מפגש צפוני

אל תכעסו, אבל שאלה

אם אני אציע לחיפאיות מהפורום השכן לבוא זה לא אתי? תגידו, אין לי בעיה ככה וככה. נהפוך הוא, יהיה סבבה ככה וככה!!!!

colea

New member
גם אני ובני נועם רוצים להצטרף למפגש

אפשר לקבל פרטים? תודה רבה ויום טוב

26יפעת

New member
אורן - יותר ילדים יותר שמחה

כל עוד ההורים של הגדולים שומרים עליהם פן יכאיבו לזעטוטים... מה גם שאני קופצת גם לפורום השכן לא מעט.

עדי 4

New member
טל שלי ידידותית ולא אלימה

ושיר בכלל מתה על קטנים . אז יאללה מיפגש מעורב יוצא לדרך.

איריS

New member
אחלה, אבל הגן מספיק גדול לכולם?

אני שואלת מכיוון שאני גרה שכונה אחת ליד אמא של אביתר, והגנים לא הכי גדולים כאן(מבחינת מבחר הנדנדות וכו.....), דשא יש מספיק לכולם. אז סגרנו על יום רביעי? מקווה מאוד שאני יעמוד בזה בגבורה היות ואני מגיעה לבד עם שני העטוטים, אבל עם עדי 4 מצאת, אז אני רגועה, היא כבר מתורגלת בלשמור על ירדנוש וכנ"ל גם שיר, אז.... יהיה שמיייייח.

עדי 4

New member
איריס,שיר תשמח לעזור

ועוד יותר תשמח לראות אותך. הגן מספיק גדול, יש מדשאות ויהיה באמת שמייח. מחכה כבר להיפגש שוב.

26יפעת

New member
ילדים קטנים הם ממש לא אלימים

ובטח ובטח לא טל ושיר שלך, אבל הם מתעניינים מאוד בפצפונים חלק מההתעניינות היא לבדוק מה קורה למשל אם מושכים להם באוזן... לא התכוונתי לרמז על שום דבר רע פשוט בשבת היה לנו מפגש עם משפחה מורחבת וראיתי עד כמה הם נהנו מהאינטארקציה עם הפשוש שלי אבל זה דרש ממני להיות בהיכון תמידי כי כל פעם הם רצו לבדוק את היד/ עין וכו'.

יפעת

כולנו כל החיים נהייה בהיכון תמידי. בין אם אלו זעטוטים ובין אם כל סיטואציה אחרת. מושכים באוזן? וואלה- אני חייב לראות...

טוב אז...

אחרי שאדון אביתר ירדם (כנראה בסביבות 22.00) אני אתחיל להעביר מסרים לכל המתפקדים. בכל מקרה-הפארק ענק ויכול להכיל את כוווווולם!!! אורן-בכיף לעשות מפגש ענק עם הפורום השכן.

../images/Emo105.gif מק../images/Emo78.gif

מ
ק
פ
י
צ
ה
! איזה יופי של מפגש ספונטני!!! כמעט יהיה נפלא עם כל הזאטוטים והעוללים שלנו! מה נאכל?
מטר? או שנתארגן עם כל מיני סלטים וכאלו? אויש, הרעב מדבר מבטני. אני רעבה לא אכלתי עדיין, ליה נקדמה אחרי סעודת ציצי דשנה ובמקום ללכת למטבח...אני "אוכלת" תפוז...
עינבל

למעלה