- מפגש פורום -

../images/Emo108.gifעזבי אותה נופר.

היא יודעת שאנחנו עושות בחיפה היא בכלל לא באה אז זה לא משנה לה בכללץ

lililulu

New member
מה נפתחת?!

רק הצעתי! אני לא באה את צודקת! אבל מה אסור לי להגיד את הדעה שלי?! אני יודעת שזה לא נוח לך ולעוד בנות לא אמרתי שלא!!! רק הצעתי! זה לטובתכם כדי שכולם יוכלו להגיע ותראו אחת את השניה ולא שתראו רק את הבנות שבצפון! כי לא נראלי שמיכל תיסע מאשקלון עד הגראנד נגיד כדי לראות אותכם! יהיה לה יותר נוח להגיע לתל אביב! זה היה רק רעיון לא אמרתי לכם מה לעשות!!! אוף אני שונאת שסתם מתעצבנים עלי! לא עשיתי לך שום דבר רק הצעתי רעיון! ועוד הייתי נחמדה! אמרתי לכם שתהנו ובהצלחה! לא נתתי לך פקודה להיפגש במרכז ואמרתי משהו מגעיל! ://////

lililulu

New member
באמת שכרגע

הוצאתם לי את החשק להיות פה... איכס מה זה ההתנפלות הזאת?! אני פעם עשיתי לכם משהו מגעיל?! אני פעם אמרתי לכם משהו שפגע בכם?! ואתם ככה בלי לחשוב בכלל זורקים מילים... ככה? סבבה...ביי ביי

../images/Emo20.gifמה הקשר כסי מאמי

התכוונתי , שאם את לא באה אל תציאי שומדבר. כי אנחנו נסענו שלוש פעמים למרכז.. תחשבי שלא יגיע הזמן שגם הם קצת יעשו מאמץ? וחוץ מיזה מיכל אמרה שהיא לא באה \ : ומריהה לפני מה ששמעתי אם לינוי אז היא כן באה.. אז אל תגידי דברים שאת לא יודעת סורי אם נעלבת חס וחלילה שבוע טוב

lililulu

New member
כן! מאוד נעלבתי../images/Emo4.gif

זה אחד מהדברים שבגללם אני יכולה לעשות דברים שאחר כך אני מצטערת עליהם...כמו שריציתי לעשות עכשיו...לעזוב ת'פורום...לומשנה...עזבי אני לא מתערבת...אין לי כוח לריב...נכנסתי עם חיוך יצאתי פגועה...אבל יאללה עבר...שכחתי...

../images/Emo108.gifאמייייית יפה שלי את ?!

בחיים לא תעזבי ת'פורום הזה בשביל שטות .! שמעת ?! נופר טעתה שהיא התנפלה עליך וזהו חיים שלי שכחי מזה...

../images/Emo20.gifדיללבב אל דברי בשםם שלי

וקודםם כלל לא טוב לה פה היא באמת יכולה ללכת אנחנו לא כאילו שנגיד לה לא אל תלכיי.. ופשוטט אמרתי מה שאני חושבת ולא התנפלתיי בכלל ! \ :

../images/Emo109.gifכל הבנות להיכנס!!!

אני מבקשת מכן לא לכתוב שום דבר על פגישות פורום בגלל שאביאל לא יראה איפה אנחנו ניפגשות. כדיי שהוא לא יעשה לנו משהוא אני באמת רוצה להיפגש אם כולכן אבל אני מפחדת שהוא יעשה לאחת מאיתנו משהוא אני מאוד אוהבת אתכן בגלל זה אני רושמת לכן את זה אני מאוד ישמח אם תעשו את זה בבקשה ותעבירו את המסר באיסי ממני:שני זוהר ואם אתן רוצות לדבר איתי זה האיסי שלי 246298422 ..

../images/Emo20.gifסתווניתת באותה מידה

זה יכול להיות ביריון כזה \ : גדול שרק מחפש בנות \ : זה שהואא הציג ת'צמו בתור אריאל יכול להיות שלא קקוראים לו בכלל אריאל \ : ובאותה מידה זאת יכולה להיות בת \ : תמיד צריך לחשוב על זה \ :

../images/Emo108.gifחחח איזה חמווודה

אין לך מה לדאוג אנחנו הרבה בנות ואם הוא רק ייתקרב אלינו חבל לא על הזמן D:

למעלה