מפגש פורום

GnomeBubble

New member
מפגש פורום

עוד שבוע מתחילה אצלנו חופשת הסמסטר, ועבורי זאת הזדמנות מצויינת למפגש פורום - למרות שאני לא בטוח אם זה נכון לכולם. בכל מקרה, אם אנחנו רוצים לארגן מפגש כזה, כדאי למצוא תאריך מתאים ונוח ולקבוע כמה שיותר זמן מראש, כדי שאנשים יספיקו לשים לב ולהגיע. מה דעתכם?

Nisenhouse

New member
אני בעד (גם לי זו יוצאת חופשת

סימסטר
) וחוץ מזה פורים הוא בלתי אפשרי מבחנתי...

furrball

New member
hai hai

כל עוד זה לא יוצא יום רביעי או חמישי אני כמעט בטוח מגיע

Ikari Shinji

New member
XD zXD זה יכל להיות מאוד נחמד...

אם הייצי גר בארץ... "^^ בכל מקרה, תהנו לכם ^_^

ToHrU

New member
../images/Emo45.gif

כמו תמיד אני אשמח להיפגש שוב :) אני בעד יום חמישי או שישי דווקא, כי זה מסתדר לי מבחינת לימודים יותר . . . (אני לומדת בראשון וברביעי בבוקר ובראשון-רביעי יש לחץ ש.ב חח) אבל אם זה יהיה ביום אחר בכל זאת אני מאוד אשתדל להגיע :)

GnomeBubble

New member
הצבעה - יום מועדף

לי אישית אין כזה. ביום שישי יש את היתרון שרוב האנשים לא עובדים ולומדים או לפחות מסיימים מוקדם. מצד שני גם התחבורה הציבורית מסיימת מוקדם. אז נשאיר את זה להצבעה?

JPing

New member
כל יום חוץ משני וחמישי

ובבקשה לפני ה 7 לחודש ( זה גם יהיה פרידה מהחיים האזרחיים שלי לשלוש שנים הבאות :9)

last day

New member
באמת עדיף יום שישי

הרי אני עדיין בתיכון ..ואשמח לבוא! וביום שישי זאב בטוב לבוא מסכים לארח את הדו'גו ככה שיוצא הכי נוח!

SashTheRed

New member
יום שישי יהיה לי בעייתי

כי אין לי איך לחזור חזרה אז... אם מישהו יוכל להסיע אותי להרצליה או רעננה באותו יום, אז אני נורא אשמח *פרצוף כלכלב*

GnomeBubble

New member
אם אני מגיע מהצפון

אני אוכל לתת טרמפ לאנשים שצריכים להגיע צפונה. אני מקווה שיש עוד אנשים עם מכוניות, אבל, כי מספר המקומות במכונית שלי מוגבל

Kawaii Baka

New member
יום שישי

כי אני קורס תחת הלחץ החברתי המופעל עלי בשירשור הזה. :< וגם בגלל שאני גובניק שמבלה את ימי שישי בנעימות שלא בבסיס.

GnomeBubble

New member
אני רואה פה נטייה מוחצת

לכיוון יום שישי. עכשיו נשאר רק לבחור תאריך. יש לנו כבר בקשה אחת של JPing שהתאריך יהיה לפני ה-7 (כלומר ב-2 לחודש), אבל אני לא בטוח עד כמה זה טוב, מכיוון שנשאר לנו רק שבוע וחצי עד אז, ומנסיוננו בזמן כה מועט אנחנו לא מספיקים להודיע למספיק אנשים על המפגש
, אבל אולי בכל זאת, אם לא אכפת לנו שהמפגש יהיה שוב קצת קטן. בכל מקרה, נשאיר את זה לשיקולכם ונראה אם יש העדפה מסויימת לתאריך. עוד משהו שצריך להכין זה הרצאות ופעילויות. אני חושש ששוב לא יהיה לי זמן להכין הרצאה
אבל אני מוכן להכין שיעור קטן על הטיית פעלים ביפנית במקום

JPing

New member
המם אולי אני יוכל לעשות משהו

תן לי יומיים ואני יודע אם יש לי איזה משהו. בכל מקרה אני יביא גו ( וגם Xiangqi) ואם יהיה מקרן אני ככל הנראה יוכל להביא סרט כלשהו ( למורות שזה אומר לתת למחשב שלי לעשות RIP ל DVD ולהעביר את זה ל PMP שלי :") )

למעלה