- מפגש פורום -

../images/Emo118.gifבנות כנסו באמת ,

מה קורה איתכן אתן לא תבינו שהמרכז.. זה ה-מקום ! הכי נוח להגיע אליו .. מהצפון ומהדרום תתחשבו גם בדרום..ובמרכז חוץ מזה אני מאמינה שאם זה יתרחש במרכז ככה יבואו רובן ואני מאמינה שאם זה יהיה בצפון לא יבואו הרבה , אני אומרת לכן הכי טוב לעשות במרכזזזזזזזז !

אם זה בחיפה זה יהיה קצת קשה..

3 וחצי שעות לנסוע לשם.. לא יודעת..אני לא חושבת שאני באהה אבל אני רוצה לראות אתכןןן!!! אבל אם אני לא יוכל להגיע אז תהנוו..ובמפגש הבא שיהיה במרכז אני יבוא.. אז זהו..אני כבר יודיע לכן אם אני באה או לא סופית... מריה סנדלר.

../images/Emo108.gifהשתגעעעעעעעעעת ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ט'חח

אעלק שלוש וחצי שעות נסיעה !! איך הגעת .?! לבאר שבע זה שעתיים חצי שעות ב ר כ ב ת ! אז אשקלון ?! שעה וחצי-שעתיים גג מאמי.. !!!!

לא נכוןן זה 3 שעות בערך...

מה פיתאום שעתיים? טוב קיצור אני יעשה באמת את כל האמאמצים..כי בכל זאת אני יצטרך לנסוע מדרום עד צפון..אז לא יודעת אני ינסה...רק בישביל לראות אתכןן

lililulu

New member
../images/Emo9.gifבהצלחה../images/Emo9.gif

תהנו במפגש
לא באה גם אם זה יהיה חצי דקה ממני
הייתם מתים לראות אותי
חחחח סתם...פשוט לא באה וזהו אבל אני מציעה לבנות הצפון לעשות מאמץ ולהגיע למרכז...כי בכל זאת המרכז זה הכי נוח...אמצע הארץ...אפילו אתם יכולות לבוא כולם ביחד...נגיד להיפגש בלב המפרץ כל הבנות של הצפון וליסוע ביחד ברכבת/אוטובוס...במקום כל אחת עם חברה או עם הורים או לא יודעת מה....

../images/Emo187.gifסורי...עם זה יהיה במרכז

אני לא יוכל לבוא.... אבל שיעשו מה שהן רוצות..... נראה לי שהם כבעו כבר?!?!?!? בצפון....

../images/Emo20.gifאת חצופה

כי אםםם את מתעדכנת היו שני מפגשי פורום ושניהם היו במרכז בשנייהם הבנות של הצפון שילמו מלא כסף הגיע הזמןן שקצת הבנות מהמרכז \ : יבואו אלינו את לא באה? אל תגידי ת'דעה שלך בכלל לפני שאת לא יודעת .. מרגיזז א-ש

../images/Emo187.gifחחחחחח איך את מתעצבנת

אנחנו עושים תמפגש בצפון! מי שיכולה לבוא סבבע... מי שלא פעם הבאה נעשה במרכז......

למעלה