מפגש פורום!!!

טוב רוב הסיכויים שאני אוכל להגיע

לפי דעתי ניפגש מאיזה 12 בצהריים זה באמצע הכי נוח לכולם אבל חברה תקשיבו עזריאלי זה מקום גדול צריך לקבוע קומה מקום וכאלה..... את מודעים לזה חחח

כן..

אבל משו קצת יותר קשה - למצוא אנשים שיבואו

מפגש פורום

בגלל שהשרשור השני מעצבן אותי, מסופר בו על המפגש שהיה אמור להיות בטיול (ז"ל
), הוא מבולגן ואי אפשר להבין כלום.. פתחתי אחד חדש
אלה בנתיים התנאים[?] שנראים לי הכי נוחים.. תגיבו ותציעו הצעות לשיפור.. ובנוסף תגידו אם אתם מתכוונים להגיע.. יום שלישי (מחר!!) שעה 12 - 1 ככה.. בעזריאלי.. הממ ניפגש ב.. ליד הרכבת?
אנשים יגיעו ברכבת ולא יודעת.. זה מקום מרכזי כזה אפשר גם ליד הקולנוע או בכל מקום אחר תגידו מה נח לכם.. והמ.. דברו עם אנשים מהפורום ותודיעו להם על זה.. לא כולם נכנסים לפה כל יום...

tuty fruty

New member
אחלה

אבל אני צריכה לברר עם ההורים שלי פעמיים בשבוע איזה בשבוע ביומיים לסוע לתל אביב זה המון כסף אני יראה אם הם מרשים לי. אם כן אני באה והשעות האלה נוחות לי

תקני כרטיסיה..

הממ בשבועיים האחרונים זו תהיה הפעם ה5 (כן ספרתי
) שאני אהיה בעזריאלי.. ויום שישי הפעם ה6... אז קניתי כרטיסיה של 6 נסיעות במחיר של 3.. זה משתלם אם את נוסעת הרבה.. אז תקני עכשיו, יהיו לך 4 נסיעות ואז פעם הבאה יהיה לך ת'כרטיסיה.. :)

tuty fruty

New member
אני לא נוסעת הרבה

רק ביומיים האלה ועדי יש לי שאלה.. אם אני לא יבוא ביום שיש אבל זה לא בגלל שאני לא רוצה להיות בצוות המארגן זה מכיוון שאני לא יכולה לבוא בימי שישי כרגע מה עושים?

גם אני לא יכולה בימי שישי

אז אני מצטרפת לשאלה של רנה. ובכלל... הפגישות האלה יהיו תמיד ביום שישי?

לא קשור לשרשור..

אבל אני אענה בכל זאת...
הפגישה הבאה זו פגישה בה אנחנו "ננתח" את התוצאות של הסקר ונתחלק לקבוצות עבודה.. ואחרי זה כל קבוצה תקבע לעצמה מתי להיפגש.. גמאני לומדת בימי שישי... ונועה מביאה אישור למי שצריך.. בפגישות להבא יהיו מתי שכל צוות יקבע לעצמו... עכשיו זו החלטה שלכן.. לדעתי תבואו

tuty fruty

New member
זה לא קשור לביצפר

בעצם כן אבל בקשר עקיף יש לי חזרות באותו יום ואני לא יכולה לבטל

תביאי אנשים, זה יהיה סגור..

למרות שתמיד אפשר לקבוע, להיפגש אנחנו ושמי שרוצה לבוא שיצור קשר..

kedeman

New member
אם מגיעים אנשים אז אני מגיע

השאה היא איפה, מתי ומי מגיע

s h e e p i t

New member
מממ...

לא נראה לי אני באה... יש לי מחר בבצפר פגישה ראשונה בקשר לפולין.... ויש לי עוד הר עבודות ושעורים לסיים בבית... חוץ מזה שהיום הייתי בפגישת פורום בעזריאלי... ואין לי כוח שוב מחר...

../images/Emo41.gifהמפגש בוטל../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

המפגש בוטל עקב הענות נמוכה...
נקבע כבר בפעם אחרת מפגש.. להתראות
ואל תשכחו להכנס לאתר ולהצביע
לילה טוב

למעלה