מפגש פורום!

מפגש פורום!

נשמח לשמוע למי יש עניין? רעיונות לגבי תאריך ומיקום יתקבלו בשמחה וגם רעיונות אחרים. נשמח לשמוע כדי שאפשר יהיה לארגן משהו שכולנו נהנה ממנו. מקווים לשיתוף פעולה הדר ויונתן.

orisegal

New member
אני נכון לעכשיו

עד אמצע נובמבר לא אוכל למצוא אפילו שעתיים פנויות. בעקרון, מאוד מעניין, אולי במפגש הבא. חגשמח לכולם (מחר)

omerzi

New member
אני אשמח להגיע

עכשיו בגלל עונת המבחנים אני יוכל להגיע רק בימי חמישי-שישי. לדעתי זה יהיה נחמד לעשות את המפגש בשטח (והפעם למצוא דברים יותר מעניינים מהמפגש הקודם!
).

רן333

New member
אני בעד.

לגבי המועד - החודש הקרוב לא יתאים לי (לחץ בלימודים). חוץ מזה, אני מעדיף סופי שבוע: עוד מעט מתחיל הסמסטר, ואני מלמד בחלק מהערבים. באשר למיקום - אני חושב שאני מעדיף מקומות שאין בהם זוחלים, ושיש בהם מזון טעים.

אפשר לעשות על האש, כל אחד יביא

מהבית כמה חולדות קפואות
סתם סתם ילדים לא לא להתעצבן רק צחקתי:) אני חושב שמטעמי טמ"פ אתה יכול להיות רגוע בנוגע לזוחלים בשטח....

אילון פ

New member
מה עם צרצרים? תולעים? תיקנים?

מקלונים? חתולים? טוב נו, אני לא נראה לי אבוא אניוויי...

orisegal

New member
אני בטוח שהוא אוהב אבל

אין להם עמוד שדרה ואם תשתמש בספר, לא ישאר כלום למנגל...

naja

New member
היו לי כמה רעיונות אבל...

מאחר ואנחנו נכנסים לחורף רובם כרגע לא רלוונטיים. ממה שזכור לי מהדיון שהתפתח בעקבות המפגש הקודם, אני חושב שאם ההיינו עושים מפגש בצורת סיור או טיול זה היה מושך הרבה יותר משתתפים מאשר ישיבה בבית קפה. העניין הוא שכרגע נכנסים חורף וכבר אין כ"כ טעם לעשות סיור או איזושהי פעילות בדגש זוחלים. אני חושב שאפשרות אחת סבירה היא לעשות את המפגש באיזור פארק הירקון(מלא ציפורים פולשות למתעניינים), שם אפשר למצא מקומות נחמדים לשבת בהם וישנה תחבורה ציבורית(לא בשבת כמובן) ומשם אפשר לצאת לטיול לכיוון לאורך הירקון, לאיזורים היותר פראיים שלו, אולי נצליח לראות צבי ביצה או צבים רכים, או שסתם ננסה לצלם אדומי אוזן. החיסרון הגדול הוא שאם נפלנו על יום גשום, לא בטוח שיש מה לעשות שם. מבחינתי ימי שבת הכי נוחים, אבל אני מניח שאני אסתדר עם כל יום.

Nailicq

New member
אני בעד

משהו משותף, רצוי עם המשפחה, עם ניתן לשלב עם מקום שיש אולם ומקר, אפשר להוסיף כמה הרצאות שיוסיפו עניין, אני מתנדב...

BabaGee

New member
אני נגד מפגש של רוצחי חולדות !

אתם נפגשים ומחליפים טקטיקות התעללות במזון חסר ישע ?!? צריך להעביר את פרטי מיקום המפגש למשטרה ולעצור את כולכם ! בעד
!

BabaGee

New member
מה זה המילה המוזרה הזאת ?

אני בא כמו שאני מסתובב תמיד, ערוםכו

איזו מילה מוזרה?

כזכור לי בדיוננו על נודיזם העלית את האפשרות הזאת, אבל נתעלם מכך.

BabaGee

New member
המילה המוזרה ההיא שכתבת ....נו....

כתבת בהודעה שלך "לבוש". מה זה בדיוק ? זה המילה שמשתמשים בה לתאר מצב מוזר בו אדם בעצם עוטף את הגוף שלו בכל מיני חומרים מוזרים כדי שאנשים אחרים לא יוכלו לראות את הגוף שלו ? אני חושב שנתקלתי במילה הזאת פעם ולהפתעתי הרבה (ניתן גם לומר לאכזבתי) בזמן האחרון אני נתקל ביותר ויותר אנשים ברחוב שהולכים אחרי הטרנד המוזר הזה ואני שואל, לאן התרבות האנושית מתדרדרת ???? אחרי הטרנד הזה מה נשאר לנו בעצם כדי שנאבד כל צלם אנוש ? האם גם נפסיק להנות ממוות בע"ח חפים מפשע שהופללו על ידי זדים ,מחרחרי מדון ואז בעצם נגזור על עצמנו אבדון ? עורו אחים עורו !

Itamar Levy12

New member
אני בעד.

מה עם להיפגש באחת החנויות הגדולות? כלומר רפי/שמעון... בכל מקרה אני יגיע לא משנה איפה(אולי אילת?
)

למעלה