מפגש פורום!!!

מפגש פורום!!!

התאכזבתי מאד לשמוע שהמארגנת פרשה לגימלאות, וכנראה לצערי העניין לא ייצא אל הפועל. אי לכך ובהתאם לזאת מוכן אני לשאת בנטל בכייף ןבאושר עילאי שאלתי אם יש כאן מישהי או מישהו שמוכן להרים איתי יחד את הפרוייקט ולרקום לא עור וגידים? או שמא אנחנו ממשיכים לחרטט כאן באפס מעשה? מוכן לארגן זאת בחיפה או בכל מקום אחר ומבקש להתייחס בשיא הרצינות לנושא וכפי שכבר ציינתי בעבר מוכן להשקיע את כל הלב ע"מ שהפורום אכן ינשום ויבעט אולי נצליח לאפיין אותו מפורומים אחרים ונהפוך אותו למשהו מוחשי ומצליח אמן ואמן!!! שלכם האוהב מהלב. .

את מוזמנת!

כמו כולם כאן רעיונות, הצעות, מיקום , וטיפ טיפה אהבה יתקבלו בברכה. תןדה מראש שאימצת לחיקך את הניק שלי כן ירבו כמותך! האוהב מהלב!

מתחיל להבין איך הכל עובד כאן!

היום אני יותר חכם היום אני יותר מבין, שהכל כאן מתחיל לשעמם יבש בנאלי וכלל וכלל כבר לא אידיאלי. חשבתי לעצמי בין לבין עבודתי ושגרת חיי המאד מלאת שמחת חיים כיום ובין שיטוטיי ברשת שמצאתי מעין פינה חמה לפוש בה קמעא ואף אולי למצוא אהבה. כן כן אהבה שלצערי לא קיימת כאן והס מלהזכירה כאן במבט חיוך או קריצה. אבל לאחר אינספור מחשבות והרהורים הגעתי למסקנה שלא ולא לא כאן אמצא אותה אלא במקום אחר אולי מעבר לפינה. ניסיתי לעורר אתכם ידידיי חשבתי לתומי שאתם קצת יותר פרקטיים אבל התבדיתי וצר לי מאד על כך. התבוננתי בכם מידי יום וראיתי שהנכם כמו כלל בני ישראל בדיבורים ובמילים כולנו טובים אבל אפס גדול אחד במעשים. רציתי לפתח כאו משהו מעמיק עם הרבה עוצמה ורגש להרים דגל ולקיים בין כולנו מפגש שעוד רבות ידובר ויתואר אבל לשווא. כל שאיפותיכם מסתכמות בכניסה לפורום זריקת כמה תגובות תשובות לסקרים שלדעתי לא מובילים לשום מקום ולא מוסיפים שום עניין והרושם שלי שהפורום כאן איבד מערכו ואת מטרתו שלשמו הוא הוקם ןזן החמצה אדירה ופספוס אדיר. בכל אופן אני עדיין כאן לא אמרתי נואש אשמח מאד אם נוכל לארגן ולהיפגש וליצור משהו מוחשי ולא וירטואלי בואו נתחיל לעשות כי חבל מאד שנבזבז אנרגיות טו נחליף דיעות על האהבה ולא ממש ממש ניגע בה. זוהי אמונתי וזוהי דרכי מקווה שיהיו לה אוזניים קשובות וגם אם לא נעמתם לי מאד המשך שבוע מקסים לכולם! שלכם האוהב מהלב!

MaYcHuK

New member
למה להתייאש כ"כ מהר?

ואם אנשים עסוקים כרגע? ואם הם עובדיןם? ואולי לא מול מחשב? למה להיות כ"כ חסר סבלנות????????? הרי ניסו לארגן מפגש אחד והייתה היענות אז קצת סבלנות! אי אפשר כאן ועכשיו אנשים לא כולם דבוקים למחשב....

מאי!

האמיני לי אם תשלפי עוד איזה סקרונצ'יק מבית מאיצ'וק האדמה תבער,העולם יעצור מלכת כדי לענות לסקר. אבל כמדובר במשהו אמיתי ומוחשי ולא וירטואלי כל הדבוקים דבוקות נעלמים רחוק רחוק רחוק.... האוהב מהלב.

MaYcHuK

New member
זה לא נכון אתה ממהר להסיק מסקנות

תנשום אוויר אנשים מתלבטים בינם לבין עצמם, עסוקים, עובדים, בדרך הביתה אי אפשר מעכשיו לעכשיו ברגע שתבין את זה ותצא מהלחץ הכול יזרום. הרי הם רשמו עצמם פעם אחת אין סיבה שלא ירצו פעם שנייה רק בגלל שהמארגנים התחלפו לא כולם מוכנים גם לארגן יש כאלה שרוצים לבוא וזהו

לא לחוץ מעולם לא הייתי!

נושם אויר כל הזמן מביע את דעתי האישית ותו' לא ובטח שבטח לא מחפש איתך להתנגח כאן ועכשיו חושב שאת מקסימה בדרכך שלך ובמקום לקשקש אולי תעזרי לי באמת להקים לארגן ולעשות ? כי אמרתי כבר הכל דיבורים וחבל! אוהב מהלב.

MaYcHuK

New member
מצטערת גדול עלי

אין לי זמן תראה עד איזו שעה אני עובדת והאמת שעוד לגבי התכנון הקודם לא תיכננתי לבוא

אוהב אתה כזה חמוד../images/Emo9.gif

ואל תיקח ללב.

את מלאת קסם אישי

לא חושב שהניק מתאים לך בכלל הייתי מכנה אותך קסם לדעתי היה יותר מתאים לך קשה לי מאד לדמיין אותך רוכבת על מטאטא. בכל אופן תודה על המחמאה חושב שאת קסומה ערב טוב!

ואוו

נסחפנו קצת תן הזדמנות לנשום לפני שאתה חוטף קריזות... ברור שעל סקרים "דבילים" עונים יותר מהר כי על סקר דבילי לא צריך לחשוב ולבדוק ולתאם ולהיות ענייני מידי, ואני יכולה לעשות את זה גם תוך פגישה עסקית הכי רצינית שיש לי (מה שקורה בדרך כלל, כשאני מול המחשב כשאני בעצם בעבודה...) אבל על עניין רציני כמו שכתבת אין לי תשובה ב"שלוף" ומן הסתם גם לא לאחרים. אז לוקח יותר זמן... ואפילו אם בסוף יתברר שאף אחד לא מעוניין, אז אף אחד לא "אפס אחד גדול במעשים" הפורום הזה די חדש, די בנעליו, ולוקח קצת זמן להגיע למצב שכל כך קל להרים מפגש. קצת סבלנות הכוונות שלך טובות ואתה אחל'ה בן אדם, רק תהיה טיפה יותר סבלני ואל תמהר לכעוס רבע שעה אחרי שאתה שולח הודעה בגלל שלא קבלת תגובות בהתאם לרצונך, פשוט תזכור שאנשים לא יושבים כל היום מול המחשב. כל הכבוד לך על היזמה, אני בטוחה שתצליח.

לטל!

אני לא ממתין לתגובות רבע שעה אחרי שאני כותב אותם פשוט לא לוקח לי המון זמן להבין לאן בדיוק הרוח נושבת ואת מבחינתי אחל'ה בחורה עם המון מוטיבציה אולי תירתמי למשימה הנעלה? מה דעתך? אפשר בתיבת המסרים בכייף!!!

היי אוהב,

אני אישית נכנסתי היום לפורום לא מזמן וראיתי את הודעתך. אני מסכימה שיש בזה משהו, אך מצד שני, אני דיי חדשה פה ולא מעוניינת עדיין להחשף... לכן לא הגבתי עדיין על ההודעה. רק כי ראיתי את תגובתך הספציפית הזו בשרשור חלטתי לענות ולהסביר את עצמי בלבד. אולי יש אחרים שגם קצת חוששים כמוני ולכן עדיין לא הגיבו.

© RoNa

New member
יש הרבה כמוך

לכל דבר יש טיימינג, ולא הכל מתאים לכולם. סבלנות היא מילת המפתח.

נא74

New member
מוכנה לעזור

לארגן מפגש חבל שאין לי מקום לארח, אבל כל דבר אחר מוכנה לעשות

למעלה