מפגש פורום!!!

Jen74

New member
מנסה לעזור- כמה רעיונות למקומות

תל-אביב
עזריאלי - יש בבנין העגול בקומות העליונות איפה שהוא מקום שאפשר לסגור לאירועים פרטיים, צריך לברר לגבי הגבלת כמות אנשים מינימום ומקסימום וכמה זה יעלה לנו ומה מקבלים, האם זה כולל כיבוד או שאנחנו דואגים לכיבוד.
סופרישמן, בטיילת, בימי חמישי ערבי קריוקי, חביב. תפריט מגוון ולא יקר.
בולדוג - שוב, קריוקי, אווירה שלא מתאימה לכל אחד, אני אישית אוהבת. יש מי שיגידו שקצת יקר.
סטייג' - ערבי חמישי בדרך כלל מוקדשים לתחרות מעין כוכב נולד בהנחיית אילנה אביטל ויש גם קריוקי של הקהל, יחסית יקר אבל איכותי.
אזור השרון
קקטוס בקרית שאול. ידיד שלי מופיע שם לפעמים עם הלהקה שלו במופע נוסטלגי של חמישים-שישים (פול אנקה והצלליות, אלביס פרסלי ועוד). יש שם הופעות מתחלפות. מקום חמוד מאוד. צריך לברר לגבי סגירת המקום בשבילנו או להזמין מקומות בהתאם לאנשים שיגיעו.
הפאב האירי בסינמה סיטי - צריך לברר פרטים. ישבתי שם פעם אחת עם חברים בערך עשרים דקות לפני הסרט. לא ממש מכירה איך זה שם.
סרט בסינמה סיטי - תמיד אפשר ללכת לראות סרט ביחד. אני יודעת שנשמע מוזר אבל אפשר לפני או אחרי הסרט לשבת איפה שהוא בקומפלקס ולדבר, לעשות היכרות בין האנשים. באזורים הצפוניים יותר אני לא מכירה ודומה לת"א אני בכוונה לא מציעה, למרות שמכירה איזה מקום או שניים. יאללה, עכשיו תורכם
תגידו איפה מעדיפים וכמה מגיעים ואני מוכנה להתקשר להזמין לנו מקומות, לברר מחירים וכל מה שצריך.

ק י ק ה

New member
רק תגיד מהלעשות...

בהחלט מוכנה לעזור. בררתי לגבי מקום בר-בר צר מלהכיל 40 איש. any way שולחת מסר

sagi26

New member
תגובה

שישי- שבת בפאב בחיפה יכול להיות מגניב אבל הרוב פה מהמרכז וירצו לעשות את זה במרכז כמו בכל מפגש פורום שראיתי עד עכשיו

הבנתי שאין היענות ולא תהיה היענות

כל שנותר לי הוא להצטער על כך תמשיכו לחרטט ידידיי כי אתם טובים בזה מאחל בהצלחה לכל הנפשות הפועלות!!!

זה ממש עוזר שנרשמו? נכון

זה מספק אותך? הבעיה היא לא להירשם אלא להזיז ענינים ולא ראיתי כאן מישהו מישהי שחוץ מלפטפט עושה כאן משהו? וכמו שאמרתי בדיבורים כולם מה תותחים.

סתם הערה למחשבה

אולי במקום כל היום להוציא אנרגיות במסע שכנועים כלל ארצי ופורומי תתחיל להזיז עניינים, כאחד שהרים את הכפפה? יש תאריך, יש מיקום, יש הענות גבוהה ויפה! צריך למצוא מקום... לכתוב הודעות בפורום לא יעזור. צריך להרים טלפונים, להעזר באנשים ולקבל המלצות, כפי שאני קיבלתי ונעזרתי בהרבה מהם. כל היום לרדות בכולם, להטיף על חרטוטים ושאר ירקות, ממש לא תורם להולדת המפגש שאתה כה רוצה. אז מה את אומר, אולי חדל קשקשת ברשת ויאללה לעבודה?

MaYcHuK

New member
אוהב תראה כמה רשמו לך

לגבי הארגון אני עדיין לא מדברת על ההשתתפות ואתה עדיין טוען שאין שיתוף פעולה WAKE UP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! רוצים לשתף איתך פעולה אתה נעול

ק י ק ה

New member
אני לא מבינה מה קורה פה

74 jen אני הבענו נכונות לעזור להפיק את המפגש. 37 חברי פורום הודיעו שהם מגיעים. אז על מה בדיוק אתה מדבר????????

כל מה שלמעשה צריך

זה שהאדם שמארגן=מדבר בטלפון עם המקום וסוגר את הפרטים, יהיה נוכח במפגש, אחרת יהיה בלגן. צריך לסגור על שעה, אם יהיה מינימום לאדם, אם אפשר לשלם כל אחד בנפרד (אחרת בלתי אפשרי לשלם את החשבון), לסכם על מספר אנשים ולוודא שאכן המקום שקט, אינטימי ואפשר להפגש בו בכיף. כמו המקום שהצעת, שהוא אחלה, אבל הבנתי שזה לא אפשרי שם, נכון? נשאר רק למצוא מקום, חבל שהמפגש לא יצא לפועל בגלל זה. מישהו אחד שמתכוון להגיע למפגש שייקח על עצמו את הענין, להיות הנציג של הקבוצה מול בעלי המקום. זה כל מה שצריך. ארגון של טרמפים, הכוונה וכו'.. הרוב אצלי כבר מוכן בשלוף...

Taz39

New member
אתה מבין דברים...

אך שנוח לך...החרטטן היחידי זה אתה...אני ראיתי לפחות שתי בנות שהיו מוכנות לעזור לך...עוד אחת שהייתה מוכנה להעביר לך את כל הרשימות לפני כן...על מה אתה מקטר...אתה רוצה שכל מי שמגיע יעזור לך ... זה בלתי ניתן...אם אתה רוצה להרים את זה...תתחיל לפעול... יש כאלו שלא רוצים להגיע למפגש...זכותם...בגלל זה לקרוא להם חרטטנים... טאז - חרטטן עם דיפלומה...

MaYcHuK

New member
../images/Emo45.gif צודק מצטרפת לחרטטנים!

טאזטאזון לאן נעלמת? הרבה זמן לא ראיתי אותך כותב

מר אוהב...

שלחתי לך אתמול בערב מסר ובו הצעה למקום מפגש בת"א ואף הצעתי לבדוק פרטים נוספים במקום עצמו. טרם זכיתי לתגובתך ! מי החרטטן ?

אתה נמהר מדי אוהב....

תן צ'אנס .... תנשום....תרגע.... סבלנות זו מעלה חשובה מאוד. הייתי נרתמת לעזרתך בכיף לו הייתי מגיעה בוודאות, מאחר ואני לא סגורה על זה לא מעוניינת שיחזור על עצמו מקרה מירב, להתחיל לארגן ולאיאלץ לפרוש, משום שהיא צודקת, מן הראוי שהמארגן יהיה בשטח. בטוחה שתצליח להתמודד, קח לך את זה כסוג של אתגר להתמודדות עם לחץ....ואני לא צינית.
* קארמה על הבוקר *

ק י ק ה

New member
../images/Emo124.gif טוב אז ככה

בררתי לגבי מקום ברעננה שנקרא match יכול להכיל עד 40 איש וגם נוציא ממנו הנחה. אני מוסיפה קישור ובודקת מקום נוסף בתל אביב בהמלצת נמש. אשמח אם תצינו את העדפתכם למקום המפגש (רעננה או תל אביב) שנדע על מה לסגור. ** אם אין אני לי מי לי** בהשראת קארמה

קיקה...

מצפיה באתר עולה שהמקום פתוח רק עד השעה 12 בלילה ואני מאמינה שנרצה לשבת במקום בו אין הגבלת זמן. המלצתי לאוהב במסר על מקום בת"א שנקרא "בראסרי" שיכול להכיל כמות גדולה של אנשים, אולי כדאי לבדוק גם שם, יש חניון בקרבת מקום.

למעלה