מפגש פורום

משהו פריגתי

ואם אפשר להביע כאן את תחינותיי לסניפט ותאנאת' - אנא, יקיריי, שימו איזה 3 בקבוקי מים 1.5 ליטר במקרר ערב לפני המפגש, אם ביכולתכם לעשות זאת. אם לא, גם הפריזר יהיה טוב. המון המון המון תודה מראש.

Tanath

New member
אל דאגה

בדרך כלל יש כמה בקבוקי מים במקרר, רשמתי לי לבדוק כשאגיע הביתה.
-- What is seen with one eye has no depth --

רמץ

New member
אני בעד מאוחר. 17:00 ככה.

הצלחתי למצוא קורס מעצבן יותר מהתנהגות בע"ח (חבל רק שהוא מטבלה 4 ואצטרך למצוא לו תחליף בסימסטר הבא) ולכן כפי הנראה באמת אצא לסיור ביום שישי שיסתיים בסביבות 13:00. כיוון שכך, אשמח אם המפגש יתקיים בסביבות 17:00 למשל (צריך להגיע מב"ש לרעננה ולהרצליה).

DDN

New member
כתובת המפגש

תמסר במסרים פרטיים לפונים אליי או אל סניפט

snift

New member
אפשר להתחיל לזלוג מהשעה 11

התחלה רשמית של המפגש תהיה ב- 11/11 בשעה 11:11 אפשר כמובן להגיע בכל שעה, סביר להניח שנהיה פה די הרבה זמן..

Nihau

New member
../images/Emo124.gif מי מביא מה??

אנחנו מביאים פונדו שוקולד מי מביא איזה נטבלים? מי מביא: חומוס, טחינה, פיתות, חמוצים, ירקות קשים, בורקסים (מוכנים? לאפייה?)... טאמאגוצ'ים, גיימבויים, קלפים...? משחקי לוח...? מה עוד צריך?

DDN

New member
אני מביא כלים חד פעמיים.

בלופרינט וסייבראנר אמרו שהם מביאים שתייה, אבל לדעתי צריך עוד עזרה לשתייה. מה עם חטיפים? בורקסים? מתוקים? פירות לפונדו? מיטבלים אחרים לפונדו? אנשים - יאללה. מבחינת בידור - אני מביא את המתנחלים מקאטאן. למישהו יש שודדי קברים מהחל"צ להביא? למישהו יש אילומינטי? טאליסמן?

BluePrint

New member
אתה פוגע בכבודי (מיומנו של שתיין)

"צריך עוד עזרה לשתייה"?! למפגש The Princess Bride הייתי אחראי שתיה לבדי (בלי SR), ובסופו השארתי 3 בקבוקים פתוחים לניהאו ודרגורן, אחד חתום לקחתי בחזרה הביתה, וזה היה בלי לספור כמה אנשים אמורים להגיע. (הגיעו יותר משחשבתי) מהתגובות כאן, ספרתי כמעט 20 משתתפים משעות הבוקר ועד אחר הצהריים, הזמנות התקבלו לפפסי מקס (you know who you are), מנגו, ו"פריגת כללי". בעוד שעה-תיים אני מתכוון להוציא לפועל את הרשימה (הקצרה, אותה אשלים לפי טעמי), כמה בקבוקים נראה לך שיספקו? עזרה לא צריך, אנחנו שניים עם תא מטען ריק.

DDN

New member
אוקיי. אם אתה אומר.

לדעתי, היה יפה ונכון לעזור לכם ולא להטיל מעמסה כבדה (פיסית וכלכלית) בדאגה לשתייה רק עליכם, לכל המפגש. בכל מקרה, אני סומך עליך.

DDN

New member
אוקיי. אם אתה אומר.

לדעתי, היה יפה ונכון לעזור לכם ולא להטיל מעמסה כבדה (פיסית וכלכלית) בדאגה לשתייה רק עליכם, לכל המפגש. בכל מקרה, אני סומך עליך.

BluePrint

New member
מעמסה כלכלית?

מתחלקים בהוצאות בסופו של דבר, לא? (קיבוצניקים לא קונים בכסף מהכיס)

למעלה