אוטובוסים
אם החלטתם שעושים אצלי אז.... קודם כל - כל המוניות שרות שנוסעות על כביש החוף יכולות להוריד אתכם אצלי קווי אגד 852 או 872 מתל אביב גם עוברים פה למי שמחפש באתר של אגד או גם כדי שתוכלו לומר לנהגים איפה להוריד אתכם - התחנה היא מחלף ינאי אבל אל תרדו על המחלף עצמו!!! מי שבא מכיוון צפון צריך לרדת ליד נעורים, התחנה ממוקמת מתחת לגשר הולכי רגל מי שבא מדרום (יעני תל אביב) צריך לרדת הרבה לפני M הדרך - במקום שיש בו מצד ימין מבנה שצבוע בצהוב דיי מזעזע ויש לו שמש מוזרה על הגג אפשר גם להגיע לתחנה של נתניה ברכבת אבל אז או שאני אצטרך למצוא דרך לאסוף אתכם (ולא בא לי לטרטר יותר מדי את ההודים בשביל זה...) או שתקחו את הקווים של נתיב אקספרס לתחנה מרכזית נתניה ומשם את הקו שנוסע לבית חרות (אין לי מושג איזה קו זה בחיים לא נסעתי בו) זהירות! לנתיב אקספרס יש חרא של נהגים והם יקרנים!! אם למישהו יש שאלות או בקשות אפשר לפנות אלי באייסיקיו או בטלפון ובעיקרון גם פה את הטלפון אפשר למצוא אצל רוב האנשים בפורום... וגם בחטבמפון (אני בדף של עמק חפר למי שלא יודע) ולא, לא לחלוטין התנדבתי לפרסם את דרכי הגישה לבית שלי נריה ביקשה!!!