מפגש פורום

DREAM111

New member
מפגש פורום

ביום ראשון ה-07.03.04 יתקיים מפגש פורום בקניון עזריאלי במסעדת יוטבתה (קומת הרכבת מצד שמאל). המפגש יחל בשעה 17.30 עם מי שמעוניינות להיות כבר מוקדם ולאחר מכן בסביבות השעה 19.00 תצטרפנה בנות נוספות. אנא אשרו את השתתפותכן כדי שאוכל להזמין מקומות בהתאם ותציינו מי מגיעה מתי.

ShirShir

New member
את בסדר את!! ../images/Emo6.gif

ברצינות - תמכרי שם או בהזדמנות חגיגית אחרת?

madam pompadour

New member
Di(l)do, if u know what I mean../images/Emo9.gif

זה היה נחמד מאוד, אבל מבחינה טכנית-אופרטיבית לא נראה לי שביוטבתה יסכימו שאעמיד להם את מתקן התלייה (בגדים, בגדים) באמצע המסעדה ואפתח את הבורדל לרווחה. אבל בעצם, אני מוכנה להביא חלק מהדגמים איתי באוטו. אם מישהי תרצה לשטוף העיניים , בכיף (בגד כפ"ת לא בראש מילה)

ShirShir

New member
אחלה, אולי אקפוץ להגיד שלום...

מי עוד מצטרפת לחגיגה בעזריאלי?

הלווואי ויכולתי לאשר בחיוב ,אבל

ידעתי שלא יהיה לי מזל , קבעו לי את התור לניתוחון ליום שישי בבוקר , כרגיל חיפאיתה לא יכולה להשתתף בחגיגות אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף!
תהנו בננות גם בשבילי !
ואגב האם משחק הענקים מסתיים במפגש? ממש לא נעים לי להרוס את זה לגמדה ולענקית שלי

די.......איזה באסה איתך...../images/Emo10.gif

אבל העיקר הבריאות, העיקר שתרגישי טוב ושהניתוח יעבור בשלום. נראה מה המנהלת שלנו תחליט בקשר למועד סיום המשחק. אולי זה יקרה במועד אחר. לבינתיים הרבה בהצלחה בניתוח.

DREAM111

New member
בנות מה לגבי המפגש../images/Emo35.gif

אני לא רואה ידיים ושעות. מחכה לראות עוד ידיים.

sigalit33

New member
NOT SURE YET../images/Emo4.gif

צר לי, אבל אני עדיין לא יודעת אם אוכל להגיע. אם כן, אז 17:30 עדיף לי. אם לא - תבלו יפה יפה
סיגלית

sigalit33

New member
כשאת מנסחת את זה כך...

אז יש לי ברירה
אבל ברצינות, אני עדיין לא יודעת אם אוכל להגיע. כמו שכתבתי קודם, אם אבוא זה יהיה ב17:30. בסיידר?

למעלה