מפגש פורום

אסאל

New member
אני חושב שאני יעוף לשם...יותר כייף

ויותר מרענן
אממ מפגש פורום בהחלט יכול להיות נחמד......אבל כמו ש-Stillwater אמרה עדיף וצריך לעשות את המפגש במקום נייטרלי

space girl

New member
אני מעדיפה תלביב

מן הסתם...... אני גרה כאן אבל באמת זה המקום הכי מרכזי ויש כאן מלאאאא דברים לעדות וחבל שאם נעשה את זה בראשון , רק מי שגר בסביבה יגיע אבל זה לא כזה משנה לי ... ובקשר לגיל- אני ללא ספק הכי קטנה פחות מ13 וחודש ...

The Sandman

New member
טוב תשמעו

אני אישית מעדיף ראשון אבל אם יבואו יותר אנשים אפילו מאילת וחיפה ורעננה אז אולי באמת עדיף תל אביב... אישת אם כבר תל אביב אני מעדיף דיזינגוף...

זאי זאי

New member
למרות שאני גר בראשון

אני חושב שכדי לעשות את זה בראשון אבל לא בשקם בשקם יש המון קוזקים ולי ולאחי הייתה תקרית עם שישה מהם
לא טוב שם אולי עדיף במערב ליד קניון הזהב?

The Sandman

New member
אנשים בואו נסיים

חנוכה יש הרבה זמן אז מתישהו בחנוכה... בדיזינגוף סנטר (אחלה מקום יש שם גם את החנות של תומר ואוכל לטום...
) או שאם אתם רוצים אז אפשר גם לארגן את זה באזריעלי... מה אפשר לעשות שהיה גם בפורום מתופפים אפשר לארגן פגישת ראשונים והסביבה למרות שבטח יעורר קנאה
... כל אופן יאללה להזיז עיניינים... אני אישית גם צריך לקנות דברים בתל אביב אז זה יסתדר עם נארגן שם מפגש...

space girl

New member
צודק

לא כזה מפריע לי לעשות את זה בראשון .... אבל תלאביב הכי טוב טונננננה דברים לעשות יש פה את הסנטר , שינקין , קינג גורג´ , אלנבי ובאמת זה לא בעייה להגיע ..... אז מה אתם אומרים ?

למעלה