מפגש פורום

atheist22

New member
מפגש פורום

כל ההודעות בנושא מפגש הפורום גלשו כבר לעמודים האחוריים. לא הייתי רוצה שהנושא ירד מסדר היום. לא החלטנו עדיין על המקום. הדבר היחיד שעליו הוחלט זה לעשות את המפגש במרכז. מקומות שעלו: מצפה הכוכבים בגבעתיים. נשמע מעניין ועוד לא הייתי שם. אשמח לשמוע דעות מאנשים שמכירים את המקום. אוניברסיטת ת"א. נראה שאנשים שלומדים\למדו שם(כולל אותי) לא יותר מדי מתלהבים מהרעיון. אני לא פוסל את הרעיון על הסף. אפשר אולי ללכת לגנים הבוטניים, אבל עדיין זאת בהחלט לא הבחירה הראשונה שלי. מערות האדם הקדמון בכרמל נשמע כמו רעיון מצויין, אך זה רחוק מהמרכז ולכן לא מתאים למפגש הראשון. אז אני מחכה לתגובות שלכם. איפה אתם חושבים שכדאי להיפגש?

atheist22

New member
וודאי שמותר../images/Emo13.gif

כולם מוזמנים

2_be

New member
בטח!../images/Emo24.gif

ואם אני לא טועה אני מכירה אותך וירטואלית מלפני המון זמן, לא?

אדדדד יפ

בס"ד יוו זה היה מזמן אני זוכרת שעוד דנתי איתך במסרים על ש"ל..

atheist22

New member
הקפצה

יש סיכוי שמישהו יכתוב איפה לדעתו/ה כדאי להיפגש?

2_be

New member
טוב, חברה, זה לא יעבוד ככה../images/Emo3.gif

אם אתם רוצים מפגש פורום, זה הזמן לקחת יוזמה ולזרוק תוכן ורעיונות...<אם תחכו שאני אזום יותר בעיניין הזה...נראה לי שתמשיכו לחכות..
ותשאלו את גליה
> לפורום יש יומולדת שנה ב- 3.10 מפגש פורום לחגיגות השנה, יכול להיות נחמד.

ailag

New member
היי, לא פייר!

את התעלמת ממני! אניווי, אין לי שום רעיונות חדשים , אבל כבר עלו כמה רעיונות. לדעתי אם תוך כמה זמן לא יעלו עוד, נבחר מאלו שכבר עלו. עכשיו הזמן להעלות את ההתנגדויות .. (חוץ מאלו שכבר נכתבו קודם, מן הסתם) ד"א, אפשר גם פשוט להפגש איפה שהוא ולדבר כמו בשאלה קטנה, אבל עדיף שיהיה כיוון מדעי כלשהו למפגש. [ בכל מקרה, בלי דדליינים זה לא יעבוד ]

2_be

New member
את../images/Emo35.gif ליד המחשב../images/Emo35.gif היום../images/Emo35.gif../images/Emo46.gif

ailag

New member
../images/Emo123.gif

נו, כי ביומיים הבאים אני לא פה.. יו קנואו

atheist22

New member
ובאשר לאוניברסיטאות למיניהן

אתמול ביקרתי בפעם הראשונה באוניברסיטה העברית בירושלים בגבעת רם. מקום מאוד נחמד, גדול ומטופח. יש שם הרבה יותר צמחיה ממה שנשאר בת"א. בד"כ אבל מתלהבים ממקומות כאלה בפעמים הראשונות. באוניברסיטת ת"א אבל ביליתי הרבה שנים ואני חושב על המקום בצורה קצת שונה. בסופו של דבר אבל הכי חשוב זה להחליט על מקום כלשהו ולהיפגש
אהה, ושמישהו רק לא יחשוב שאני מציע להיפגש בירושלים.

mandark

New member
מקום נחמד מאוד!

אני בסה"כ שבוע בפורום אבל חשבתי שיהיה נחמד לבוא לפגישה ולראות את הגושלים האחרים.. אם לא אכפת לכם כמובן :) אני לומד בליד"ה שזה מטר מגבעת רם אז אם תחליטו להיפגש שם גם אני אופיע.. איל

למעלה