מפגש פורום

Mohawk Tom

New member
אני חושב שבגלל שהרוב מראשון

וגם ראשון זה דיי קרוב לת"א נס ציונה חולון וזה מקשר בין כולם אז לדעתי כדאי לעשות את זה בראשון ובחופש חנוכה.

Stillwater

New member
אני חושבת ש...

ראשון זה טוב רק למי שגר בראשון-חולון. ת"א זה מקום מרכזי ונטרלי, לכולם יש אוטובוסים ישירים או רכבות... חופשת חנוכה

Mohawk Tom

New member
שמעי רוב הפורום חולון-ראשון וגם

מפגש שעבר היה בחולון.... ת"א רק מעט אנשים רוצים ואנשים מראשון חולון נס ציונה וכו לוקח להם שעתיים להגיע לת"א נראה לי שעל פי הרוב כדאי לעשות זאת בראשון

The Sandman

New member
אמממ אני מראשון

בן 15 ואני מציע את השקם מי שראשוני יודע שזה סבבה של מקום...

יש יותר מדי אנשים בשקם

רובם גם אוהבים נירוונה אבל הם לא בפורום....אבל אם זה לא מפריע לכם אני מוכן

Mohawk Tom

New member
וואל השקם בן זונה של מקום

ולא חייבם להיות עם כל אנשי השקם אפשר גם מאחורה ובפנים ומהצד השני ומלא מקומות בסביבה ואז אפשר לבקר את ליאונרדו שזה 2 מטר מישם ולתרום למיסחור נירוונה(רק מי שרוצה כמובן...יש המתנגדים לזה בתוקף). ויש מלא מקומות מגניבים בסביבה אבל צריך להיזהר מקווקזים טוב שטויות זה אחלה מקום לדעתי וזהו.

Stillwater

New member
אני רק הצעתי...

ת"א כי אז זה יוצא פאייר לגבי כולם. תראו...אורן,אסף ואני בטח נבוא לת"א ברכבת מרה"ע. תום גביש יבוא ברכבת מחיפה (ותודה לרכבת ישראל), זברה תבוא בקו 149 מרעננה ר"ג תבוא באחד מהקוים הרבים שמגיעים מר"ג(ותודה לחברת דן אוטובוסים) לת"א התלביבית תגיע בלי בעיה הראשלצי"ם יארגנו מונית לכולם (ואז זה לא יהיה לכם יקר) והחולונים יארגנו גם להם מונית. ומשי תיסע עם טום במונית של הראשל"צים! ואם נופר תצליח לתפוס איזה אוטובוס או טיסה לת"א מה טוב! (ותודה לישראייר/אגד) אבל, זאת רק העצה שלי. תחליטו אתם, אני מיעוט אין לי קול!

למעלה