכרון (יש מיליון מקומות מקסימים!)

אני נראה לי הכי צפונית מכולן

בעצם סימן שאלה יותר צפונית ממני... בכל מקרה אני אנסה להתאים את עצמי למה שייקבע אבל בגלל המרחק אני לא יודעת אם אגיע בכלל..

falkor11

New member
אצלי שישי לא בא בחשבון- עובדת...

בערב כלשהוא בכיף!

כרגע יש לנו תיקו

בין המעדיפות של שישי בוקר למעדיפות בערב (אני מניחה שנדבר על חמישי) כל היתר נמנעות מלהביע עמדה
יש עוד דעות?!?

מעדיפה חמישי בערב

טבעון זה מצויין לא יכולה בשישי בבוקר בכלל איזה כיף שנפגשות! אמאגירפה כל הכבוד לך :)

g a g a g a

New member
חבל...

ככה יצטרכו להיות שני מפגשי צפון נפרדים
אולי איזה רעיון מהפכני? כמו שבת בוקר לאיזה שעתיים? ונשאר זמן לבלות עם המשפחה בהמשך....

למעלה