מפגש פורום!

CiNdErElLa3887

New member
הוא מצוין..אין לשם רכבות..זאת הבעיה

CiNdErElLa3887

New member
אמממ זה לא כזה מסובך...באמת שלא..

אפשר לקבוע במקום מסוים...נגיד ליד הקולנוע.. והכי בטוח שנחליף ככה יום לפני מספרי טלפון

inbary

New member
אני לא בטוחה שאני יכולה לבוא כי זה

ממש רחוק ממני... רק אם אני יבוא עם חברה אז אני אוכל לבוא.... נראה לא בטוח

חחחחחח אני יודעת שזה לא קשור אבל...

כרגע השמעתי לאמא שלי את זה שמארון ביצעו את if I fell של הביטלס בהופעה והיא אמרה שזה ממש יפה:)!!!!!!! טוב, זה באמת מדהים:) רונה XXXXXXXXX

שאלה: מישהו יודע איפה אני יכולה

להוריד את השיר frontin' המקורי...זה נראה לי של ג'יי זי ופארל וויליאמס...לא בטוחה...אבל אני ממש ממש ממש מתה לשמוע את המקור....ממש ממש ממש...למרות ש10000000000000000000000000% בטוחה שמארון עשו את זה יותר טוב:) רונה XXXXXXXXXXXXXX

galevine

New member
יאפ אני יכולה לשלוח לך את השיר

שתתחברי למסנג'ר תבקשי..!צ'או

sheepi

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo53.gifאמ...כנסו

אני יהיה במדא
נראה לי בחנוכה אז בגלל זה לא נראה לי שאני אוכל אבל אין מצב שאני אפספס אני חייבת לבוא אבל חייבבבתתת
אז אני אשתדל לעשות הכל כדי להגיע
אבל הבעיה היא שאין לי איך להגיע
? ולא נראה לי שאמא שלי תתלהב מהרעיון כי אני גרה בנתניה ולא נראה לי שחברות שלי יבואו איתי
חח אני ממש אנסה חנוכה נראה לי הכי נוח אז אמן שאני אצליח לבואאא
חחח אחרי כל המכשולים
אז יאללה קבעו תאיריך ונדבר אגב איך נזהה אחת תשניההה? לירון אם אני לא טועה את גם גרה בנתניה אז דברי איתי במסנגר syaaa

KerenWelling

New member
אני יבוא עם חולצת בצבע מארון...

(שדרך אגב יש לי 2 כאלו אז אני הולכת להדפיס עליהם דברים של הלהקה למומולדת
)

KerenWelling

New member
שיפי(חחחחחח) שאלה איך נזהה אחת ת'שנ

*ת'שניה... בעקרון יש עוד מלא מלא זמן לחשוב על זה.... אבל כל אחת תבוא עם מדבקה וכינוי שלה על ד"ש הבגד!! או או!! לא! נכין כאלה משולשם מבריסטול נצייר את השם שלנו ונשים על השולחנות!! כןכן!!!

eliya bloom

New member
חחח אבל על איזה שוחן בדיוק?:\

אולי פשוט נקבע שכל אחת תשבש משה מסוים וכל אחת (אה"מ ואחד..)תביא תמונה שלה.. יש עוד מזמןן למרות שאני כבר רוצה לפגוש אותכם!!

למעלה