נכון, צריך להתחשב, אבל אף פעם לא יהיה תאריך שכ-ו-ל-ם יוכלו. אין סיכוי. תאמינו לי, מניסיוני האישי. אני בתפוז אנשים כבר מעל לשנה וחצי, ואף פעם לא כולם יכולים...
טוב תשמעו, ענת באה אלי בכל מקרה בחופש חנוכה לישון אצלי (נכון ענת?
חח) אז אני יודיע לכן באיזה יום כשנדע ומי שתרצה מוזמנת לבוא לבקר ואם עדיף לכן עזריאלי או מקום אחר אז אני וענת נהיה שם יש לי טונה דברים שתאמינו לי שתרצו לראות
אני עדיין לא יכולה לדעת באיזה יום אני באה אלייך, כי יש לי 3 ימים בחופש תיגבורים במתמטיקה ואני לא יודעת עדיין באיזה ימים, אז זאת קצת בעיה. אבל רוב הסיכויים שהתיגבורים יהיו ראשון-שלישי אז אני אוכל לבוא אלייך מתישהו אחרי יום שלישי!
1. אז נוכל רק בפסח וזה עוד מלאאאאאא זמן ולמי יש כוח לחכות..
2. גם אם אנחנו רק מתחילים להתגבש, אז את לא חושבת שהמפגש להיפך-יגבש אותנו יותר ויעזור לנו להתגבש?! והייתי רוצה בעזריאלי, או יותר נכון בכל מקום אבל הבעיה היא שאין לי איך להגיע..........
אבל אם יהיו פרטים מדוייקים (חיפה! חיפה! חח סתם, אני יודעת שזה לא יהיה...) אז אני יוכל ממש לבקש מאחד ההורים שלי שיסיע אותי ואז יש יותר סיכויים.....
לפי דעתי המפגש הראשון צריך להיות בעזריאלי על הגג. (נוו בחייאת!! זאת מסורת שמפגשי פורום תפוז חייבים להיות בעזריאלי) ככה רוב הבנות יוכלו להגיע. תל אביב מרכז העולם!
במפגשים האחרים נעשה את זה בבית של לירון או בבית של מישהי אחרת אחרי שכבר נכיר יותר טוב. אני מציעה את יום חמישי שבוע הבא. למי שיש התנגדות תעשה
כמו שכבר אמרתי... אני אהיה בטיול [ואם לא הייתי-מפגש פורום מכושפות חברתי] ובקשר לעזריאלי- לאוו דווקא בגג... עזריאלי בכללי... תמיד מסתובבים בקניון והכל ומתחילים להתחרפן ולהפחיד אנשים... זה נורא נחמד...
..כאילו אני לא יודעת אם אני יוכל להגיע.... אם יוכלו להסיע אותי לת"א. ורכבת/אוטובוס אני לא חושבת שאני רוצה/יכולה, כי כאילו זה לקחת (במקרה של אוטובוס) איזה מליון קווים בטח ועוד לבד.....