מפגש פורום!

Runaway Train

New member
טוב יאללה הינה לכם-סופי

מסכימים שזה יהיה סופי? יום-חמישי שעה-12 מקום-עזריאלי ומעזריאלי נזרום לאן שאתם רוצים.. נפגש באחת הכניסות..אוף אני כבר לא יודעת השתגעתי

Stillwater

New member
יש לי עוד הצעה טובה בשבילכם!

אם אתם רוצים מקום שקט למפגש אתם יכולים לעשות אותו בגני יהושוע. אומנם בחופשים הפארק הזה לא ממש ריק ושקט, אבל עדין זה מקום גדול עם הרבה מרחב, תוכלו להביא אוכל ולעשות פיקנייק וגם הגישה לשם די נוחה. יש את רכבת האוניברסיטה/מרכז הירידים, קו 27 מתחנה מרכזית ת"א ועוד כל מיני קוים מהשרון ומי שמגיע מאיזור ראשל"צ אני יכולה גם להדריך אותכם איך להגיע לשם. ובתור נקודת המפגש אתם יכולים לקבוע בכניסה לרכבת,זה הכי פשוט! וזה גם מול הלונה פארק, ככה שאם יתחשק לכם...

זו באמת הצעה טובה....

אני אישית הכי בעדה . מול הלונה פארק , אמנם הפארק מקום רחב ידיים אך במקרה הכי גרוע תשאלו עובר אורח ואני בטוחה שהוא יסביר לכם. אז מה אתם אומרים ?

Runaway Train

New member
בקשר לגני יהושע

יהיה גשם ביום חמישי...רוב הסיכויים לפחות ויהיה קצת משעממם לשבת סתם על דשא,אני חושבת שבמקום כמו דיזנגוף יותר נחמד שם...בסופו של דבר ישעמם לנו נראה לי בגני יהושע ואם המזג אוויר לא יהיה כל כך טוב...אני חושבת שמקום סגור יותר טוב :) רק תשקלו את זה... ענת תודה על ההצעה אבל את לא באה?? אור תדבר עם ההורים שלך ובואי...!

made in china

New member
אוווווו..... הייתי מתה לבוא...../images/Emo9.gif

טוב, תקבעו, ואני כבר אדבר עם הזקנים שלי.... מקסימום ניקח אוטובוס והרעיון עם האולסטאר, אם הבנתי נכון, ממש נחמד!

FlamMAble

New member
סיכום../images/Emo70.gif ../images/Emo124.gif../images/Emo2.gif

|כוכב|מפגש פורום|כוכב|
יום חמישי ה-24.4.2003
ב- 12:00 בצהריים.
בדיזינגוף סנטר- ת"א. אוקי, אז כמו שלדעתי החלטנו, מי שלא יודע/לא יכול להגיע לדיזינגוף מגיע לעזריאלי ומשם אחת התל אביביות (אני צריכה מתנדבות) או מישו שמכיר ת'אזור יביא את האנשים לדיזינגוף שם כל החברים יפגשו. תחרות האולסטאר כולם יבואו עם האולסטאר שלהם (מי שרוצה כמובן) ולמי שאין אולסטאר או לא רוצה להשתתף יזכה להיות השופט בתחרות. תביאו מצלמות!
(שוב.. מי שרוצה לא חייב) לעוד פרטים: נעמה- runaway train או משי- flammable (אנוכי) אם מישהו צריך מספרי טלפון של מישהו אחר נא לעשות את זה דרך מסרים אישיים. משי.

made in china

New member
מתאים ליאליהו|

עכשיו הכל תלוי בהורים שלי, כמובן. השאלה היא איך נזהה אחד ת'שני? ואם יהיו שם עוד אנשים עם אלסטארס? אני לא אתחיל לשאול אם הם מפורום נירוונה... בקיצור, תחשבו על משהו. אולי מי שיש לו חולצה של נירוונה יבוא איתה, ו.... עוד רעיונות?

Ayoola

New member
סגורררררר! (וואו! זה לקח הרבה זמן)

קשיבו משהו, אני עוד שעה נוסעת לאמא שלי בחיפה (הורים פרודים = בעעע) ואין לי שם מחשב:( אז אי צריכה עזרה מהירה מאוווווד ממישהו.... מי מוכן לעזור לי??? דחווווף! אייסי- 133958494

Stillwater

New member
אני לא יכולה לבוא כי...

אני צריכה להיות בצבא יש לי קביעת פרופיל.

Runaway Train

New member
אני לא באה..!!!!

איזה באסה אנשים...חיכתי לזה ודיי עזרתי להביא את הפגישה הזו..:( ואני לא יכולה..אולי אם תישארו שם עד הצהריים (3-4 בערך..) אז אולי אני יבוא אני צריכה להיות בבית חולים,ואם לא יגידו לי להישאר שם ימים ספורים ואני ישתחרר אני יבוא... להתראות אנשים..אם אני לא יבוא אז תהנו לכם (ואוי לכם אם לא תעשו עוד פגישה:) )

Runaway Train

New member
אמממ...

פשוט יש לי בדיקות לראות אם אני נשארת שם או לא,(חוסר דם וברזל חמור מאוד ,אמרה הרופאה...יש לי אנמיה אקיצר) תודה על הדאגה..:) חחחח

Mohawk Tom

New member
וואי מכיר את הנושא..תוכלי הרבה בשר

ואולי עדיף שלא תבואי את עלולה להיתעלף...

Ayoola

New member
שטויות!

בתור צמחונית חסרת ברזל בגוף אני יכולה לומר לך בוודאות ש: 1.לא מתעלפים סתם כך באמצע היום! זה לא כאילו היא הולכת הולכת הולכת ופתאום - בום! נופלת! לא, לא!! 2. אתה לא יכול לומר לה: "פשוט תאכלי בשר" זה לא עובד ככה, בדרך כלל אנשים שלא אוכלים בשר יש להם סיבות... ומידע אישי אני יודעת שאפילו בעיות רפואיות לא יחזירו אותם לזה.... אל תגיב לי על זה, הפכנו שירשור חשוב לויכוח מטומטם. (סורי אם נשמעתי תוקפנית במקצת, פשוט לא יכולתי לסבול את - "אז פשוט תאכלי בשר")

FlamMAble

New member
אני צריכה לדעת משהו..

מי חברי הפורום שבאים לעזריאלי ומשם לדיזינגוף? כל השאר כמובן, ניפגש בדיזינגוף, מול "תומר" (כולם יודעים איפה זה) ואם לא, אז תישאלו מישהו כי...כולם יודעים איפה זה. ז"א, מחר (יום חמישי) ב-12 בדיזינגוף סנטר מול "תומר". נתראה

Ayoola

New member
אנשים ומשי-

כרגע אני כותבת מחברה טיפשה בחיפה.... אני חוזרת היום בשש הביתה אז אני יכולה להתעדכן... תודה משי:)

למעלה