מפגש פורום!

לא קמצנית-

הוצאתי הרבה בחודשים האחרונים ומנסה להפחית כמה שיותר בהוצאות שלי, אז מעדיפה כרגע לוותר על יציאות וכו', ויש לי את הדרכים שלי לבלות, מבלי לבזבז כסף... זאת לא קמצנות, זאת מציאות של מישהי שסה"כ רוצה לצאת מהבית וזאת המטרת על שלה.

Musi© Gi®l

New member
מחיאות כפיים

אנחנו לא ביקשנו תירוצים של אף אחד. אמרנו שמי שרוצה לבוא שיגיד. לא מי שרוצה לכתוב תירוצים שיכתוב.

טוב, מה נפתחתם עליה?

עיזבו אותה בשקט... היא אמרה שהיא לא רוצה לבוא מטעמי חיסכון- אז תכבדו את זה..

M o n a L i s a

New member
אווףףף שוב פיספסתי? ../images/Emo10.gif

אם בסוף זה לא התקיים היום...מי בעד מחר?
(עד שחזרתי למרכז...)

PianoGirl20

New member
זאת לא אני!!!!

זה לא אני כתבתי, זאת מיוזיק גירל החוצפנית (שהתנחלה בבית שלי במחשב שלי והחליטה לשגע את כולם..) רק שתדעו..

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo10.gif למה גילית...? טוב, עכשיו את יודעת שאסור

להשאיר אותי ללא השגחה
אם כי כשאני חושבת על זה, הייתה השגחה - אם כי לא יעילה במיוחד

RVD18

New member
שכחתי מזה לגמרי

טוב אז פעם אחרת. למרות שבצהריים לא נראה לי שזה בעייתי.

התקיים היום

אבל מחר - אם את רוצה לראות אותי, אני עובד בנסיף בנק לאומי ברחוב רוטשילד 76 פ"ת... יהיה תור אבל אני שם בקופה...

Musi© Gi®l

New member
טוב המפגש (2)

כולם איחרו חוץ מליבי ומunholy, כל הכבוד. [גם על הלמידה שלפני המפגש
] ואז באו I'LL take the rain ואחד לא מהפורום ואז הלכנו וחיפשנו מקום [ליבי טירטרה אותנו קצת כמו תמיד, אבל הפעם זה היה יחסית מהיר] התמקמנו. ואז בא יאיר הדרקון, וViolSastrad, ועופר, והחיילת הלא קשורה
[לא יודעת אם מותר לכתוב ת'שם, בכל אופן, מקסימה כזאת
] ואז שוב חצי מהאנשים לא שמעו את החצי השני. ואז עלינו לגג. חשבנו להתאבד. ויתרנו. ישבנו במקום ממש תקוע באמצע החיים, וליבי ניסתה לפתח דיונים, אפילו שזה לא הלך. אז החלה הנטישה הגדולה [אפשר להבין למה] לאט לאט כולם התפזרו נשארנו 3 הלכנו לליבי היא מנגנת מדהים מדהים מדהים אתם בחיים לא תבינו כמה עד שלא תשמעו. טוב אני התחלתי להתחרפן ולעשות שטויות במחשב של ליבי ואז היא גירשה אותנו מהבית שלה. ונגמר. היה אחלה
בתקווה לעוד

PianoGirl20

New member
המפגש- הגרסה שלי....../images/Emo3.gif

טוב, האמת שאני קצת עייפה מדיי בשביל לכתוב על כל מה שהיה.. אבל בקצרה... היה מאוד כיף! היינו musicgirl, violsastrad, unholy, i'll take the rain, יאיר הדרקון האמיתי, עופר, אני, חברה של מיוזיק גירל בשם כוכב (כן כן..), ועוד מישהו לא כל כך קשור... המפגש התקיים בעזריאלי. לאחר שכולם הגיעו, התיישבנו ביוטבתה, ליד שולחן גדול במיוחד... כרגיל עשינו צחוקים, דיברנו בקולי קולות, ( שוב הבכנו את עצמנו בפני הסועדים האחרים, אבל לא נורא, כבר התרגלנו..), הזמנו מיני מטעמים, והיה מאוד נחמד. אחר כך עלינו לגג של עזריאלי, אבל מפאת העובדה שלא היה שם שום דבר לעשות (חוץ מלקפוץ מהגג אולי..) החלטנו לרדת משם. התיישבנו באיזה פינה, במעגל, ושיחקנו הקוואקוואדלא הומה... (סתם, האמת שלא שיחקנו את זה, אבל היינו קרובים לזה מאוד..). לאחר מכן אנשים החלו להתפזר, ובסוף הוחלט שמיזויק גירל וויולסטראד יבואו אליי וננגן קצת (בעיקר אני..). היינו אצלי, ניגנתי, מיוזיק גירל השתלטה לי על המחשב והתחילה לשגע אנשים במסנג'ר שלי, ובסופו של דבר ההורים שלי חזרו הבייתה וגירשו אותם...
וכך נפרדנו, עייפים לאחר מפגש ארוך ומייגע, אך גם מרוצים. ומי שלא בא הפסיד!.. ותודה מיוזיק על המחמאות!...

למעלה