מפגש פורום!

nevs

New member
אני בעד ../images/Emo45.gif

אני אומר נשכיר איזה אולם באולינג לערב, נעשה מפגש מצויין ומצחיק אני בטוח. אחרי שהכל יגמר יהיה אפשרות לצאת לסיור זוחלים מעניין בחיפוש אחר הנחש הפולש שלוון סטרייקים. רק בואו נחכה עוד איזה חודש ככה, שאני ישיג לי עוד כמה שקלים ואז יהיה לי גם כסף לקנות קולה. נבו ואפשר בכיף לעשות תחרות ההרצאה המעניינת כל מי שמעוניין יעשה הרצאה קצרה על נושא שהוא חקר ומעניין אותו 5-10 דקות. יהיה נחמד כל עוד לא יהיה זילזול מיותר. נבו

רק לא בחוות גידול

מפגש פורום נשמע סבבה, רק לא בחוות גידול ו/או חנות ו/או כל מקום שמציע זוחלים למכירה ו/או מסירה. אנחנו מתכננים לעבור דירה ואני יודע שיהיה לי קשה לשלוט בעצמי...

ינאי 15

New member
אני בעד ויש לי מקום נפלא

אפשר לעשות סיור/טיול איך שאתם לא תקראו לזה בנחל הבשור. מקום מאוד יפה ובאזור יש זוחלים (נחשים,לטאות,חרדונים וכו'), יש גם ציפורים ועופות דורסים (דיאות, זרעוני - סוף, יש עונות שיש גם כחלים,שרקרקים, עגורים,חסידות, ובעונה הקרובה מגיעים העגורים בעיקר וגם הכחל והחסידות), יש בנחל גם חזירי - בר, שועלים ותנים. על שפת הנחל יש חוות גמלים של אחי, אפשר לעצור שם ולשתות תה או קפה....מה שבא לכם. אולי יש בעיה לרובכם, המיקום, הנחל נמצא בצפון - מערב הנגב. כ - 40 דקות מבאר שבע ואשקלון. למי שיש עוד שאלות, שיפנה אלי. אשמח להערות ולהארות.

ינאי 15

New member
ויש בנחל מים וצבי ביצות וגם....

גשר תלוי באורך של 100 מטר פלוס מינוס הנמצא בגובה של 15 מטר מעל פני הנחל, גם פה פלוס מינוס בקשר לגובהו. לאנשים שואהבים קצת הטרקציות
. וכמבון יש גם תל גדול...מיני הר, המשקיף על כל הנחל והאזור. מי בעד ומי נגד?

FreakOn

New member
אני מגיע :)

אל תתרחקו מירושלים יותר מידי :).... בימי חמישי שישי זה יהיה מדהים +++ :) שבוע טוב

למעלה