מפגש פורום

DREAM111

New member
מפגש פורום

עוד בטרם התקיים המפגש אני מרגישה אכזבה אחת גדולה. מאוד מצער אותי היה לראות אחרי יום שלם שלא הייתי במחשב את השרשור שנוצר מהמפגש. אני חושבת שמי שבאמת רוצה יכולה למצוא את הדרך להגיע גם לראשון (שעדיין על המפה בארצינו). נתנה פה סקסיית שעות והצעות לנסיעה מהעיר בשעות הערב. נכון שראשון זו לא ת"א ונכון שזה לא המקום האידיאלי על פי דעת חלק אבל הכל נקבע במפגש עפ"י דעת הרוב. לא רוב הבנות הן מראשון וחולון ושתי אלה שמראשון הן ניידות והאחת הנוספת שזו אני לא ניידת אבל הייתי ועדיין אגיע לכל מקום בו היה נקבע המפגש, הבחורה מחולון אף היא ניידת והיתה יכולה באותה מידה להגיע לת"א. שיקול הרוב היה ראשון ועל כן צריך לכבד את דעת הרוב. ההצהרות הללו מאוד לא נעימות כאשר הוחלט שמה שיוצא "אני מרוצה". מקווה לראות כמה שיותר בנות היום בערב.

dalfin

New member
לכל המתקשות לחזור הביתה.......

אני מוכנה להקפיץ לתל אביב בתום המפגש, אם זה יעזור. גם אני אשמח לראות את כולן. וחבל על העצבים, זה רק משחק והכוונה של כולן טובה ונכונה.

סקסיית

New member
../images/Emo6.gif מצחיקולית... בדיוק רשמתי גם

בשרשור השני שגם אני מוכנה להסיע לתחנה מרכזית ת"א בערב למי שיש בעיה.

מעיין©

New member
חבל שלא ידעתי את זה קודם:-\

כי אם הייתי יודעת- הייתי מגיעה למפגש. עובדתית- אני ביקשתי טרמפ לכיוון האזור בו אני גרה שמשם התכוונתי לבקש ממישהו לבוא לאסוף אותי. מכיוון שלא היתה היענות לא יכולתי לבוא למפגש ולקחת את הסיכון שלא יהיה לי איך לחזור הביתה. חבל. פעם הבאה

החורזת**

New member
דרים, גם אני התאכזבתי.

כמנהלת פורום הייתי מצפה ממך לבחור מקום נגיש לכולן, כולל אלה הבאות בתחבורה ציבורית, במיוחד כשהמפגש הועבר לאמצע השבוע כשלמחרת זה יום עבודה רגיל והתריעו על כך שיהיו כאלה שלא תוכלנה להגיע לראשון בגלל הנושא של התחבורה הציבורית. נכון, ראשון על המפה ואת יודעת שלמפגש הקודם שהיה אצל דפלין למרות בהקושי הגעתי, כי זה היה בשעות בהן התחבורה הציבורית למרות הסרבול היתה זמינה. וזה לא עניין של נוחיות. גם לו המפגש היה מתקיים בעזריאלי, עדיין הייתי נאלצת לסוע שעה וחצי לכל כיוון. אבל הייתי עושה זאת ברצון כי עדיין זה היה מאפשר לי לשהות בחברתכן עד 22.00 ולהספיק לרדת לרכבת האחרונה.

DREAM111

New member
שלום חורזת

אם היית באמת רוצה היית יכולה לעשות זאת. סקסיית בדקה עבורך את כל דרכי הגישה לעירינו. אכן העיר עדיין על המפה ויש תחבורה מהעיר עד חצות ואף אחרי זה. נכון התחבורה שסקסיית הציעה היא לא מגיעה עד פתח ביתך אבל כמי שיודעת שבשביל להיות עם כולם יש פתרונות והדרך לבית היא לא כזו מסובכת יש מוניות שיכולות בכל עיר להביא ממקום מרכזי עד לפתח הבית. מצטערת מאוד אבל דמוקרטיה היא דמוקרטיה. הרוב קבעו את היום הזה. הרוב קבעו את המקום הזה. אני כמנהלת כיבדתי את החלטת הרוב. ראשון היא מקום מספיק מרכזי, והתחבורה אליו היא מרובה. יכולה רק לומר שגם כמנהלת אני מכבדת את הכותבים בפורום וההחלטות בפורום נקבעו על ידכן הבנות. אני לא הבעתי את דעתי בכלל לא בנושא היום ולא בנושא המקום, מבחנתי כל דבר היה מכובד מצידי ואכן כך היה. אני עם הנוחות או האי נוחות הייתי שם הערב ונהנתי מחברה נפלאה ונשים מקסימות.

למעלה