מנסה לעזור- כמה רעיונות למקומות
תל-אביב
עזריאלי - יש בבנין העגול בקומות העליונות איפה שהוא מקום שאפשר לסגור לאירועים פרטיים, צריך לברר לגבי הגבלת כמות אנשים מינימום ומקסימום וכמה זה יעלה לנו ומה מקבלים, האם זה כולל כיבוד או שאנחנו דואגים לכיבוד.
סופרישמן, בטיילת, בימי חמישי ערבי קריוקי, חביב. תפריט מגוון ולא יקר.
בולדוג - שוב, קריוקי, אווירה שלא מתאימה לכל אחד, אני אישית אוהבת. יש מי שיגידו שקצת יקר.
סטייג' - ערבי חמישי בדרך כלל מוקדשים לתחרות מעין כוכב נולד בהנחיית אילנה אביטל ויש גם קריוקי של הקהל, יחסית יקר אבל איכותי.
אזור השרון
קקטוס בקרית שאול. ידיד שלי מופיע שם לפעמים עם הלהקה שלו במופע נוסטלגי של חמישים-שישים (פול אנקה והצלליות, אלביס פרסלי ועוד). יש שם הופעות מתחלפות. מקום חמוד מאוד. צריך לברר לגבי סגירת המקום בשבילנו או להזמין מקומות בהתאם לאנשים שיגיעו.
הפאב האירי בסינמה סיטי - צריך לברר פרטים. ישבתי שם פעם אחת עם חברים בערך עשרים דקות לפני הסרט. לא ממש מכירה איך זה שם.
סרט בסינמה סיטי - תמיד אפשר ללכת לראות סרט ביחד. אני יודעת שנשמע מוזר אבל אפשר לפני או אחרי הסרט לשבת איפה שהוא בקומפלקס ולדבר, לעשות היכרות בין האנשים. באזורים הצפוניים יותר אני לא מכירה ודומה לת"א אני בכוונה לא מציעה, למרות שמכירה איזה מקום או שניים. יאללה, עכשיו תורכם
תגידו איפה מעדיפים וכמה מגיעים ואני מוכנה להתקשר להזמין לנו מקומות, לברר מחירים וכל מה שצריך.