מפגש פורום.

fresh mishmesh

New member
ומה בתוכנית?...

אוכלים שם?... יש יותר מדי דברים לא ברורים... ועכשיו אני גם לא בטוחה שאני אוכל להגיע...
נעם- הייתי מבקשת ממך להביא איתך מישהו, אבל הוא לא בדיוק חבר פורום, אז... נהה... לא יודעת..

נ ו ם

New member
אני יודעת שיש הרבה דברים לא ברורים

אבל מה שצריך לעשות זה לא לשאול אותי. כי זה לא שלי יש איזה סמכות שלך אין בקשר למפגש הזה. פשוט להתחיל להחליט.... נו תחזרי איתי מהמפגש לכחל!

אני!אני אני!

יודע מה עם מור. מיד לאחר שפורסם כי מור זכתה בתואר "מנהלת פורום החטב"מ" היא נעלמה. מקורות יודעי דבר מסרו כי ארגון מחאה חברתי-תנועתי- חטף אותה כדי למשוך תשומת לב. לארגון יש מספר דרישות לכופר: דורש שהפורום יוחזר למתכונתו הקודמת. דורש מינוי למשרת "בור", מבקש להפוך ולהיות המלאכית הרביעית של יניב, וכמובן, מבקש פוסטר+חתימה של אייל חפר. (עד כאן הכל בציניות-את תיבהלו!) מור אצל סבתא שלה,די מבסוטית,כרגיל. אני מתאר לעצמי שהיא תגיע איתי(אם אני אגיע...)

היא חוזרת היום?

..וואי איה באסה שאתם לא עושים את זה בסוף אצל עדי.....כי אני נוסע מחר להוד השרון ויכול להיות שהייתי בא לבקר.....אבל עכשיו שזה אצל שי אז בטוח שאני לא בא...לא משנה..תהנו..

THE sky angel

New member
קטלני ביותר!!!!

אין לכם מושג כמה צחקתי!!! מורן- אין עלייך אחי!! :))) אממ מה רציתי להגיד... אז לכל החברה שהתגעגעו, (חסר ךכם שלא התגעגעתם!!:) אני פה, חזרתי, אני שלמה, ואני עם חברה פה.. :) אממ מפגש פורום?- בכיף שלי!!!! תגידו לי יום שעה ואני שם..:) אממ אני חושבת שכדאי עוד פרטים בנושא, לא נראה לכם?? שמישו ייקח את זה לידיים כי עוד יומיים כבר יום שני.... אז אם אתם רוצים אני אפילו יעשה את זה רק תודיעו לי מה קורה.... ואני פה, חזרתי.. :))

fresh mishmesh

New member
אני לא יכולה...

אוף... הייתי כל כך רוצה, אבל אני לא יכולה...: 1. אני צריכה להיות בת"א למחרת ב-12:30 (מבחנים לחמ"ן...
) 2. הם בונים צימרים, אם את יודעת, (בטח שאת יודעת... |ניצן דפוקה|) ונדמה לי שביום שני כבר יש אורחים, אז אני אהיה תקועה באמצע... לא כיף
3. ולחזור מכחל לבד?... נראה לך?... ההורים שלי לא מרשים לי לזוז מטר מהבית לבד... בע.
בקשר למפגש- הייתי מציעה לעשות על האש, אבל נראה לי שיש פה מלא צמחונים שיקומו עלי, וזה גם בלאגן כי צריך לארגן עכשיו את כל הדברים, אז האלטרנטיבה היא ללכת לאכול משהו ב-M הדרך (אלטרנטיבה לא רעה בכלל...
)

נ ו ם

New member
../images/Emo41.gifבואו נסכם את ענין המפגש פורום../images/Emo41.gif

כל אחד ישרשר
/
או
/
אם הוא מגיע או לא. * בקשר לאוכל - אחרי התייעצות קצרה עם נריה "החלטנו" (שוב, אין לי שום סמכות בקשר למפגש אני פשוט מנסה להריץ את הדברים) שהכי טוב שנקנה במרוכז אוכל ונתחלק בתשלום. זה בטח יצא משהו כמו 15-20 שקל לכל אחד, אז תזכרו להביא אתכם. * המפגש כולל שינה (תקנו אותי אם אני טועה) אז נא להצתייד בשק"ש, סווטשירט ואמצעי מניעה (או שלא). *מי שיודע על אנשים שלא כאן שהוא יכול להודיע להם ולברר אם הם רוצים לבוא, שיעשה את זה ויודיע כאן. * בגלל שחשוב לסגור את הנקודות האלה, תשתדלו לשרשר מסודר, קצר ולענין ולא להסחף לנושאים אחרים.

neriaku

New member
../images/Emo128.gif יש לי חפיפה...../images/Emo7.gif

אני לא אוכל להגיע!

hadasbaril

New member
../images/Emo127.gif(אני מקורית)ביחד עם נריה.

ביחד עם נריה. לאן ניקח את הרכבת או האוטובוס?מתל אביב

שקסי

New member
../images/Emo127.gif איך לא??

אני חייבת לראות את הגרעינרים החדשים שלנו...

kedeman

New member
עקרונית אני בעד

אין אצלי מזגן - אבל אם בא לכם אתם תמיד מוזמנים!! בקשר לאוכל - מה אתם אומרים על ערב בישול אצלי? נקנה במרוכז מצרכים ונחליט על תפריט שיהיה פשוט יחסית והגיוני ויחזירו כסף למי שיקנה את המצרכים ואחרי זה נלך שבעים וטובי לבב אל הים שבו נעשה מדורה ונישן ביום שלמחרת שיוצא יום שלישי כל אחד יחליט מה שבא לו לעשות ויעשה את זה (אתם יכולים להתקלח אצלי... יש 2 מקלחות ואנחנו תמיד בעד מקלחות משותפות כדי לחסוך במים)(אני לא בטוח שיש מספיק מגבות לכולם אז מי שרוצה גם את האופציה הזאת מוזמן להביא לעצמו מגבת) באם הדרך יש קלאב פארם ושם אפשר להשיג אמצעי מניעה (ואולי גם גלולת היום שאחרי במידה וצריך) אני צריך לדעת אבל עד מחר סופית אם כן או לא וגם אם כן או לא אז איפה למה? כי אני צריך לבטל משהו בשלישי בבוקר אם כן (נכון שעכשיו אני נשמע עסוק??) אז אני בעד

למעלה