מפגש פורום!!!

אני יודעת!

זה היה בצחוק יא...
סתם לא! כפרעלייך!!
בואי ותביאי אנשים!!!

כגון?

הממ מחר לדעתי זה לא אפשרי כלכך כי אנשים לא ידעו וכל זה.. ויום רביעי זה לימודים יום אחרי.. ככה יום שלישי נוכל להיפגש באיזה שעה שרוצים (נגיד) ולהשאר עד מתי שרוצים.. וזה לא חייב להיות חד פעמי ואם נחליט שזהל א חד פעמי - אז זה לא יהיה חד פעמי!! הממ אולי תנסה להזיז את הפעולה או לבטל? זה לא כזה אסון :$ איך שבא לך!
הממ תודיע מה קורה.. ו.. אם לא יוצא אז תמיד יש פעם הבאה
:)

כחילה

New member
זה קצת בעיה

כי הפעולה היא משותפת לי ולקבוצה של הגרעינר, במקרה איזה טמבל אחד שגם הוא כותב פה.... גם אם נעשה את זה מוקדם אני לא יכול להיות, כי יש הרבה על מה לעבוד ואני חייב להיות כל היום במושב.

שעה../images/Emo70.gif

מתי אתם רוצים שזה יהיה? ב2? 4? בוקר? אחה"צ-ערב? תעלו הצעות ותגידו מתי נח לכם!

tuty fruty

New member
אני יכולה בסביבות 11

אבל אני מעדיפה שזה לא יהיה בעזריאלי אתם רוצים שאני אברר אם אפשר אצלי בבית?

המממ בת'כלס עדיף עזריאלי...

כי.. מכל מקום אפשר להגיע ישר לתוך עזריאלי.. אוטובוס או רכבת.. ואליכם.. זה יהיה מסובך יותר להגיע נראה לי... כי לא תבואי להביא את כל האנשים אלייך נכון..?
הממ קיצר חשבתי עזריאלי.. או מקום שאפשר לטייל בו באיזור המרכז לפחות (שאנשים מהדרום והצפון יוכלו להגיע.. =\) ועדיין יהיה אפשרי להגיע גם באוטובוס וגם ברכבת.. הממ מקסימום אפשר להיפגש בעזריאלי ואז ללכת לגן באיזור שאני מכירה.. לא חייבים להשאר בעזריאלי... ובקשר לשעה.. אפשר להיפגש ככה ב12.. למי שנח בבוקר וצריך לחזור מוקדם.. ולמי שנח אחה"צ שיגיע מאוחר יותר... או ב1... אבל חבר'ה.. תתפשרו.. ככה לא נוכל למצוא איפה ומתי....

kedeman

New member
יום שלישי - מחר?

אם זה ככה אז יש מצב שאני אגיע הגרעין שלי קיבל רגילה לרגל ביטול הקרקע היציבה מתחת לרגלינו

THE sky angel

New member
היי חבר'ה!! =))

סורי שבוטל הטיול =\ אני ממש בעד מפגש פורום.. אתם מוזמנים אליי הביתה =) חיחי.. אממ אבל אני יודעת שזה קצת רחוק אז יש מצב אפילו חביב לעזריאלי... אבל אני לומדת אז אפשר (מבחינתי) רק אחה"צ.. =\ (סביבות2 ככה..) מה דעתכם?

למעלה