מפגש פורום

DREAM111

New member
מפגש פורום

בנות מודיעה בזאת על מפגש פורום. מציינת שני תאריכים אנא ציינו כל אחת את התאריך המתאים לה ועפ"י הרוב זה יהיה תאריך המפגש. המפגש יתקיים בקניון עזריאלי המקום הנגיש ביותר לכולן מכל מקום בארץ (רכבות עוצרות בקניון ויוצאות ממנו). המפגש יתקיים סביב השעה 18.00 ואלא שלא יכולות מוקדם יותר יצטרפו מאוחר יותר (צריך להתחשב בבנות הבאות מרחוק ומגבלות ברכבות). אז התאריכים הם: יום חמישי ה- 16.12.04 יום חמישי ה- 30.12.04 מחכה לראות אצבעות ואנא השתדלו במהרה כדי שאוכל לשריין לנו מקומות לשבת יחד.

silvey

New member
לילך, נקווה שהתאריך לא יפול על יום

קניות בעזריאלי...
כזה שמציף אותו בקונים עצבניים ותוקפנים
. אני הראשונה שמרימה את הכפפה ולו רק כדי להכיר אותך סוף סוף...

Revi 22 Tal

New member
וראיתי שיש ביקוש ליום שישי בבוקר ,

מבחינתי זה אפילו עוד יותר טוב.. אז לא ממש אכפת לי.

וואלה רעיון נחמד. גם אני אגיע

ואפילו אתחדש לי באחד הדברים היפים שקניתי בבזאר של ניקול. גם הפעם לא התאפקתי והגעתי וטוב שהגעתי. ווואואווווו חולצת המעטפת פשוט מדהימהההההההההההההההההההה קניתי חולצה עם אבזם קדימה. דוגמה ארוכה כדי להסתיר את הבלאגן והיא פשוט מטריפהההההההההההההההההההההה. את אחלה ניקול.... שיהיה לכולנו שבוע נפלא, בלי שטויות (תרתי משמע
)

Lylyana

New member
עובדת בערבים../images/Emo93.gif...

גם אני עובדת בערבים,אין מצב להגעה לצערי הרב,למרות שהייתי מאוד רוצה לפגוש את כולן...

נטקין 21

New member
ממש רוצה... אבל לא יכולה

בימי חמישי בערב בעלי לומד, אז אני בבעיה (לא יכולה להשאיר את הילדה עם שמרטף למשך המון שעות - רק הנסיעות הלוך ושוב זה למעלה מ- 3 שעות). אולי אפשר שישי בבוקר? נראה לי גם הרבה פחות עמוס בתחנות הרכבת, מאשר בחמישי אחה"צ. בכל אופן, איתי או בלעדיי - מאחלת לכן בילוי נעים!

החורזת**

New member
../images/Emo45.gif אם יתקיים ב- 16.12 או בכל

יום חמישי אחר פרט ל- 30.12 שבו יש משהו בעבודה שלא מאפשר לי לעזוב מוקדם יותר.

nikol nikol

New member
רוצה גם לבוא !!!

האמת שהייתי מעדיפה בשישי בבוקר לא משנה מתי

יעל י

New member
קשה לי להתחייב

16.12 בטוח לא 30.12 אולי בכללי עיקר העבודה שלי היא רביעי-חמישי-שישי

Revi 22 Tal

New member
../images/Emo45.gif מבחינתי גם שישי טוב

מה שנוח לרוב הבנות טוב גם לי.....