מפגש פורום!

the sofa city

New member
מפגש פורום!

אפשרות 1 מקום: עזריאלי שעה: 12 יום: חמישי אם רוצים לשנות אפשר מקום ושעה אם את\ה בעד אפשרות 1 שרשרו לפה: 1 בכותרת אם אתם מעונינים לשנות מקום\שעה אבל היום טוב שרשרו לפה 1* בכותרת ובהודעה איפה ומתי אפשרות 2 מקום: עזריאלי שעה: 12 יום: שלישי אם רוצים לשנות אפשר מקום ושעה אם את\ה בעד אפשרות 1 שרשרו לפה: 2 בכותרת אם אתם מעונינים לשנות מקום\שעה אבל היום טוב שרשרו לפה 2* בכותרת ובהודעה איפה ומתי אם למישהו יש עוד אפשרויות שיכתוב...!

the sofa city

New member
באפשרות שניה רשמתי

בעד אפשרות1 שרשרו לפה וזה אמור להיות בעד אפשרות2שרשרו לפה

Ayoola

New member
*מצטרפת*

מקום:עזריאלי יום:חמישי שעה:12:00 *נסחפת* סיבה: אממ.... הגזמתי:) *חיוך מבוייש* :)

FlamMAble

New member
מה שהרוב יחליטו..אין לי בעיה.

ובפעם הבאה אם אפשר, לשרשר הודעות שקשורות לאותו נושא בשרשור אחד.. ועוד משהו, בקשר למספרי טלפון, אסור לפרסם מספרי טלפון בפורום, אז אם מישהו צריך מס' טלפון שלי או של כל חבר פורום אחר ניתן לעשות את זה במסרים אישיים או באי סי קיו. יאללה אנשים!! עוד מעט נגמר החופש.. בואו ניפגש

Runaway Train

New member
בקשר לעזריאלי...

סקופ! חדשות המצב הם... שכרגע,בעזריאלי הנחמד שלנו....מ-פ-ו-צ-ץ!!! זה ממש חרא,אי אפשר לזוז שם...(טוב הגזמתי..) אבל רציני עכשיו חופש וכולם הולכים לעזריאלי יש מלא אנשים ולא סבבה להיות שם,אולי עדיף שנלך למקום אחר? תחשבו....אולי דיזינגוף? לא אכפת לי...אבל עזריאלי לא ממש טוב שם אני בעד יום שלישי...

FlamMAble

New member
גם אני בעד דיזינגוף

ושכשאמרת שעזריאלי מפוצץ נבהלתי לרגע.. חשבתי שהוא.. מפוצץ...(שהיה פיצוץ)

Runaway Train

New member
חחח ...

לא וואלה שום מטוס לא נכנס בו עדיין...:) אולי בהזדמנות,שאנחנו נהיה... מהההה....(?!) תהיו אופטימים

נריה פי

New member
אפשר להיפגש

בעזריאלי ואז ללכת למקום שקט יותר. פשוט הרבה יותר קל להגיע לעזריאלי מאשר לדיזינגוף. (לעזריאלי יש רכבת ישירה.)

FlamMAble

New member
תשתפו פעולה, כל חברי הפורום!!

צריכים להחליט ומהר נשאר לנו עוד שבוע (כמו שכבר הזכרתי פעמים רבות) כמה שיותר חברי פורום יביעו דעה ככה נוכל לארגן את המפגש יותר מהר ויותר טוב (ז"א, הרוב קובע) וכרגע? אין לנו רוב אז קדימה חברים- שתפו פעולה.

Ayoola

New member
אני בעד נריה! (אם זה השם)

הרבה יותר קל להגיע לעזריאלי... וגם- סורי על הבורות *כובשת את פניי* מעולם לא הייתי בדיזינגוף...... קדימה רדו עליי!

Runaway Train

New member
מה רכבת עכשיו..קונקס עולה 7 שקל!!!!

והוא מגיע ישר לתחנה המרכזית (שם דרך אגב ראיתי אחד שתיי טיפות מים לקורט :) ) מה אני יעשה..אין לי כבר כסף...ההורים שלי נאצים לא רוצים להביא לי יותר ... אני מציעה,קונקס שיקח אותנו לתחנה המרכזית ומהתחנה המרכזית נלך למקום שאתם רוצים (ברגל...חחח...לא סתם)

Ayoola

New member
אני גרה בחור....

אביאל, שמעת על המקום?? חחח... הנה, הוכחתי את טענותיי:)

FlamMAble

New member
בואו נקבע יום חמישי.. כי שלישי זה

כבר מחר, שזה מוקדם מידי ואין זמן לארגן דברים, ואיך מגיעים וכ'ו. ועוד משו יש לי הצעה ל"מה לעשות במפגש" אפשר לעשות תחרות "האולסטאר הכי יפות"
ויהיו שופטים שיחליטו מי הזוכה והזוכה יקבל מדבקה או תעודה שכתוב שם שיש לו ת'אולסטאר הכי יפות

FlamMAble

New member
אה ועוד משו בקשר לעזריאלי

שמעתי על כמה מפגשי פורום שעשו בגג של עזריאלי, אז אם רועש מידי אפשר להיפגש שם למרות שזה נראה לי רעיון לא כל כך טוב בגלל שכרגע יש גשם (לא יודעת מה יהיה ביום חמישי) וחוצמזה.. אני עדיין בעד דיזינגוף

למעלה