מפגש פורום?

Lettuce Girl

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo15.gif

נכון, צריך להתחשב, אבל אף פעם לא יהיה תאריך שכ-ו-ל-ם יוכלו. אין סיכוי. תאמינו לי, מניסיוני האישי. אני בתפוז אנשים כבר מעל לשנה וחצי, ואף פעם לא כולם יכולים...

../images/Emo41.gifחשוב!! תקראו!!../images/Emo41.gif

אם כל הזמן נדחה את זה בגלל ילדה אחת או שתיים-שלוש בחיים לא נפגש! וגם אם המפגש הזה יצליח נפגש עוד פעם ואז הבנות שלא באו יבואו

shining moon

New member
אממממ...אני יבוא^^

אבל יש לי בעיה עם רעננה
(כמו זה שחוץ מזה שאני יודעת שהיא קיימת אין לי מושג איפה היא..) בואו ניפגש בעזריאליייי...זה מקום טוב
אממ...טוב שניה בשביל שאני לא יעשה לעצמי פאדיחות.. מישהו פה מכיר אותי.?

•aniviel•

New member
אני מכירה אותך בדיוק כמו שאני מכירה

כל אחד אחר פה חח
חוץ מענת ויפעת שאותן כבר פגשתי הרבה פעמים.. בשביל זה צריך מפגש פורום

•aniviel•

New member
בקשר למפגש פורום - חשובבב

טוב תשמעו, ענת באה אלי בכל מקרה בחופש חנוכה לישון אצלי (נכון ענת?
חח) אז אני יודיע לכן באיזה יום כשנדע ומי שתרצה מוזמנת לבוא לבקר ואם עדיף לכן עזריאלי או מקום אחר אז אני וענת נהיה שם יש לי טונה דברים שתאמינו לי שתרצו לראות

Anat L

New member
לירונה תקשיבי

אני עדיין לא יכולה לדעת באיזה יום אני באה אלייך, כי יש לי 3 ימים בחופש תיגבורים במתמטיקה ואני לא יודעת עדיין באיזה ימים, אז זאת קצת בעיה. אבל רוב הסיכויים שהתיגבורים יהיו ראשון-שלישי אז אני אוכל לבוא אלייך מתישהו אחרי יום שלישי!

Lettuce Girl

New member

כמה סיבות; 1-אני אישית, בחנוכה, ממש ממש לא יכולה. 2-הפורום רק מתחיל להתגבש. לפי דעתי צריך לחכות לחופש הבא.

אבל.. ../images/Emo10.gif

1. אז נוכל רק בפסח וזה עוד מלאאאאאא זמן ולמי יש כוח לחכות..
2. גם אם אנחנו רק מתחילים להתגבש, אז את לא חושבת שהמפגש להיפך-יגבש אותנו יותר ויעזור לנו להתגבש?! והייתי רוצה בעזריאלי, או יותר נכון בכל מקום אבל הבעיה היא שאין לי איך להגיע..........
אבל אם יהיו פרטים מדוייקים (חיפה! חיפה! חח סתם, אני יודעת שזה לא יהיה...) אז אני יוכל ממש לבקש מאחד ההורים שלי שיסיע אותי ואז יש יותר סיכויים.....

LiNKiNPaRKiT

New member
לדעתי צריך לדחות...

פסח זה לא עוד כ"כ הרבה זמןןן רק איזה 10000000 חודשים :/ חוצמזה לדעתי הכי טוב עזריאלי כי גם יש רכבת שמגיעה עד לקניון!

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifכולם להיכנס!!!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

לפי דעתי המפגש הראשון צריך להיות בעזריאלי על הגג. (נוו בחייאת!! זאת מסורת שמפגשי פורום תפוז חייבים להיות בעזריאלי) ככה רוב הבנות יוכלו להגיע. תל אביב מרכז העולם!
במפגשים האחרים נעשה את זה בבית של לירון או בבית של מישהי אחרת אחרי שכבר נכיר יותר טוב. אני מציעה את יום חמישי שבוע הבא. למי שיש התנגדות תעשה
ותציעה יום אחר למי שמסכימה תעשה
!

Lettuce Girl

New member

כמו שכבר אמרתי... אני אהיה בטיול [ואם לא הייתי-מפגש פורום מכושפות חברתי] ובקשר לעזריאלי- לאוו דווקא בגג... עזריאלי בכללי... תמיד מסתובבים בקניון והכל ומתחילים להתחרפן ולהפחיד אנשים... זה נורא נחמד...

לא יודעת...

..כאילו אני לא יודעת אם אני יוכל להגיע.... אם יוכלו להסיע אותי לת"א. ורכבת/אוטובוס אני לא חושבת שאני רוצה/יכולה, כי כאילו זה לקחת (במקרה של אוטובוס) איזה מליון קווים בטח ועוד לבד.....

למעלה