מפגש פורום.

שקסי

New member
"ואולי אתה פה חסר לי"

עמרי- היית ממש ממש חסר לי!! אורי הארכינבל כל הזמן הרביץ לי... לא היה בערך אף אחד בגיל שלי- כולם היו מדצים והם בערך הכי פרשים- כי הם לא הכלים שמדריכים ח'... והמצאתי עוד חיות לכלים של נגי"ע... וחזרתי עם 5 אצבעות בסדר... כמובן שאחת האצבעות נחתכה באמצע מהלדרמן המדהים שלי...(איך לא...באמצע הסלט...) והעיקר שיצאתי עם 20 חניכים רק שלי.. היינו נגיע אימפריה - 50 אנשים...זה המונים!! ואח שלך בא והודיע לי שאתה צריך לרדוף אחרי עכבר ולא יכלת לבוא... אמממ סה"כ היה נחמד... החניכים כל הדרך חזרה שרו מוראלים..בלעדי...אני מתתי מכאבים... בכל הגוף ושכבתי לישון באמצע האוטובוס... (כבר הפך להרגל..) וכמובן שמתי שקמתי הייתי מכוסה בממתקים- אז התחלתי לאכול...ד"א הקאתי הכל אח"כ... וזהו...זה הסיכום... עמרי- מתי רואים אותך?? ד"א -נגי"ע עוצמה!! ודביבון הצב ים שולט!!

גם לי זה היה חסר

מאוד רציתי לבוא, אבל לא יכולתי, אחרי שביזבזתי את זמני על רדיפה אחרי אוגר (עכברוש) וטיפול בוירוס המחורין הזה. דביבון הוא חיה חדשה? סוף סוף חזר הפילם מהפיתוח ויצאה רק תמונה אחת (מתוך ה-2 שצילמתי), זו שהצטלמנו ביום הראשון עם הקערות של החיות. לי יש את היטלר העכביש. מתי רואים אותי? לא יודע. אולי אני אגיע מתישהו לבי"ס.

שקסי

New member
חחחח

יואו בבקשה תשלח לי את התמונה!! אני חייבת לראות אותה!! ד"א הקפצנו את אביאל לעבודה...אספנו את הטיפש טרמפ... ואז התחלנו לדבר על פורשע הפרעוש זה היה אדיר והוא אמר שהוא מתגעגע לאללה...חוץ מיזה שהוא התנפל עליי בחיבוק הענק שלו! וכן דביבון הצב ים... (זה אחרי שניסיתי לצייר דובי...) ומה תגיע לבי"ס!! איכס!! לא נראה לי שבקצב הזה אני הולכת לבי"ס..כל ההחלטות הדבליות של המנהלת...5 ימים...תלבושת אחידה...לעמוד מתי שמורים נכנסים...מה נהיינו גרמנייה הנאצית??

לעמוד מתי שמורים נכנסים?

ממתי ההחלטה הזו? ולמה? תלבושת אחידה לא תזיק לבי"ס הזה. להפך, אולי זה יעזור לו קצת. מה רע בחמישה ימים? בעצם חבל. הכי נוח לי זה להגיע ביום שישי...

שקסי

New member
לא יודעת ...

שמעתי את זה מהמועצת תלמידים מתי שהוא... מאוד מאוד מוזר...!!!

מזכיר לי את כיתה ג'....

הייתה לנו מורה למתמטיקה שרצתה שכל פעם כשהיא נכנסת לכיתה נעמוד!!... זה היה קצת מפחיד.... אבל אין דבר מפחיד יותר מהמחנכת שלי בכיתה ג'!!! אם מישהו היה כותב בזמן שהיא מדברת היא הייתה פשוט שוברת לו את העיפרון!!!!! והיא הייתה רולה גדולה כזו בלונדינית עם ריח של סיגריות- ממש מפחידה! מזל שהיא פרשה אחרי השנה הזו.... היו לה בעיות במיתרי הקול והיא לא יכלה לדבר...

אין לי סורק

אבל אני אראה לך את התמונה בהזדמנות. תלבושת אחידה זה בטוח? וחמישה ימים זה לא החלטה של ההנהלה. עד כמה שאני זוכר החליטו שכדי שמוסדות חינוך שח החינוך ההתישבותי ימשיכו לקבל תקציבים מיוחדים, הם צריכים לעבור ל-5 ימים.

נ ו ם

New member
אני בעד תלבושת אחידה ו5 ימי לימוד.

(בעד 5 ימי לימוד רק בעל יסודי)

שקסי

New member
תגיד לי ...עמרי..

כל יום בבוקר אתה קם מצחצח שיניים עושה מה שאתה עושה וניגש למחשב לחפור בכל כתבה אפשרית עד שתמצא כתבה מקורית להביא היום?? כל יום אתה מקורי מחדש... ותכלס יש הרבה מה לקרוא..אבל לאחת כמוני שלא יכולה לקרוא הרבה כי לוקח לי שנה בערך...אז קצת קשה כל פעם כתבה מעניינת שלוקח לי חצי שעה לפחות לקרוא!!! אז בבקשה מממך...תעשה תימצות כתבה בצד או משהו...בשבילי... בבקשה בבקשה!

למען האמת - לא

אני נכנס רק לכתבות הראשיות ולחלק של הספורט. אח"כ אם אני רואה משהו מעניין אני נכנס גם אליו. אני אשתדל לתמצת.

נ ו ם

New member
חח ונראה לך שאתם המצאתם את זה?

או שאתם שמעתם את זה ראשונים משי? לא ולא!

fresh mishmesh

New member
את ראית שכתבתי את זה?

סה"כ כתבתי שזה מה שכתוב לנו על החולצה... ואני יודעת שאנחנו לא הראשונים ששומעים את זה משי, ושלמעשה זו סיסמא של גרעין עודד כבר הרבה זמן אבל הציור שנוסף לכתוב עושה את זה מאוד שלנו, ועושה את זה "המצאה" שלנו...

למעלה