מפגש פורום!

eliya bloom

New member
מפגש פורום!

טוב אז אני רוצה לעשות מפגש פורום אם גם אתם רוצים ויכולים אז שיכתוב איפה הוא יכול.. באיזה יום- איזה חג תאריך שהכל יהיה מוכן בקיצור מי שרוצה שיכתוב כאן ועכשיו מה שאני מעדיפה: בקניון הזהב הראשון בחנוכה לא משנה לי תאריך

galevine

New member
אחלה..אממ חופש חנוכה זה טוף

אני מעדיפה...האמת שבאזור תל אביב או ראשון או משהו קרוב למודיעין...

CiNdErElLa3887

New member
גם אני מעדיפה תל אביב...

עזריאלי זה הכי נוח להיפגש שם

eliya bloom

New member
אממ

עזריאלי זה גם בסדר לי אבל עם רוב הפורום גר קרוב לראשון זה טוב ואם זה בעזריאלי אז לא ביום שלישי כי אבא שילי בכפר סבא ואמא שילי לא תסיע אותי לשם ובטח לא אח שילי אז אולי תעשו סקר קטן למפגש פורום:)

inbaroosh1

New member
אולי נעשה את זה בירושלים???

כי אני ממש רחוקה מל אביב... ומראשון...

KerenWelling

New member
תל אביב זה המרכז..

וזה קרוב לכולם. לא יסעו עד לירושלים כי רובינו גרים במרכז הארץ

eliya bloom

New member
סורי אבל ירושלים זה רחוק מידי וגם ה

*ההורים שילי לא ירשו לי מישהו כאן גר בראשון? אם רובינו גרים בראשון אז לא צריך את תל אביב:))

KerenWelling

New member
אני בחולון. אבל ממש בגבול של ראשון

מערב... ממש רחוב מקניון הזהב...

לי הכי עדיף באיזור השרון...אבל

אם תל אביב אני גם אסתדר, כי המשרד של אבא ואמא שלי שם וגם אני נוסעת לרמת גן 3 פעמים בשבוע ובחנוכה זה יהיה לי הכי מגניב בעולם כי יש לי יומולדת בחנוכה!!:) הלוואי שייצא:) אני מתה לפגוש את כולכם!!:) אז מסכמים על תל-אביב?

אממ...

תאריך לועזי 11.12 שזה יוצא נראה לי נר חמישי השנה והתאריך העברי זה נר ראשון של חנוכה שזה גם כ"ד בכסלו (כ"ד, כאילו, כד....כד שמן....חנוכה...חחחח) אני אוהבת את חנוכה:) רונה XXXXXXXXXס

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo45.gif

זה הכי טוב..איך אני אגיע לראשל"צ עכשיו?.. אין לשם רכבות (או שיש) עזריאלי זה הכי טוב

אבל בטוח שכדאי בעזריאלי?

בתל אביב כן, אבל בעזריאלי? זה כזה עצום...איך נמצא אחת ת'אחרים? אמממ....מישהי מכירה את עזריאלי ממש טוב שתוכל לקבוע מקום מדויק, קומה והכל? רונה XXXXXXXXXXXXXXXXXX

eliya bloom

New member
אמממ

יש לראשון רכבות הילע איפה את גרה? הכי טוב שניפגש ליד הקולנוע את המקום הזה כל אחד מכיר.. אבל באמת עזריאלי גדול מידי ויש שם מלא מפגשי פורום וזה קשה למצוא אחד את השני...(נראה לי כל האנשים שבעזריאלי בגלל המפגשי פורום חחחח) ואני מכירה את קניון הזהב מצוין אני מלא הולכת לשם, אני יכולה ללכת לשם ברגל 40 דקות (בחום :))

CiNdErElLa3887

New member
אני גרה בפתח תקווה...

ואני יודעת שיש פה עוד שתיים מפ"ת אז זה מצוין
אבל עזריאלי לא כזה גדול, יש שם שלטים והכל ואפשר להסתדר, פשוט זה הכי במרכז שאפשר..וכפי שאמרתי מקודם. אני אתן את המס' פלאפון שלי למי שלא יודעת איפה להיפגש

למעלה