המפגש- הגרסה שלי....../images/Emo3.gif
טוב, האמת שאני קצת עייפה מדיי בשביל לכתוב על כל מה שהיה.. אבל בקצרה... היה מאוד כיף! היינו musicgirl, violsastrad, unholy, i'll take the rain, יאיר הדרקון האמיתי, עופר, אני, חברה של מיוזיק גירל בשם כוכב (כן כן..), ועוד מישהו לא כל כך קשור... המפגש התקיים בעזריאלי. לאחר שכולם הגיעו, התיישבנו ביוטבתה, ליד שולחן גדול במיוחד... כרגיל עשינו צחוקים, דיברנו בקולי קולות, ( שוב הבכנו את עצמנו בפני הסועדים האחרים, אבל לא נורא, כבר התרגלנו..), הזמנו מיני מטעמים, והיה מאוד נחמד. אחר כך עלינו לגג של עזריאלי, אבל מפאת העובדה שלא היה שם שום דבר לעשות (חוץ מלקפוץ מהגג אולי..) החלטנו לרדת משם. התיישבנו באיזה פינה, במעגל, ושיחקנו הקוואקוואדלא הומה... (סתם, האמת שלא שיחקנו את זה, אבל היינו קרובים לזה מאוד..). לאחר מכן אנשים החלו להתפזר, ובסוף הוחלט שמיזויק גירל וויולסטראד יבואו אליי וננגן קצת (בעיקר אני..). היינו אצלי, ניגנתי, מיוזיק גירל השתלטה לי על המחשב והתחילה לשגע אנשים במסנג'ר שלי, ובסופו של דבר ההורים שלי חזרו הבייתה וגירשו אותם...
וכך נפרדנו, עייפים לאחר מפגש ארוך ומייגע, אך גם מרוצים. ומי שלא בא הפסיד!.. ותודה מיוזיק על המחמאות!...