מפגש פורום.

מצויין!!!-איך לא חשבתי על זה קודם?.

יום שני זה הזמן הכי מתאים שיכול להיות בעולם!!!(אייקון של מורן ברגע של התלהבות ענקית...)

כמה פעמים אני אצטרך להסכים איתך?

כבר נמאס לי להגיד שאת צודקת(כמעט בהכל...את יודעת.) הרי השנת הדרכה עומדת להתחיל, אחריה מיד השנת לימודים, ולא נזכיר שהשכבה שלי בעוד זמן קצר כבר לא תיהיה בפורום(אלא לגיחות וביקורים קצרים...) אז קבענו?

fresh mishmesh

New member
כמה שאלות:

איפה
המפגש כולל לינה
אם כן- איפה
בעיקרון מצדי זה בסיידר גמור... אולי אני אפילו אנהג לשם
(אלא אם אני אבוא ברכבת)

שקסי

New member
חחחח מצה שנעשה זה מה שיהיה!!

חחח ממש ממש אהבתי...הלקסיקון המלא של שי דהרי! טוב תשמעו נראה לי שלי זה מצווין... אם אין מקום עם אטרקציות כמו ים וכאלה אתם מוזמנים אל ביתי הקט בחום!! (פשוט משעמם לי כי אבא ושי לא בבית...) זה בדרום שרון במושב קטן וחמוד שנקרא גני עם... אין בוא כלום חוץ מאווירה פסטורלית בתוך העיר בערך..ויש בו אותי!! ואת הבית החמוד שלי!! אז אתם תמיד מוזמנים!!

שקסי

New member
בטח שנייה..

חחח עמרי- קרעת אותי עכשיו מצחוק... אוטובוס לגני עם... למה?? יש לי אוטובוסים 3 דקות הליכה מהבית...בהוד השרון...ד"א יש לי תחנות רכבת סגולה/כפר סבא-הוד השרון- 5 וחצי דקות נסיעה מהבית...

שקסי

New member
ובקשר לעיר...

זה מושב שנמצא ממש ממש קרוב לערים... אבל אני אוהבת אותו- הוא ממש קטן וחחמוד... ומיתוכו יוצא מרועל ומורל- ככה ככה ככה

בקשר לערים

כמעט כל המושבים במועצה, נמצאים בתוך ערים או צמוד לערים (רעננה, כפ"ס, הוד השרון, פ"ת, ראש העין, ג'לג'וליה). גני עם צמוד להוד השרון, כפר סירקין למשל, צמוד לפ"ת.

Setherial

New member
המקרה של גני עם זה מיוחד

אנשים שאני מכירה וגרים בהוד השרון חושבים שזה 'הרחוב עם הכביש הראשי המלא בפסי האטה לא נוחים'

אממ זה לא 10 דקות הליכה?!?

ירדתי בתחנה הזאת פעם שעברה(הוד השרון כפ"ס) והלכתי בקושי 5 דקות להוד השרון לאן שהייתי צריך ומאיפה שהלכתי מה שהבנתי שזה 5 דקות לגני עם חשבון פשוט אומר 10 דקות...א עדיף כבר ברגל אם את םהולכים...דרך אגב אני בהוד השרון יום ראשון אולי אני יבוא לבקר אם תעשו את המפגש שם.(אם יצא).

למעלה