מפגש פורום

Mohawk Tom

New member
מפגש פורום

טוב אז כה משי רוצה לעשות מפגש פורום נוסף ובישביל זה צריך שכל אחד יכתוב איפה הוא גר(יעני עיר) ומתי הוא חושב שזה צריך להתקיים ואיפה. אני מראשון וזה לדעתי צריך להיות באזור המרכז ובדבועיים הקרובים ההורים של משי בחול והיא גרה בכניסה לנס ציונה מה אתם אומרים על זה?

the rock girl

New member
אני גם מראשון ו..

אמממ....מה דעתכם גם שכל אחד ירשום פה את הגיל שלו..?? זה יהיה הכירות נחמדה..

lifes sucks

New member
׀א ׀ױטך י....

װךא׳ױך ׁׁך י י!!!!!! ה׳׳..בך בך ׀א ׀י׃ױ׃

אסאל

New member
אני בובי ואני מאריאל ....

לא כל כך רחוק מתל אביב ואני בכיתה י"א(16)

אסאל

New member
אנחנו אלו ששומרים לך על ארץ שלמה

אז תודי לתושבי אריאל.....(שמאלנית?)

De-Panther

New member
אני ממתן... ניצחנו אותכם בכדורסל...

לפני שבוע או שבועים ורוב הפורום מחולון וראשון ככה שאי אפשר להכריח את הרוב להגיע לתל אביב מי שביקש... אבל צריך בכל זאת מישהו שינדב את הבית שלו... פעם הציעו לעשות מפגש באיזשהו מקום ניטרלי כמו הפיינטבול מה קורה עם זה??

Stillwater

New member
אולי תנדב את הבית שלך...

אין לי בעיה להגיע למתן. ולא, אני לא שמלאנית אבל אני גם לא ממש ימנית ומכיון שזה לא פורום פוליטיקה אני לא אתחיל להרצות על דעותיי הפוליטויות. לא קשור, לא במקום. אם זה יהיה בראשון לא נראה לי שאני אוכל להגיע כי פשוט אני לא מכירה את ראשון בכלל! חוץ מהסופרלנד.

Mohawk Tom

New member
מה הקשר מפגש הקודם היה בחולון

ואני גם לא הכרתי שום מקום שם אבל מבררים קצת אוטובוסים וזה לא בעיה גדולה.

זאי זאי

New member
גם אני גם אני

היי גם אני מראשון מערב יש פה קבוצה לא קטנה מראשון חולון אז יאללה פה באזור

AUX

New member
כן, למה לא....?!?

אני מקווה שלמדנו מהטעויות של המפגש האחרון אצל הילדה ההיא (mekasheifa) אולי הפעם זה יהיה יותר טוב, ויהיו הרבה אנשים "the more the marrier" (דפקנים מזדיינים)... קיצר שיהיה בהצלחה, טום, משי. Anarchy in Israel שי שומר

space girl

New member
אני מתל אביב

לדעתי הכי כדאי לעשות בחופשת חנוכה ( זה לא עוד כל כך הרבה זמן ) והכי קל לעשות באיזה מקום מוכר כמו עזריאילי בגלל שיש מלא קווים ישירים שמגיעים אליו ...

Stillwater

New member
אני ראש העין....

לכו על ת"א לכולם נוח להגיע ועזריאלי זה מקום מצויין, הרבה קוים, רכבות

למעלה