מפגש פורום!

Ayoola

New member
וגם-

אוריאן ואני לא יכולות לבוא:( סליחה על הטירחה והבלאגן

Runaway Train

New member
טום יקירי..אני לא יגיב אבל...ואבל

גדול!!!!!!!! אני יודעת שאתה בא...ואני הולכת להתווכח איתך על זה במפגש

HuRLeY GiRLY

New member
יכול להיות שגם אני אבוא.. אבל

איך אנחנו אמורים להגיע לדיזינגוף מהרכבת? אין לי כוח להתעסק עם מציאת אוטובוסים.. אי אפשר שזה יהיה בעזריאלי?

אפשרי שזה יהיה בעזריאלי...

כל אלו שנוח להם להגיע לעזריאלי - אני אהיה שם ואחכה לכם מעזריאלי ניקח קו 63 לדיזינגוף ששם יחכו לנו משי וחברי הפורום הנותרים שבאים למפגש. זה ממש לא מוסבך . אז בקיצור כל מי שיותר נוח לו בעזריאלי שיכתוב זאת כעת כדי שאני אדע למי לחכות , ושמחר יהיה שם בערך ב11:50 ליד המקדונלדס. אם מישהו מעוניין ביותר פרטים נא לשלוח אלי מסר .

Stillwater

New member
אני חושבת שאין...

מקדונלס בעזריאלי. אני זוכרת רק ברגר קינג וראנץ' אני במקומכם הייתי ניפגשת בכניסה לטאור רקורדס כי לא הרבה אנשים סתם יושבים או עומדים שם ואז קל יותר לזהות-מנסיון ולא, אני לא בת 16 אני כבר בת 17 ו23 ימים.

משי,

לא נראה לי שאנשים באים לעזריאלי... אורחן ,נריה, נופר ,נעמה ,איילת, כולן לא באות. אוףףףףף

made in china

New member
גם אני לא...

למרות שנורא רציתי... אני פשוט צריכה לתכנן דברים כאלה מראש, וכשיש 3 עבודות ומלא שיעורים באלגברה @#$%^, קצת קשה להגיע. סורי... תהינו :)

=/ חבל...

מלא לא באים למפגש (ליתר דיוק ממה שאני יודעת זה רק משי,טום ,ואני) ככה שהפגישה בעזריאלי מבוטלת. אני הייתי אמורה לחכות לכם שם אך מכיוון שמלא אנשים ביטלו,אני לא אגיע לחינם . לכן מי שיכול שיגיע לדיזינגוף. סורי....

Runaway Train

New member
אני באההההההההההההההההההההההה

אני בספק אם מישהו ער בכלל אבל אני באהההה.....מה זאת אומרת רק ארבע? השתגעתם? בשביל זה אני מוציאה כ"כ הרבה כסף ומסכנת את חיי?? בשביל שאתם תזלזלו כאילו אנחנו כלום?!? למה?!?!? למהההההההה למה כל השנים האלו שהכרנו?!?! הכרנו עוד שהיינו במצב נוזלי!!!!!! אחחחח...ילדים גידלתי,ילדים אכזבו..(תראו אפילו זה לא יצא יפה) למההההההה?!?!?!? למה אלוהים למהההה?!?!?!? *שותה רעל* סוף סצינת דרמה *מחיאות כפיים*

Yippy skippy

New member
Are you stoned?

הממ.. את נשמעת כמוני , אחרי שאני לא ישנה איזה יומיים... בכל מקרה... אני כמעט בטוחה שאני לא באה לפגישה :( בעסה... דווקא רציתי לבוא.. אולי מור תפתיע אותי ותגיד שהיא יכולה (סיכויי קלוש מאוד שזה יקרה) בכל מקרה... תהנו לכם שם..
אני עצוב ביותר

חחחחחח הרגת אותי../images/Emo6.gif

ונריה לצערי לא מרגישה טוב ואין לי מושג איך להגיע לעזריאלי איזה מיניבוס לקחת כדי להגיע לבית יהושוע והלאה והלאה ואני לא רוצה לבד.... אני מפחדת!. סורי פיפל!. *מוחאת כפיים*

Runaway Train

New member
לא הלכתי בסוף...:(

בטח הם נהנים להם שם...טוב,מפגש הבא...:( תראו אני זו שדיברתי ועשיתי סצינת דרמה ולא הלכתי בסוף אני (אני תמיד מצליחה לאכזב את עצמי איכשהו)

HuRLeY GiRLY

New member
אוף.. גם אני לא הלכתי..יכולתי להיות

שם עכשיו.. אבל אבא שלי ביאס אותי

Yippy skippy

New member
Parents suck

were better off with out them למרות שהם הסעה ומקור כסף דיי טוב. וזאת רק לפעמים :\ I woke up today And wish For Tommorow i dont wanna be like anyone else I woke up today and wish for tommorow i dont wanna even be myself. NO! I am NOT stoned! *just drunk* crap!!! והנה כמה שטויות: A(narchy) (s)aint (D)EVIL

למעלה