מפגש צפוני

26יפעת

New member
מפגש צפוני../images/Emo8.gif

אז בעקבות קריאת התיגר של דפנה (ראו שרשור תמונות מהמפגש האחרון) אני פותחת בזאת שרשור לקביעת מועד למפגש, האופציות: א. בארנץ בשבת אצלי בבית (חיפה) ב. בילוי בפארק/גן חיות במוצקין, אבל קצת חם, לא? ג. בריזה של הים בשבת בערב (הפעם בדשא ולא בחול) ד. על האש בפארק ה. אופציה נוספת תתקבל בברכה הצביעו והשפיעו!!!

dafgol

New member
בגללי ../images/Emo35.gif חשבתי שתרצי לראות אותנו..

מה שתגידו מתאים לנו , רק שלדעתי לא טוב מאוחר בים...גם בגלל ה
לקטנטנים וגם בגלל שערב...לא לכולם מתאים... נראה לי הכי טוב ב
או בפארק. מתי באים ?

גלשני

New member
אני לא יודעת......./images/Emo35.gif

פתאום נראה לי קצת מסובך בלי הבעלול להגיע למפגש בחיפה (התפנקתי, הא
) אבל אולי בכל זאת אני אעשה מאמץ כדי לראות אתכן אהובותי היקרות
ואת הפשושים שאני כבר מתגעגעת אליהם.... בכל מקרה אופציה א' נראית לי הכי הכי עדיפה, בעיקר בחום של יולי
ודרך אגב למה דווקא שבת
למה לא סתם איזה יום באמצע שבוע
בכל מקרה מה שיוחלט אני אשתדל להגיע, וכל הכבוד יפעתי על היוזמה

אופה. אפילו יש סיכוי שתראו אותי...

לא בבית, לא בערב, לא בחול, ולא עם גרב (הייתי חייב חרוז כלשהו). פארק מוצקין נשמע מגניב. אולי משהו בסיגנון, מקום בו יש הרבה עצים וירוק וצל? מחכה להתפתחויות....

עדי 4

New member
החי פארק במוצקין נשמע נהדר

יש שם מרחבים והמקום יפה להפליא. אם זה לא בשבת אנחנו בפנים.

בואי נגיד שמסתדר

אנחנו מרווחים את האינהלציות והשיעולים שלה כבר כמעט ואינם. עכשיו- מחפשים מטפלת!!!!!

מתרגשת

New member
../images/Emo50.gif ואני שמחה שמסתדר ../images/Emo70.gif

אני חושבת עליכם די הרבה. אסא סבל גם מהתקפות כאלה חמורות מאוד מאוד כשהוא היה קטן. ההורים שלו מספרים שזה היה קשה מאד לכולם. אז באמת באמת רק טוב שיהיה מעכשיו ובהצלחה עם מטפלת.

אופציה נוספת

חניון נעים נחמד מוצל ועם נוף בפארק בכרמל, בשבת אחרי הצהריים....וכמובן- אם מתאים אז- על האש!!! או אצל 26יפעת...זה בכמובן יכול להיות נחמד מאוד!

גמנחנו!!!

ויש לי רעיון אחר... ליד הבית שלי יש פארק ענק ומקסים מוצל עם המון מדשאות!!! היום במקרה ראיתי שם את עדי4 ואת הילדודס המקסימים שלה!!!
בפארק יש צל ורוח גם בשעות הבוקר החמות. אם בא לכן משהו בבוקר ביום חול אז אני בחופש ביום שלישי (עוד יומיים). מה אתן אומרות/ים??? דרך אגב גם בשעות אחה"צ ממש נחמד שם. וגלשני-אני אגיד לאוסנת(לא אוסנת של הפורום) גם לבוא אז תוכלו לסוע ביחד.

גלשני

New member
ממממממ נשמע טוב ../images/Emo70.gif

נשמח מאוד להיפגש אחר הצהריים ולקבל פרטים על המקום הזה שנשמע מצוין. יום שלישי בבוקר, אני לא יכולה לצערי, יש לנו חיסון של 4 חודשים, אבל בכל יום אחר אפשר. באופן כללי נראה לי שעדיף אחר הצהריים, לא
בבוקר לוהט בחוץ
וגם אחר הצהריים כל העובדות יכולות להגיע. אני אשמח להגיע עם אסנת ובכלל הגיע הזמן לצרף אותה לפורום, לא

anatd

New member
אופס

סליחה על ההודעה הלא ברורה, זה מה שקורה כשכותבים כשעייפים.. אני גרה בשכונה של אמא של אביתר, וזה מה שהתכוונתי בלידנו. (אני אשמח להצטרף גם אם זה יהיה בפארק אחר באזור)

עדי 4

New member
מסכימה עם אמא של אביתר

ישבתי לי בגינה ומישהי נחמדה הסתכלה עלי ואמרה שאני נראית לה מוכרת. כשאמרתי לה מה שמי היא אמרה לי "את מהפורום" בקיצור הנחמודת הזו היא אמא של אביתר המשגע. איזה ילדון חייכן, בעצם מה זה ילדון,פשוט גברבר. הנה תמונה של טל נהנית לה בגינה. שווה להיפגש שם, מקום משגע.

למעלה