מפגש פורום

Nihau

New member
מפגש פורום

בינתיים זה עומד על : ביתם של סניפט ותאנאת' בהרצליה דני מביא כלים חד פעמיים ניהאו ודרגורן מביאים פונדו שוקולד ביצת דרקון קטנה מביאה נטבלים לפונדו לא ידוע: שעה לתחילת המפגש מיקום מדוייק למפגש- רחוב, מפה, מקום מפגש ציבורי ואז פלישה המונית לבית... מה עוד נחוץ להביא

הגבלת משא

יותר נכון, הגבלת כסף לקניית פירות. מסתבר שאני משלמת שכר דירה החודש. יש מישהו אחר שיכול להביא פירות?

DIDGIN

New member
אולי אני יכול

תלוי באילו פירות ואיזו כמות מדובר

DDN

New member
ביצה/ניהאו - תסבירו לו מה רצוי

לטבילה בפונדו.

מה טובלים בפונדו:

אוקיי, אם בפירות עסקינן: בננות - נורא מגניב, נורא טעים. אפילו עשו ארטיק בטעם. תפוחים - קצת יותר בנאלי, אבל עדיין נורא טעים. תפוזים - אמנם הפרי מאוד מימי, אבל יש כאלה שאוהבים אותו בפונדו שלהם (כמוני). פאפאיה - כי עוד לא ניסיתי ואני אפילו לא בטוחה מה זה. אם ואראדין מגיע, הייתי ממליצה להציק לו בנוגע לקרמבולות שיש לו על העץ. אם זאת עדיין העונה. מה לגבי אננסים מפחית שימורים? אגסים, אפרסקים, שזיפים, מלונים ועוד פירות קיץ שאינם אבטיח, וכנראה גם אינם בנמצא. בעצם, כל פרי טעים יתאים לעניין, אלא אם כן יש לו אחוזי מים גבוהים מדי, כמו אבטיח, אבל בו כבר עסקנו. אם מדברים על סתם דברים מגניבים שאינם פירות שיכולים להיטבל בפונדו, אמליץ על מנת מרשמלו'ז חביבה. לדעתי זה מתוק מדי, אבל שמעתי אנשים מהללים את העסק הזה, אז קצת קשה שלא לדבר עליו. ובשביל אניני הטעם - קרקרים עם גבינה בולגרית למריחה. לטבילה בפונדו. אם נור-א בא לכם.

BluePrint

New member
../images/Emo5.gif

אני מאד אוהב פרינגלס (כל הטעמים פרט לפיצה), אבל עם שוקולד?!

ogmios

New member
מה עוד צריך להביא

אני קצת מוגבל פיזית [אין רכב], אבל גמיש מחשבתית.

DDN

New member
תאנאת', מתי אנחנו יכולים להתחיל

לזרום אליכם הבייתה? ורצוי שמישהו מכם יעביר לי את הכתובת, שתהיה זמינה אצלכם ואצלי במסרים לדורשים.

DDN

New member
ההודעה מופנית גם לסניפט כמובן

שיגיע מאוחר יותר.

Sabre Runner

New member
אנחנו שניים.

יש לנו יכולת נשיאה יותר גדולה. אנחנו נארגן שתייה. בקשות? אין לי פיצול אישיות. נכון? כן, אני גם מסכים. תגיד להם שיסכימו גם.

BluePrint

New member
"?You gonna order something, kid"

"Ah, yeah... Give me a Tab." "a tab? I can't give you a tab unless you order something." "Alright, give me a Pepsi Free." "if you want a Pepsi, PAL, you'll have to pay for it. "​

Sabre Runner

New member
לא רוצים להרוג אותך בטרם עת...

"This way!" "No, that way!" *BRREGGHH* "He did it!" "No, he did it!"​

למעלה