מפגש פורום?

•aniviel•

New member
מפגש פורום?

דיברנו על זה קצת בנושא אחר אבל מגיע לזה נושא משלו לדעתי... אם נעשה מפגש פורום בחנוכה מי מבינכן יבואו? אני אישית מאוד רוצה לעשות והבית שלי גם פנוי אם צריך מקום

אני אבוא!!!!!!!!!!

אבל אתן לא תזכרו אותי כי אני כמעט לא כותבת פה אני בדרך כלל רק קוראת ולפעמים מגיבה. אני יודעת שלהרבה קשה לבטא את הכינוי שלי זה הולך ככה: טשי אוף פפטס!!! מובן?... במפגש אני אציג את עצמי רק בתור טשי.

אוףף.. ../images/Emo10.gif

אני לא חושבת שאני יכולה ברעננה..
כאילו, אולי אם אני ממש יתאמץ. אבל יש לי חברה ברעננה למשל שאני ממש רוצה לבוא אליה ואף פעם לא יכולתי, אז אני מאוד יתפלא אם אני יוכל הפעם...
אבל אולי אני ישאל. וככה בהזדמנות אני גם ייפגש עם החברה..

OB4ever

New member
לדעתי

...זה לא טוב לעשות ברעננה יש מלא בנות שלא יכלו להגיע לדעתי צריך קרוב למרכז.....

Anat L

New member
תבואוווו

אני באה מחיפה יש רכבת ואוטובוס זה לא בעיה!

אולי במקום

לבוא מחיפה. תבואו לחיפה!
פליז.... אני יודעת שזה לא בדיוק במרכז. אבל אולי אם למשל רובנו יותר מהאזור של חיפה נוכל לעשות את זה שם? אני פשוט רוצה פעם בחיים שלי לבוא למפגש פורום...

יש לי רעיון!!!!!../images/Emo124.gif

בדרך כלל את כל מפגשי הפורום של תפוז עושים בעזריאלי ואז הולכים לדיזינגוף סנטר! נפגשים על הגג מדברים קצת וזה ואז הולכים להסתובב. עשיתי את זה בכמה מפגשי פורומים.

OB4ever

New member
אני מעדיפה..

בעזריאלי..לרעננה אין לי שום אבל שום דרך להגיע......

•aniviel•

New member
לי אין בעיה להגיע לאן שבא לכן חח

אבל אצלי באמת הכי כיף! חחחחחחחחחחחחח

Galadriel 3000

New member
אבל... אבל

בחנוכה אני לא אוכל לבוא! והבטחתי לטשי שאני אביא לה זהו מפה! (שלא תחשבי ששכחתי)

זהו צריך להתחשב.

מיכל לא תוכל לבוא. לדעתי נדחה את זה... זה לא מפגש פורום אם לא כולם יבואו

•aniviel•

New member
אי אפשר לדחות רק בגלל בן אדם אחד

זה החופש היחיד הנורמלי שיש עד אפריל, וזו גם ההזדמנות היחידה עד אז לא יודעת מה עם רובכן, אבל אני, ענת ויפעת בי"ב.. סתם ככה באמצע השנה, באמצע החיים, לא נוכל להגיע, גם בימי שבת זו תהיה בעיה רצינית

Anat L

New member
טוב...

אז לא נקרא לזה מפגש פורום.. נקרא לזה כמה בנות נפגשות עם ענת ולירון אצל לירון/ במקום אחר

למעלה