מפגש פורום

last day

New member
אוכל להביא DVD נייד

עם אחלה ווליום, אז מי שרוצה שיכין דיסקים D:

JPing

New member
לגבי התאריך :

הצבא מראה סימנים של דחייה של הגיוס כך שאני מנחש ששבוע/שבועיים אחרי זה יהיה בסדר :)

SashTheRed

New member
אישית, לי זה יהיה הרבה יותר טוב

אם נעשה את זה בשישי ה-9 לפברואר, כיוון שב-2 אני נוסע עם אחותי לאסוף את הורינו מחו"ל, ואז זה ייצור לי כל מיני בעיות. גם יהיה פחות לחץ של לימודים.

ToHrU

New member
יום שישי זה סבבה

עוד כיף! מפגש פורום . . . והפעם אני אשתדל לקיים את ההבטחה מפעם קודמת ולאכול סושי שלם ^_^

ToHrU

New member
שבעת הלוחמים של קוראסוא

בועז, אני אשמח שם תוכל להביא את העותק שיש לך כדי שנצפה, אם עוד אנשים מעוניינים כמובן . . . (?) אני לא זוכרת בדיוק אם אמרת שיש לך עותק, אם לא, תגיד לי, אני אשכיר ב"אוזן השלישית"

GnomeBubble

New member
יש לי

אבל אני צריך לבדוק שזה עובד (וצריך DVD שקורא DIVX) מצד שני, אם לאוזן השלישית יש עותק עם כתוביות בעברית, אולי עדיף. השאלה היא אם יהיה לנו זמן לראות את הסרט הזה? זה סרט מאוד ארוך. 3 שעות ו-26 דקות בגרסה המלאה. חשבתי עליו יותר כסרט מתאים למפגש ערב כלשהו שיוקדש לסרט. חשבתי להביא סרט יותר קצר, (שעתיים) וגם יותר קליל (למרות ששבעת הסמוראים הוא לא סרט כ"כ, הוא עדיין לא קליל
) ובכל זאת מעולה שנקרא GO (זה לא על המשחק...). אם למישהו יש רעיון לסרט אפילו יותר קצר, של שעה וחצי או שעה, אז זה יהיה בכלל טוב.

JPing

New member
המם אולי

Kikujirô no natsu הסרט הוא רק שעתיים ודקה ולא ראינו אותו פעם שעברה :) גם אפשר לראות סרטי אימה יפניים ( אח שלי ממש אוהב אותם{ אני בקושי רואה סרטי אימה, רובם מפחידים מדי :)} ) וזהו "_" בכל מקרה אולי לא תיהיה בעיה אם DVD שקורא DIVX כי אולי אני יוכל להביא את ה PMP שלי ויש לו VIDEO OUT ( כך שניתן לחבר אותו למקרן/טלוויזיה)

GnomeBubble

New member
לא קיקוג'ירו! בבקשה לא! ../images/Emo6.gif

יש לי משהו נגד הסרט הזה כנראה. יש בו חלקים נחמדים, אבל בסופו של דבר לא אהבתי אותו כל-כך. בכל אופן, אני מעדיף סרט קל עם קצב מהיר, שלא ישעמם אף אחד. במפגש כזה לאנשים בד"כ אין את כוח הריכוז לראות סרט ארוך ומייגע, ולא משנה כמה טוב הוא יהיה.

איקידו

New member
../images/Emo41.gif*| לגבי סרט ../images/Emo41.gif

כדי שנהנה מסרט דרושים מספר תנאים: 1. חושך מוחלט. 2. מערכת סאונד ראויה. 3. כיסאות נוחים. מנסיון, בדוג'ו, לא נוח לראות סרט באורך מלא. בטח שלא בשעות היום. לא נוח לשבת על הטטאמי שעתיים ומעלה. לדעתי, במפגש בדוג'ו (אם זה יתקיים בדוג'ו), מוטב במקום סרט באורך מלא, לצפות בסרטון או סרטונים קצרים. יש לי סרטון אנימציה מדהים שזכה מקום ראשון (אאל"ט) בתחרות בינלאומית.הסרטון נקרא atamayama. מוטב לדעתי להיעזר במקרן כדי ללוות הרצאה וכו' אבל לא לסרט באורך מלא. לדעתי, אם רוצים לערוך הקרנת סרט לפורום, ראוי שנערוך מפגש באחד הבתים בשעות הערב עם כיבוד טוב (פופקורן כמובן) ועם כיסאות נוחים ומערכת סטריאו. עוד דבר, גם מנסיון, מוטב להקרין סרט מקורי ולא סרט מועתק כי האיכות של הסרטים מהאינטרנט או מהצרובים מתאימה למסך TV או מחשב אבל לא לרזולוציה האדירה הנדרשת להקרנה על קיר שלם. לתשומת לבכם. יש ברשותי עותק מקורי של 7 הסמוראים ושל SANJURO שניהם עם תרגום אנגלי.

GnomeBubble

New member
כנראה שהסטודיו של גיא באמת מתאים

יותר להקרנת סרט, במיוחד באור יום, ואחרי שראינו שם סרט בערב במפגש הקודם בכלל שכחנו מהבעיות האלו. נצטרך לראות מה לעשות עם זה. אולי כדאי לקיים מפגשי סרטים בנפרד. אפשר יהיה גם לקיים אותם באופן תדיר במיקום מתחלף, וכך נוכל לראות הרבה סרטים וכל אחד יוכל לבחור אילו סרטים הוא רוצה לראות.

Tenguy

New member
בעד ../images/Emo13.gif סינמטק יפני פעם בחודש בת"א

אצלי בסטודיו... כל יום רביעי הראשון בחודש, כלומר : ב-7 לפברואר, 7 למרץ, 5 לאפריל (פסח) וכן הלאה הסרט של פברואר : AMIDA-DO DAYORI מה אתם אומרים ?

GnomeBubble

New member
נשמע כמו רעיון טוב

אני לא בטוח שאני אוכל תמיד להגיע, עם הלימודים והכל, אבל בטח יהיו מספיק אנשים שיוכלו להנות מהקרנות כאלו.

rinchan

New member
מקבלים קוראים סמויים?

הייתי רוצה להגיע למרות שאני לא משתתפת פעילה כ"כ בפורום. יש לי סרטים של קורסאווה עם דיבוב וגם סרטים של טאקשי קיטאנו. יעזור...?

Tenguy

New member
בוודאי שאת יכולה ../images/Emo13.gif כל סרט ב-DVD

ייתקבל בשמחה... כי אני מקרין אותם ב-LAPTOP שלי דרך המקרן של הסטודיו. אפשר יהיה לדון בפורום על היצע הסרטים ולהצביע על הסרט המועדף של החודש. סרטים על קלטות וידאו (VHS) אינם ניתנים להקרנה בציוד הקיים שיש לי בסטודיו. נכון לעכשיו הסרטים שיוקרנו הם מן האוסף שלי : אמידה-דו דאיורי (פברואר), בובות (מרץ), הים צופה (אפריל).

GnomeBubble

New member
לא רק שמקבלים קוראים סמויים

אנחנו אפילו מעודדים אותם לבוא
אפשר גם להביא חברים - יותר אנשים, יותר שמח.

Kawaii Baka

New member
מה עם Lost in Translation?

אני מאמין שאוכל להשיג את הדי.וי.די עם כתוביות בעברית.

Tenguy

New member
יש לי סרט נהדר "AMIDA-DO DIYORI"

זה סרט דרמה עכשווי שמהלל את יפן הכפרית הטבעית וחברותית מול יפן העירונית המודרנית המנוכרת... הסרט פורט על נימי הנפש היפנית וממחיש את הפילוסופיה/דרך החיים היפנית, עם מוסיקה ונופים מרהיבים של עונות השנה. השחקן הראשי הוא אקירה טראו (אותו שחקן ראשי ששיחק ב"אחרי הגשם"), אבל מי שגונבת לו את ההצגה היא דווקא הישישה של הכפר... מאד מאד ממליץ לצאת קצת משגרת כל סרטי הסמוראים/נינג'ות/אנימה ... אגב, המורה היפנית שלי התמוגגה מן הסרט הזה....

למעלה